APPLICARE SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : APPLICARE SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.335.672

Publication

15/10/2014
ÿþMod Word 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEL 3E Rechtbank van koophandel

Antwerpen

ii 8 -10- 2011 0 3 OKT. 2014

BELG SCH STAAT BLAD Griffie

afdeling Antwerpen

1111 11111J1X111.j11,1 1111 I

Ondernerningsnr 0837.335.672

Benaming

(volui): APPLICARE SOLUTIONS

(fflkon)

Rechtsvorm gewone commanditaire venootschap

Zetei Verenigde Natieslaan 24, 2660 HOBOKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ontbinding en vereffening

uiittreksel uit de notule van de buitengewone algemene vergadering dd 25/9/2014

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1.De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan , houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslag, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De vergadering beslist de ontbinding vanaf heden.

Overeenkomstig artikel 184 §5 beslist de vergadering de vennootschap eveneens te vereffenen vanaf heden en de vereffening meteen ook te sluiten aangezien er geen passiva zijn. Mochten er toch nog onvoorziene schulden blijken, verbinden de vennoten zich ertoe deze persoonlijk te voldoen.

2.De vennoten erkennen de terugname van het resterend actief.

3.De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen.

4.De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de gewone commanditaire vennootschap Applicare Solitions definitief opgehouden heeft te bestaan.

5. ontslaan de zaakvoerder Stany Hendrickx en geven hem kwijting

6.De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij Stany Hendrickx , voornoemd, te Hoboken, Verenigde Natieslaan 24

7.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Birver Accountants Comm V, Elshoutbaan 24, 2930 Brasschaat, Ond nr 0466.189.126, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot_indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BIVV-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend verklaard

(g et) Stany Hendrickx

zaakvoerder

Op de laatste D12 van L..pik. vermeiden Recto Naam en hoedanigneid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv.,00rdigen

Verso Nam en handtekening

08/07/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111?!!!equil

Vo beho aen Belg Staat:

~edt#~a~r~ ~neema1egd Per gela van de opan opledel te Aerelpen

Griffie

t51r~~

Ondernemíngsar : o 3 `} . 33S

Benaming

(voluit) : APPLICARE SOLUTIONS

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VERENIGDE NATIESLAAN 24 - 2660 HOBOKEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte

De ondergetekenden:

-Stany Hendrickx wonende te 2660 Hoboken, Verenigde Natieslaan 24

-Els Hermans wonende te 2660 Hoboken, Verenigde Natieslaan 24

verklaren hierbij een gewone commanditaire vennootschap op te richten met als benaming "AppliCare Solutions".

Beherende vennoot - stille vennoot

De heer Hendrickx Stany, woonachtig te Verenigde Natieslaan 24, 2660 Hoboken neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot.

Mevrouw Hermans Els, woonachtig te Verenigde Natieslaan 24, 2660 Hoboken neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

Artikel 1: DUUR- ZETEL

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 1 juni 2011.

De vennootschap is gevestigd te 2660 Hoboken, Verenigde Natieslaan 24.

De zaakvoerder kan, zonder statutenwijziging, de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 2: DOEL

-Het verlenen van diensten op het domein van de informatica met name ontwikkeling, verkoop, levering, installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en aanverwante diensten inzonderheid;

--------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het toepassen van advies en consultancy op het vlak van de informaticatechnologie en  toepassingen, opleiding, training en implementatie- en projectbegeleiding van software- en informaticatoepassingen, het voorzien van een helpdesk en het leveren van support op hardware, software- en informaticatoepassingen, en outsourcing van informatici;

-Computerdienstverlening en het computerbeheer in de ruimste zin van het woord, waaronder het verlenen van probleem- en systeemanalyses, standaardpakketten, ontwikkelen van software, autocadsystemen en opleiding;

-Het verlenen van diensten en het verkopen van producten in het kader van E-business services and products.

-Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties op het vlak van de organisatie van hun beroepsactiviteiten en hun informatisering

-Het verlenen van diensten en het geven van adviezen met betrekking tot het gebruik van elektronische apparatuur, omvattende voorbereiding, analyse, en programmering van werkzaamheden.

-De verzorging van administratie van bedrijven en vertegenwoordigingen.

-De productie en ontwikkeling, groot- en kleinhandel, adviesverlening, aan- en verkoop, huur, verhuring en in leasing geven van computers, computertoebehoren en software.

-Visualisatie, programmatie, informatie- en softwareontwikkeling, systeemanalyse, ontwerpimplementatie en conversie-implementatie.

-Het organiseren van cursussen, opleidingen en evenementen.

-Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van de administratie, de boekhouding, het management, de bedrijfsorganisatie en de informatica. Het waarnemen of het laten waarnemen van de functie van de bestuurder, gedelegeerd bestuurder of directeur in ondernemingen en vennootschappen.

-De vennootschap kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschapen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen voor eigen rekening verrichtten.

-De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel, de huur en verhuring, de produktie en ontwikkeling, alsook de installatie, het onderhoud en herstelling van :

-Computerhardware en  software, computertijd en alle aanverwante apparatuur,

-Houten- en metalen kantoormeubelen;

-Kantoormachines zowel mechanische, elektrische als elektronische, faxtoestellen, toestellen voor communicatie en toebehoren;

-Alle benodigdheden voor kantoor, computer en telecommunicatie;

-Toestellen voor de reproductie van geluid, beeld en multimedia;

-Dragers voor beeld, geluid en informatie;

-de verwerving en uitbating van brevetten en concessies;

-studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale- of sociale aangelegenheden;

-het verstrekken van technische bijstand aan onderneming bij middel van adviezen, studies, toezicht of fotlow-up;

-de redactie, de vertaling, de publicatie, de verspreiding en de verkoop van alle publicaties die verband houden met voomoemde doelstellingen.

-Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposit- en spaarbanken.

-Het behoud, beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen: het (ver)kopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden.

-Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g.

-Organisatie van congressen en beurzen

-Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

-Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het beste geschikt acht. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat zij dit van de vennootschap benadert. Zij mag zich voor die vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Dit doel dient geïnterpreteerd te worden in de meest ruime zin. Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap alle commerciële , financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend doch slechts aanhalend.

Artikel 3: KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.000,- ¬ en is voor 1/10 volstort. Het kapitaal is samengesteld uit deelbewijzen van elk 100,- E.

Het maatschappelijke kapitaal is als volgt vastgesteld:

-Stany Hendrickx : 99 deelbewijzen van elk 100,- ¬

-Hermans Els: 1 deelbewijzen van 100,- ¬

Artikel 11: ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op 24 juni om 20 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap volgend op de afsluiting van het boekjaar. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Ten alle tijden kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel 14: BOEKJAAR - JAARREKENING - REKENING COURANT

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan vanaf 1 juni 2011 en eindigt op 31 december 2012.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd. Het maatschappelijke kapitaal is als volgt vastgesteld: -Stany Hendrickx : 99 deelbewijzen van elk 100,- ¬ waarvan 990,-¬ volstort, nog 8.910,- ¬ te volstorten. -Hermans Els: 1 deelbewijzen van 100,- ¬ waarvan 10,-¬ volstort, nog 90,- ¬ te volstorten.

Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : Hendrickx Stany, voornoemd. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

' Oprichtingsakte, opgemaakt in 5 exemplaren op 1 juni 2011

s s. ..-- Voor eensluidend afschrift,

~.-t

Hendrickx Stany

zaakvoerder - beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigh2iti van de irstru~:4nterende nntar;s. heiz`j vzr. Ce aerso;o)1;en)

bevoegd de recntsperseon tan aar.en c'e:den te veriwgerusoo:digcn

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
APPLICARE SOLUTIONS

Adresse
VERENIGDE NATIESLAAN 24 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande