APOTHEEK ZWAANTJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK ZWAANTJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.805.335

Publication

27/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301877*

Neergelegd

25-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524805335

Benaming (voluit): APOTHEEK ZWAANTJE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen, Sint-Bernardsesteenweg 357

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Yves Mallentjer, te Antwerpen-Hoboken, op 20 maart 2013, nog te registreren, dat: 1. E & S PHARMA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2660 Antwerpen, Heidestraat 1; 2. De heer VAN NUFFEL Erik, met woonplaats te 2660 Antwerpen, Heidestraat 1; en 3. Mevrouw CANT Shari, met woonplaats te 2660 Antwerpen, Heidestraat 1; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend op het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, genaamd «APOTHEEK ZWAANTJE» met zetel te 2660 Antwerpen, Sint-Bernardsesteenweg 357, met een kapitaal van veertig duizend euro (40.000 EUR) verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort in geld.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het oprichten en uitbaten van apotheken, de handel in farmaceutische en parafarmaceutische producten, drogisterij en het uitoefenen van alle commerciële bedrijvigheden die met de gezondheidszorg verband houden; deze activiteit dient in de meest ruime zin opgevat;

- Het beheer van beleggingen en vermogens, en tevens het patrimonium gevormd door inbrengen en bestaande uit roerende beleggingen en onroerende goederen te behouden, in de meest ruime zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het leveren, verwerven en opslagen van goederen allerhande, evenals de goederenbehandeling in de meest ruime zin van het woord, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als commissionair of tussenpersoon.

- De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

- De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

- De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie of informatica, met uitsluiting van beleggingsadvies.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van alle aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, mandaten als bestuurder waarnemen, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

E & S PHARMA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Van Nuffel Erik, zoals blijkt uit de verklaring van de zaakvoerder de dato 20/03/2013, wordt benoemd tot zaakvoerder.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden gehouden op de vierde maandag van de maand juni om 20.00 uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping en voor de eerste maal in 2015.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2014.

Volmacht wordt verleend aan De heer Philip Martens, te 2870 Ruisbroek, Klein broek 58, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en alle latere wijzigingen in het handelsregister en ten aanzien van de BTW- en andere administraties.

VOOR UITREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 27.07.2015 15370-0576-010

Coordonnées
APOTHEEK ZWAANTJE

Adresse
SINT-BERNARDSESTEENWEG 357 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande