APOTHEEK VAN HOOF NADINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK VAN HOOF NADINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.949.686

Publication

05/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141945 na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,11.1)))11111j1111)1111111

I Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): Apotheek Van Hoof reitâà 2 " 9 4 9 " 6 8 6

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Karel Ledeganckstraat 3

(volledig adres) 2850 Boom

Onderwerpen) akte: OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôtir registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 23 mei 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "APOTHEEK VAN HOOF NADINE",

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Boom, Karel Ledeganckstraat 3.

3. Oprichters:

1. Mevrouw VAN HOOF Nadine René Leopoldine, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 25 mei 1971, wonende te 2850 Boom, Karel Ledeganckstraat 3;

2. De heer VERSCHUEREN Kurt, geboren te IVIortsel op 4 juli 1970, wonende te 2856 Boom, Karel Ledeganckstraat 3.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: Het reeds volgestort deel van het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de oprichters

bedraagt in totaal twaaifduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij:

- negenduizend negenhonderdtwintig euro (¬ 9.920,00) nog te volstorten door sub 3.1;

- tweeduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 2.480,00) nog te volstorten door sub 3.2.

7. Samenstelling: ln geld.

8. Boekiaar:, Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december, Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na. vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen ' terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: tedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om leder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen,

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw VAN , HOOF Nadine, voornoemd.

13. Commissarissen: Geen.

14, Doek De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in

deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in

het buitenland aile prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

26 MEI 2014

eliventwerpen



mod 11.1

Voor-.

behouden aan het ninisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De uitbating van één of meer al dan niet industriële apotheken, de groot- en kleinhandel, de aan-en

verkoop, alsook de research, ontwikkeling, commercialisatie en bereiding van aile soorten chemische, farmaceutische, fylofarmaceutische, parafarmaceutische, homeopathische en hygiënische producten, pesticiden en specialiteiten inclusief cosmetica, parfumerie, baby-, dieet-, kinder- en natuurvoeding, alsook de groot, en kleinhandel, de aan- en verkoop, de productie en reparatie van alle soorten gezichts- en: gehoOrapparaten, zonnebrillen, van aile soorten artikelen, producten, toestellen en voorwerpen in verband met bandggisterie en orthopedie alsook in verband met het uitvoeren van klinische analyses, veterinaire producten

:en instrumenten, met inbegrip van artikelen voor kleine huisdieren en neerhofdieren, alsook de ontledingen van

eetwaren, drinkwaters en alle mogelijke biologisch-werkzame producten of samenstellingen.

- Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking

hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattende - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van aile adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

- Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, ais inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren,

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving, Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken,

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn niet haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer ln het bijzonder kan de vennootschap alla leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder de vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

- De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik ale blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, alsook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

- Het verfenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van elle hiertoe strekkende handelstransacties en verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, de overname van vorderingen, het: intekenen op obligaties, de waarborgverstrekking, het verlenen van managementadvies en aanverwante , verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Het verschaffen van opleidingen, onderwijs, seminaries.

- Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

eei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod11.1

De vennootschap mag geenszins aan verrnogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op cie financiële transacties en de financiële markten en over het ' vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vierde donderdag van de maand juni om achttien uur (18u); indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan voorafgaande werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

gr zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ais bleek uit het attest afgeleverd door Bank J. Van Breda & C°,

18. Blizondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0404.876.020, met zetel te Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Voor-4 behouden aan het lelgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van LOik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2014
ÿþ mod 11.1



Re-Z: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2143703 na neerlegging ter griffie van de akte

Il [M111111 II

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 22 OKT, 1014

Griffie

Oridernemingsnr : 0552.949.686

Benaming (voluit) : APOTHEEK VAN HOOF NADINE

iverkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Karel Lecleganckstraat 3

(volledig adres) 2860 Boom

Onderwerp(en) akte AANSTELLING LASTHEBBER AD HOC - QUASI-INBRENG - ZETELVERPLAATSING

:! Uittreksel afgeleverd venfor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Erik Celis, notaris te Antwerpen, op 3 oktober 2014, blijkt het volgende:

1. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 3 oktober 2014 overgebracht naar 2020 Antwerpen,' 1 Alfons De Cockstraat 74,

2. De quasi-inbreng bestaande uit aankoop van:

:1 a/ Het cliënteel, de knowhow en de goodwill ter gelegenheid van de overdracht van de

handelsactiviteit, waaronder onder meer dient te worden begrepen de handelsbenaming, de cliëntèle

en de handelsrelaties, de goede naam en faam, de reputatie, de vakbekwaamheid, de technische

knowhow en de commerciële kennis.

b/ Het tijdelijk vruchtgebruik, te weten voor een periode van achttien (18) jaar, van het pand

gelegen te ANTWERPEN, Alfons De Cockstraat 74, volgens titel en thans ten kadaster bekend

sectie I nummer 2491/C/5 voor een oppervlakte van negenennegentig vierkante meter,

c/ Het meubilair en de uitrusting.

d/ De voorraad

werd goedgekeurd.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder, verslag

bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0277-015

Coordonnées
APOTHEEK VAN HOOF NADINE

Adresse
ALFONS DE COCKSTRAAT 74 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande