APOTHEEK THIJS

Divers


Dénomination : APOTHEEK THIJS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 426.569.178

Publication

12/05/2014
ÿþfend Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

INelieedegbr griffie van de

na neerlegging ter grie

 11tECItTfrANI Kaon IANDEL

29 APR. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Oe Griffier

Griffie

Ondernerningsnr : 0426.669.178

Benaming

(valuin : APOTHEEK THIJS

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Boulevard 42 te 2290 Vorselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

De Voorzorg

Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Schijfstraat 51 te 2800 Mechelen

BE 0403.635.212

Apotheek Thijs

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Boulevard 42 te 2290 Vorselaar

BE 0426.569178

GEMEENSCHAPPELIJK VOORSTEL

TOT EEN MET FUSE

GELIJKGESTELDE OVERNEMING

In toepassing van art. 676 en 719 W.Venn.

opgemaakt op datum van

17 april 2014

Het bestuursorgaan van de vennootschap De Voorzorg, met maatschappelijke zetel te Schijfstraat 51 te 2800 Mechelen, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank Van Koophandel van; Mechelen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer BE' 0403.635.212, de overnemende vennootschap (hierna "Overnemende Vennootschap"),

en

Het bestuursorgaan van de vennootschap Apotheek Thijs, met maatschappelijke zetel te Boulevard 42 te' 2290 Vorselaar, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel van Turnhout, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer BE: 0426.569.178, over te nemen Vennootschap (hierna de "Over te nemen Vennootschap"),

hebben elk op datum van 17 april 2014 dit gezamenlijk voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikels 676 juncto 719-727 van het Wetboek van; vennootschappen ("W.Vene) (evenals van de artikelen waarnaar deze bepalingen verwijzen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*14097576*

lul

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de hierboven vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een geruisloze fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van art. 682 W.Venn.

Dit houdt onder meer in dat de geruisloze fusie van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft: -Het gehele vermogen van de Over Te Nemen vennootschap, activa en passiva, rechten en verplichtingen, gaat over op de Overnemende Vennootschap

-Zonder creatie van nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap,

De beslissing om tot een geruisloze fusie over te gaan, moet warden genomen door een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De belangrijkste wetgevende bepalingen zijn de volgende:

Art. 676 W.Venn.:

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Art, 719 W.Venn.:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

De volgende procedure dient bijgevolg te worden gevolgd:

1.De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen bij authentieke of onderhandse akte een fusievoorstel op. Dit fusievoorstel wordt uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd.

2.De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de betrokken vennootschappen beslissen over de geruisloze fusie bij authentieke akte.

3.De akte tot vaststelling van de geruisloze fusie door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt neergelegd en bij uittreksel bekend gemaakt.

4.Vanaf de datum van de bekendmaking is de geruisloze fusie tegenstelbaar aan derden. De bekendmaking vervangt de verplichtingen die normaal voor overdracht van activa en passive moeten warden vervuld. Er wordt slechts uitzondering gemaakt in bepaalde gevallen zoals bij de overdracht van onroerende zakelijke rechten en van rechten van intellectuele en industriële eigendom zoals weergegeven in art. 683 W.Venn.

De procedure met betrekking tot de geruisloze fusie kan weergegeven worden in de volgende tijdstabel, waarbij het belangrijk is dat

-Het fusievoorstel wordt neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en Mechelen, minstens zes weken voor de datum van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders die over de geruisloze fusie moet beslissen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tijdstabel

31/12/2013 = Laatste jaarrekening (art. 733 of 748 W.Venn.)

17/04/2014 = Datum van het fusievoorstel

02/05/2014 = Uiterste datum neerlegging fusievoorstel ter griffie

16/06/2014 = Algemene vergadering inzake beslissing geruisloze fusie

Dit fusievoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de fusie betrokken vennootschappen, op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en Mechelen uiterlijk 6 weken voor de algemene vergadering die over de geruisloze fusie moet besluiten en binnen de 15 dagen na neeriegging moet bekendgemaakt worden per mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 721 van het Wetboek van vennootschappen kan een coöperatieve vennootschap een andere vennootschap alleen dan overnemen, wanneer de vennoten van de andere vennootschap voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap. Aangezien viS6r de geruisloze fusie de aandelen van de over te nemen vennootschap volledig in handen zijn van de overnemende vennootschap, kan voormelde bepaling geen problemen opleveren.

2.BESCHRIJVING VAN DE MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING EN IDENTIFICATIE VAN DE MN DE GERUISLOZE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

a.Beoogde verrichting

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek Vennootschappen met fusie gelijkgestelde verrichting.

De Overnemende Vennootschap De Voorzorg is houder van aile aandelen van de Over Te Nemen Vennootschap Apotheek Thijs.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna : fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 e.v. van het W. Venn. Ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders van bovengenoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen,

b. Identificatie van de Overnemende Vennootschap

De vennootschap die de geruisloze fusie zal doorvoeren, de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid De Voorzorg, werd op datum van 16 oktober 1920 opgericht, dewelke gepubliceerd werd in het Belgisch Staatsbrad van 27 oktober 1920.

De onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer BE 0403.635.212. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen aan de Schijfstraat 51.

De statuten van de vennootschap De Voorzorg werden herhaaldelijk gewijzigd, en voor de laatste maal op 16 november 2009.

De vennootschap De Voorzorg wordt hier vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur:

" Dhr. Marc De Laet, Voorzitter

" Dhr. Luc Lens, Bestuurder

" Dhr. Ronny Cuyt, Bestuurder

" Dhr. Ronny Goris, Bestuurder

" Dhr. VVilliam Janssens, Bestuurder

" Dhr. Marc Leroi, Bestuurder

" Dhr. Luc Lodewijckx, Bestuurder

-Mevr. Erna Maes, Bestuurder

" Dhr. Lucien Mohs, Bestuurder

" Dhr. Jimmy Schevernels, Bestuurder

" Dhr. Lucien Suykens, Bestuurder

" Dhr. Alfons Van Balen, Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Dhr. Jan Van Lerberghe, Bestuurder

" Dhr. Lucien Van Roy, Bestuurder

Het maatschappelijk doel van de vennootschap De Voorzorg, zoals bepaald in artikel 3 van de statuten,

wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel:

1) De vennootschap heeft tot doel de promotie, de organisatie en de verwezenlijking van de productie, de aankoop en de verdeling van producten en diensten met het oog op het herstel, het behoud of de verbetering van de gezondheid en van de hygiëne. Bij de verwezenlijking van deze doelstelling moeten de beste economische voorwaarden en de optimale kwaliteit aan de verbruiker worden verzekerd.

2) De vennootschap kan zowel voor haar leden als voor derden overgaan tot de vestiging en de uitbating:

Io/ van apotheken in dewelke tevens de verkoop wordt waargenomen van toilet- en hygiëneartikelen, van reukwerk, van phytofarmaceutische en diergeneeskundige producten, van diëtetische voedingsmiddelen en producten, alsook van aile hierna onder 2"/ genoemde producten

2*/ van instellingen die producten leveren en diensten verzorgen op het gebied van optiek, bandagisterie, orthopedie, prothese, audiometrie, tandheelkundige leveringen, medische materiaal en dito bijhorigheden en van alle gelijkgestelde producten

3"/ van elke andere vestiging in verband met haar doelstelling

4°/ van groothandelsmagazijnen en van afdelingen voor de vervaardiging en de ontleding met betrekking tot de hiervoor opgesomde bedrijvigheden.

3) De vennootschap kan haar bedrijvigheid rechtstreeks uitoefenen ofwel door tussenkomst van filialen. Zij kan daartoe onder meer elke activiteit naar Belgisch of buitenlands recht tot stand brengen of eraan deelnemen, haar bedrijvigheden verpachten of bepaalde activiteiten in pacht nemen, delen van een bedrijvigheid of van een geheel inbrengen of opnemen, samenvoegen, opsplitsen en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren welke bijdragen tot haer ontwikkeling en elke exploitatie ondernemen welke nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en voor de ontwikkeling van haar activiteit.

De vennootschap mag, als ze het nuttig of noodzakelijk oordeelt, haar eigendommen of gedeelten ervan in huur geven. De vennootschap kan, in het algemeen, alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doelstelling.

4) De vennootschap kan ook in het kader en voor het promoveren van haar doel:

- overgaan tot de oprichting of uitbating van vakantiekolonies voor kinderen. Ze kan ook aan de uitbating deelnemen.

- in de mate van haar mogelijkheden, door afhouding op de vennootschapswinst, door het belasten van de algemene onkosten of op welke wijze ook solidariteitswerken en maatschappelijke fondsen ondersteunen of in het leven roepen."

Op het ogenblik van het opstellen van dit fusievoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van De Voorzorg 639.220,00 EUR.

c.Identificatie van de Over Te Nemen Vennootschap

De Over Te Nemen Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Apotheek Thijs, werd bij notariële akte voor notaris Meester Aloïs Van Den Bossche te Vorselaar op datum van 13 november 1984 opgericht,

De onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer BE

0426.569.178 Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2290 Vorselaar aan de Boulevard 42.

De statuten van de vennootschap Apotheek Thijs werden eenmaal gewijzigd op 31 juli 2001.

De vennootschap Apotheek Thijs wordt hier vertegenwoordigd door de Zaakvoerder:

" Dhr. Luc Lens

Het maatschappelijk doel van de vennootschap Apotheek Thijs, wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het verrichten voor eigen rekening of voor rekening van anderen, van aile handelingen, welkdanige ook, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, direct- of indirect betrekking hebbende op de uitbating van apotheken, de aan- en verkoop, invoer en uitvoer, de vermeerdering, de distributie, de bereiding van artsenij-, veeartsenijkundige en homeopathische producten, verbrandstoffen, bandagisterie, orthopedische artikelen, cosmetische producten, onderhouds- en reinigingsmiddelen, toiletartikelen, benodigdheden voor hygiëne, kruiden, dranken, en aile producten in verband met de geneeskunde, alsook voor precisie- en laboratoria instrumenten, brillen en optische instrumenten, medische en heelkundige apparaten en alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mogelijke artikelen dienend tot inrichting van apotheken. Alsmede het presteren van alle mogelijke diensten die verband kunnen houden met wat voorafgaat. Dit alles in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan zich interesseren door onderschrijven, deelneming of op elke andere wijze aan alle ondernemingen of verenigingen die een doel nastreven dat geheel of gedeeltelijk, gelijkaardig of verwant is met het hare. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in Belgie ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. "

Op het ogenblik van het opstellen van dit fusievoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 125 aandelen op naam, volledig volstort zonder aanduiding van nominale waarde.

d.Zakelijke overwegingen van de voorgestelde verrichting

De geruisloze fusie is ingegeven door de volgende motieven:

Door de fusie verdwijnt een rechtspersoon, wat kostenbesparend zal werken. De fusie zal niet alleen kostenbesparend werken en belemmerende onderlinge verrichtingen tussen de betrokken vennootschappen wegwerken, maar het is bovendien en vooral de bedoeling om door de fusie één centrale, sterke en solvabele vennootschap te vormen om met gebundelde slagkracht en op een administratief en juridisch eenvoudiger manier de activiteiten in de toekomst verder te zetten. Dit alles zorgt voor een positieve weerslag op de werkzekerheid van de werknemers binnen de vennootschap.

Als rechtshandeling ligt de geruisloze fusie dan ook voor de hand.

3.DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De geruisloze fusie zal zowel voor fiscale ais boekhoudkundige doeleinden effect hebben vanaf de beslissing door de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van dit fusievoorstel.

Deze datum wordt vastgesteld op 1 januari 2014.

4.BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT MN DE MNDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De Overnemende Vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Overnemende Vennootschap.

Vermits aldus geen van de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de geruisloze fusie geen bijzondere rechten toegekend.

5_BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de geruisloze fusie betrokken zijn.

6. OVERDRACHT ONROEREND GOED

De Over Te Nemen Vennootschap is eigenaar van volgend onroerend goed:

" Omschrijving een handelspand

" Ligging Boulevard 42 - 2290 Vorselaar

-Kadastrale gegevens : Sectie E nr. 124/1(14

Ingevolge de geruisloze fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de Overnemende Vennootschap.

De ondergetekenden verklaren dat op dit onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 §1, van het bodemsaneringsdecreet. De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM waarvan de inhoud luidt als opgenomen in de kopie van de attesten die worden aangehecht aan de notariële akte.

7.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

" De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend

uit de fusie worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

" De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

ª% onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de Over Te Nemen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien bij art. 719 VV.Venn., met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 16 juni 2014 zou kunnen zijn.

Aldus opgesterd te Mechelen op datum van 17 april 2014

voor de vennootschap De Voorzorg

" Dhr, Marc De Laet, Voorzitter

" Dhr. Luc Lens, Bestuurder

" Dhr. Ronny Cuyt, Bestuurder

" Dhr. Ronny Goris, Bestuurder

" Dhr. William Janssens, Bestuurder

" Dhr. Marc Leroi, Bestuurder

" Dhr. Luc Lodewijckx, Bestuurder

" Mevr. Erna Maes, Bestuurder

" Dhr. Lucien Mons, Bestuurder

" Dhr. Jimmy Schevernels, Bestuurder

" Dhr. Lucien Suykens, Bestuurder

" Dhr. Alfons Van Balen, Bestuurder

" Dhr. Jan Van Lerberghe

" Dhr. Lucien Van Roy

voor de vennootschap Apotheek Thijs

" Dhr. Luc Lens, Zaakvoerder

Getekend Luc LENS, Zaakvoerder

.`vbor- e behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2014
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

X~reeDrgnip, r) t7?z' 3'1e..  'r`t." D de



Ondernemingsnr : 0426.569.178

Benaming

(voluit) : APOTHEEK THIJS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boulevard 42 - 2290 Vorselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honinckx, notaris te Mechelen op 16 juni 2014, geregistreerd vijf bladen geen verzending te Turnhout 2-AA op 23 juni 2014, Register 5, Boek 179, Blad 021, Vak 0013, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK THIJS", met zetel gevestigd te 2290 Vorselaar, Boulevard 42, waarbij het volgende werd beslist.

Met unanimiteit van stemmen werd beslist

§1)Besluit tot fusie

De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APOTHEEK THIJS», zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid «DE VOORZORG» die houdster is van alle aandelen van de vennootschap «APOTHEEK THIJS».

Er wordt akte van genomen dat, ingevolge voormelde overgang van vermogen, volgend onroerend goed toebehorend in volle eigendom aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APOTHEEK THIJS»:

Beschrijving van het goed

GEMEENTE VORSELAAR:

Een woon- en handelseigendom met aanhorigheden, op en niet grond, gelegen Boulevard 42, gekadastreerd volgens titel en een recente kadastrale legger sectie E nummer 124/K/4, met een oppervlakte volgens titel en een recente kadastrale legger van negen aren vierenvijftig centiaren (09a54ca).

Oorsprong van eigendom

Voormeld goed hoort toe aan de bvba Apotheek Thijs om het in volle eigendom te hebben aangekocht van de heer Van Kzerckhoven Ludovicus Karel André en zijn echtgenote mevrouw Van Damme Monique Marie Jeanne Juliana, samen te Vorselaar, ingevolge akte verleden voor notaris Annie Lagae, te Rotselaar, met tussenkomst van notaris Christian Schuermans, te Turnhout, op 13 april 1999, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor van Turnhout op 07 juni 1999 boek 5025 nummer 8.

Hypothecaire toestand

Het goed gaat over voor vrij en onbelast van alle hypothecaire en bevoorrechte lasten en alle inschrijvingen en overschrijvingen ten voordele van derden.

Eigendom, genot en lasten

Eigendom en genot van het goed gaat bij wijze van overgang onder algemene titel over op de ovememende vennootschap vanaf heden op last voor haar er alle taksen en belastingen van te dragen en te betalen.

Toestand en gesteldheid - Oppervlakte - Erfdienstbaarheden

De overnemende vennootschap verkrijgt het goed met alle rechten en aanspraken, zichtbare en verborgen gebreken, in de staat waarin het zich thans bevindt, zonder waarborg omtrent de opgegeven oppervlakte, zodat' het goed overgaat op haar werkelijke grootte en de eventuele meer- of mindermaat geen grond geeft tot vergoeding of tot ongeldigheid van de eigendomsovergang, zelfs al bedroeg dat verschil meer dan één/twintigste.

Erfdienstbaarheden

Het goed gaat over met alle erfdienstbaarheden en gemeenschappen, die de overnemende vennootschap naar eigen believen zal kunnen doen gelden en uitoefenen of waartegen zij zich zal kunnen verzetten. De; overnemende vennootschap is in het bezit van de eigendomstitel en treedt in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN {y; r1r1PR1?<IMEL

1 1 JULI 2014

.ANTWERPEN afctpang 1:UIt'.i~i"riDÜT De Griffier

~l- Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Verzekeringspolis

4111 Betreffende de verzekeringspolis tegen brand en andere risico's met betrekking tot het bij deze

overgenomen goed, is de ovememende vennootschap in de plaats gesteld in alle rechten en verplich-'tingen

van de overgenomen vennootschap die hieruit voortspruiten. De overnemende vennootschap zal verplicht zijn

deze lopende verzekeringspolis voort te zetten en de betrokken verzekeringsmaatschappij op de hoogte te

brengen van de verandering van eige-'naar, en de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstkomende

vervaldag,

Water  Gas  Elektriciteit Televisie

De ovememende vennootschap is verplicht alle bestaande contracten betreffende gas-, water- en

elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen Zij stelt de betrokken diensten op de

hoogte van de overname.

De tellers, meters, leidingen en andere toestellen die in het goed geplaatst zijn en die aan derden

toebehoren maken geen deel uit van deze overname.

Administratieve toestand

Ruimtelijke ordening en Stedenbouw

1.a) De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO:

- dat voor het onroerend goed een stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt op 30 november 1973

voor het bouwen van een apothekerswoning;

- * dat volgens de gemeentelijke inlichtingen de dato 07 mei 2014, waarvan de overnemende vennootschap

verklaart een exemplaar te hebben ontvangen, de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het

goed volgens het gewestplan Herentals-Mol de dato 28 juli 1978 woongebied en woonuitbreidingsgebied is

* dat het goed gelegen is in een gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan genaamd « Kern », voorlopig

vastgesteld door de gemeenteraad op 24 februari 2014

* dat het goed gelegen is in een rooilijnplan de dato 06 september 1974 genaam « Boulevard »;

- dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de verkoper, voor het goed geen

dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1,43;

- dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid

als een zone met een voorkooprecht;

- dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is,

b)De notaris verwijst partijen naar artikel 42.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de

vergunnings-plichtige handelingen.

c)De notaris verklaart:

- dat de gemeente Vorselaar nog niet beschikt over een goedgekeurd plannenregister en

vergunningsregister,

- dat er derhalve voor het onroerend goed geen stedenbouwkundig uittreksel kan worden uitgereikt.

Planbatenheffing

De comparanten verklaren geen kennis te hebben van enige planbaten heffing.

De comparanten verklaren en erkennen door ondergetekende notaris te zijn ingelicht betreffende eventuele

premies door hen te verkrijgen en ontslaan de notaris verder van elke verantwoordelijkheid terzake.

Monumenten

De comparanten verklaren dat voormeld goed niet is beschermd als monument en niet is gelegen in een

beschermd stads- of dorpsgezicht, noch voorkomt op een ontwerp van lijst daartoe.

Landschappen

De comparanten verklaren dat voormeld goed niet is gelegen in een definitief beschermd landschap, noch in

een voorlopig beschermd landschap.

Archeologisch patrimonium

De comparanten verklaren dat voormeld goed niet is opgenomen op een ontwerp van lijst van noch definitief

is beschermd als archeologisch patrimonium.

De comparanten verklaren dat er hen voor voormeld goed geen onteigeningsplan werd betekend, en dat zij

geen weet hebben van een geplande onteigening.

Opeising van verlaten gebouwen

De comparanten verklaren dat er hen geen betekening werd gedaan door de Burgemeester waaruit blijkt dat

voormeld goed zou (kunnen) vallen onder het Koninklijk Besluit van 20 april 1993, betreffende het

opeisingsrecht van verlaten gebouwen bedoeld in artikel 134bis van de Gemeentewet.

Bodemdecreet

De Notaris legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hiervoor omschreven goed en dat werd

afgeleverd door OVAM op 22 april 2014,

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be,

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie; www.ovam.belgrondverzet.

Voor-

' tehouden aan het Belgisch

* Staatsblad

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens"

De aandeelhouders van de bvba "APOTHEEK THIJS" verklaren dat er op voormelde grond bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was, of een activiteit wordt of werd uitgeoefend die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, die schade kan berokkenen aan de koper of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De notaris wijst de vennootschappen er ook op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk Xlll van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

B.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap bvba «APOTHEEK THIJS» boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap cvba «DE VOORZORG», wordt bepaald op 01 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap bvba «APOTHEEK THIJS» gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap cvba «DE VOORZORG», en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de ovememende vennootschap geboekt worden.

C.Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «APOTHEEK THIJS» vanaf heden op te bestaan,

§2)Ontslag

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer LENS Luc, voornoemd, als zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

III. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid

van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie.

IV. DIVERSE VERKLARINGEN

Algemene verklaring  Overdracht ten algemene titel

Deze akte bewerkstelligt de overdracht van alle goederen, (zakelijke) rechten en verplichtingen toebehorend aan of ten faste van de overgenomen vennootschap. Mochten bepaalde van deze goederen, (zakelijke) rechten of verplichtingen niet zijn opgenomen in deze akte of in voormeld proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, worden deze goederen, (zakelijke) rechten en/of verplichtingen toch geacht te zijn overgegaan; dit gezien het feit dat een fusie een overdracht ten algemene titel van alle rechten en plichten van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap tot stand brengt.

Verklaring verbandhoudend met de hypothecaire formaliteit

De overschrijving van deze akte geeft geen aanleiding tot het nemen van een ambtshalve inschrijving, vermits de eigendomsovergang geschiedt onder algemene titel. Bijgevolg wordt de heer hypotheekbewaarder uitdrukkelijk ontslagen om ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte, om welke reden dit ook moge wezen.

Woonstkeuze

Met het oog op de uitvoering van deze akte doen de vennootschappen keuze van woonplaats in hun respectievelijke maatschappelijke zetels.

Fiscale verklaring

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117,§1 en 120, derde lid van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18,§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De overnemende vennootschap is ingeschreven als B,T.W,-belastingplichtige onder nummer BE 0403.635.212

Volmacht raad van bestuur,

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Coördinatie van statuten

De vergadering verleent alle nodige machten aan ondergetekende notaris Katrien Honinckx met het oog op het opstellen van de gecoördineerde tekst van statuten van de vennootschap, deze te ondertekenen en deze neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.Voor eensluidend uittreksel.

Getekend : notaris Katrien Honinckx;

Tegelijk neergelegd : expedtie van de akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : TU053200
12/06/2013 : TU053200
18/06/2012 : TU053200
27/06/2011 : TU053200
25/05/2010 : TU053200
20/01/2010 : TU053200
07/12/2009 : TU053200
07/08/2009 : TU053200
28/08/2008 : TU053200
31/08/2007 : TU053200
01/08/2005 : TU053200
24/06/2004 : TU053200
15/07/2003 : TU053200
21/02/2003 : TU053200
31/07/1999 : TU053200
29/06/1999 : TU053200
03/09/1996 : TU53200
06/06/1989 : TU53200
01/01/1989 : TU53200
01/01/1988 : TU53200
01/01/1986 : TU53200

Coordonnées
APOTHEEK THIJS

Adresse
Zetel : Boulevard 42 - 2290 Vorselaar

Code postal : 2290
Localité : VORSELAAR
Commune : VORSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande