APOTHEEK VAN SCHOUBROECK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : APOTHEEK VAN SCHOUBROECK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.887.737

Publication

08/04/2014
ÿþ Maa 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





--*----Ondernemingsar :0443.887.737

Benaming (voluit) :"APOTHEEK VAN SCHOUBROECK" (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :B-2250 Olen, Oosterwijkseweg, 2

(volledig adres)

jOnderwerpen) akte :statutenwiiziginq

Tekst :

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor het ambt van Philippe Verlinden, notaris te Rijkevorsel op achttien maart 2014 dat volgende besluiten werden genomen:

BESLUITEN

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders/vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld,

De conclusies van het verslag van de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"L BESLUITEN

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV «APOTHEEK VAN SCHOUBROECK» betreft de vorderingen die de aandeelhouders, de heer Antoon VAN SCHOUBROECK en mevrouw Nora VERHEYEN bezitten ten opzichte van de NV «APOTHEEK VAN SCHOUBROECK», resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 810.000,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen. Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen elke inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Antoon VAN SCHOUBROECK ten bedrage van 405.000,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 325 kapitaalaandelen van de NV «APOTHEEK VAN SCHOUBROECK», zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Veo.

behou

aan t

Betgi,

Staats!







*14076103*



N-éUrgetega ter gilfsie van ais RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 1%1MMPº%T 2014

TIJRº%HOUT

ëT riffier,

Annexes du Moniteur belge

08/04/2014



Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

WE%Ig` s1 ci~

Staatsblad

aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/325ste van 405.000,00 EUR, toegekend aan de

heer Antoon VAN SCHOUBROECK.

De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw Nora VERHEYEN ten bedrage van 405.000,00 EUR bestaat

uit de uitgifte van 325 kapitaalaandelen van de NV «APOTHEEK VAN SCHOUBROECK», zonder aanduiding

van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/325510 van 405.000,00 EUR, toegekend aan mevrouw Nom

VERHEYEN.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no faimess opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen

kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel

537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw,

Herent, 13 januari 2014,

BB&B Bedrijfsrevisoren,

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen,

Bedrijfsrevisor."

- het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 603 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, op de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd

worden.

2. Kapitaalverhouina

I. Beslissing Op basis van voornoemde verslagen besluit de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met achthonderd en tienduizend euro (E 810.000,00) te verhogen om het van tweeënzestigduizend euro (£ 62.000,00) op achthonderd tweeënzeventigduizend euro (E 872.000,00) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lasteras de vennootschap, en dit ten belope van achthonderd en tienduizend euro (E 810.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van zeshonderd vijftig (650) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemeneI vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

VIII Verwezenlijking van de inbreng:

Vervolgens komt tussen:

- voornoemde heer Van Schoubroeck Antoon die inschrijft ten bedrage van vierhonderd en vijfduizend euro waarvoor hem driehonderd vijfentwintig aandelen worden toegekend, en

- voornoemde mevrouw Verheyen Nora, die inschrijft ten bedrage van vierhonderd en vijfduizend euro waarvoor l haar driehonderd vijfentwintig aandelen worden toegekend.

Voornoemde heer Van Schoubroeck en voornoemde mevrouw Verheyen die, aanwezig of vertegenwoordigd zoals t hierboven gezegd en na voorlezing van het voorgaande, verklaren hun schuldvordering ten belope van vierhonderd en vijfduizend euro elk, in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

IX. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achthonderd tweeënzeventigduizend euro (E 872.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderd (700) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde,

3. Wsjzieiue van "Artikel 5: Geplaatst kapitaal' van de statuten overeenkomstig het eenamen besluit

Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om "Artikel 5: Geplaatst kapitaal" van de statuten als volgt te wijzigen:

"Artikel 5: Geplaatst kapitaal" luidt thans als volgt:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd tweeënzeventigduizend euro (E 872.000,00).

Het wordt verdeeld in zevenhonderd (700) aandelen zonder nominale waarde die ieder éën/zevenhonderdste (1/700ee) van het koehaal verteenwoordigen.'_~__~_T





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B- vervolg

4. Ingevolge voormelde aanpassing van de aandelen luidt artikel 6 van de statuten thans als volgt: "Artikel 6 Soorten aandelen

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele vernietiging van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van tekening op rekening,

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op- naam van de vereffeningsinsteIling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

4, De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de Vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen. "

5. De vergadering besluit de tekst van "Artikel 23  Oproeping en dagorde" te schrappen en te vervangen door: "Geen oproepingsberichten worden verstuurd voor de jaarlijkse gewone vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel, op de in artikel 22 der statuten voorziene dag en uur waarop volgende dagordepunten worden behandeld:

1. Lezing van het verslag van de raad van bestuur en de commissaris.

2. Bespreking en goedkeuring van de jaarrekening.

3. Bestemming van het resultaat.

4. Kwijting aan de bestuurders (en commissaris),

5. Ontslag en benoemingen van de bestuurders en/of commissaris.

In alle andere gevallen worden aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen"

6. De vergadering besluit de tekst van "Artikel 24  Deponering van effecten" te schrappen en te vervangen door: "De raad van bestuur kan eisen dat ten einde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, o+ de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende

Voor-

behouders

aan het

e gist

Staatsblad

1

Voor-

behouden

aan het

~élg~sc~`

Staatsblad

Luik B - vervolg

rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te Leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

7. De vergadering besluit in de ganse tekst van de statuten de woorden "toonderaandelen" en "aandelen aan toonder" te vervangen door "aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen".

8. Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met

inbegrip van de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag bedrijfsrevisor, verslag raad van bestuurd, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.08.2014, NGL 25.08.2014 14457-0497-016
24/10/2014
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neertegging ter griffie van de akte

1

III I IIIfl III III II il IIIUhl

*14195541*

RECEITBANF

15 Of(f. 2014

.ANTWERPEN J. Le.-IHOU'll

Da.Grifiior

G1111112

" Ondernerningsnr : Benaming il/obit)

{v.elçort

Rechtsvorm 0443.887137

APOTHEEK VAN SCHOUBROECK

Naamloze vennootschap

Zetel OOSTERWIJKSEWEG 2, 2250 Olen, België

voltedi adres;

Onderwerofen) se .Uittreksel uit akte benoeming dagelijks bestuur

Tekst

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van 28 mei 2014 blijkt dat:

Dhr, Van Schoubroeck Antoon en Mevr. Verheyen Nora herbenoemd zijn tot de algemene

vergadering van 2020.

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur van 28 mei 2014 blijkt dat:

Dhr. Van Schoubroeck Antoon benoemd werd als voorzitter van de raad van bestuur.

Dhr, Van Schoubroeck Antoon en Mevr. Verheyen Nora werden als afgevaardigd bestuurder

herbenoemd.

Lift het proces-verbaal van de algemene vergadering van 1 oktober 2014 blijkt dat:

Dhr. Van Schoubroeck Antoon is bijkomend benoemd tot de algemene vergadering van 2020.

Van Schoubroeck Antoon

Afgevaardigd bestuurder

Op da laatste blz Luk 3 ,farmeljer.

Reçtc, ;learri en hoedarqgherict v.,r,ri de osFeterentareode notans 'ratrq da parso(o.mteri

ne, rrE-...;;,:i 5rzohtsso,y) LÊi sorzeri v5n darden

rqaann n lisfidtel ercif.;:

26/06/2013 : TU067835
04/09/2012 : TU067835
26/09/2011 : TU067835
06/10/2010 : TU067835
11/09/2009 : TU067835
25/09/2008 : TU067835
22/09/2008 : TU067835
30/08/2007 : TU067835
11/07/2006 : TU067835
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 23.06.2015 15209-0383-016
12/07/2005 : TU067835
07/03/2005 : TU067835
05/10/2004 : TU067835
12/09/2003 : TU067835
30/12/2002 : TU067835
17/10/2002 : TU067835
10/07/2001 : TU067835
13/10/1999 : TU067835
04/05/1991 : TU67835

Coordonnées
APOTHEEK VAN SCHOUBROECK

Adresse
OOSTERWIJKSEWEG 2 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande