APPLIED EQUIPMENT AND ENGINEERING, AFGEKORT : A.E.E.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPLIED EQUIPMENT AND ENGINEERING, AFGEKORT : A.E.E.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.328.604

Publication

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 18.06.2012 12182-0345-017
12/04/2012
ÿþbet

aa

Be Sta:

HhII IU I AI III I IIIIIIII

*12072496*

11

Mod Word tt.1

iq 7E. 1'41 FiCELEGD

GRli"l'IL'.i Fá;"I1"BANK. VAN

3 0 11Ai1RT 2012

KOOPhIANOEt. TURNHOUT

De~,r1 ~Ar~Jier,

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0432.328.604

Benaming

(voluit) : Applied Equipment and Engineering

(verkort) : A.E.E.

Rechtsvorm : nv

Zetel : 2440 Geel, Steenovens 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMVORMING IN BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 16 maart 2012, ter registratie neergelegd, hetgeen volgt:

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF

Op zestien maart

Te Geel, Kollegestraat 38

Voor Ons, Meester Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel,

Is bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap Applied Equipment and Engineering, met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Steenovens 10; Ondernemingsnummer BTW BE 0432.328.604, Rechtspersonenregister Turnhout.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Andre Nijs te Turnhout op 29 oktober 1987, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 november volgend, onder nummer 871127-19, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden krachtens buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgesteld door notaris Tom Verbist te Geel op 4 februari 2004, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 maart volgend onder nummer 04045374.

BUREAU

De zitting wordt geopend om 11 uur onder het voorzitterschap van de Heer William VERKEST, hier onder vernoemd.

De Voorzitter beslist geen secretaris noch stemopnemer aan te duiden.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende aandeelhouders die verklaren het volgend aantal aandelen te bezitten,

1.de heer VERKEST William Carlos Anatole, geboren te Zwevegem op negentien oktober negentienhonderd zevenendertig (RR ....), wonende te 2440 Geel, Steenovens 10

houder van achthonderd (800) aandelen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

800

2.mevrouw VAN DER VELDE Greta Justina Louis, geboren te Turnhout op vierentwintig mei

negentienhonderd zesenvijftig (RR...,), wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk 343 bus 901,

houdster van honderd vijftig (150) aandelen:

150

3, mevrouw VERKEST Carine Jasée Léonine, geboren te Turnhout op tien juli negentienhonderd eenenzestig (RR ..... ..,.), wonende te 2300 Turnhout, Elandersplantsoen 48,

houdster van vijftig (50) aandelen

50

TOTAAL: duizend (1000) aandelen 1.000

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt Ons, Notaris, het volgende authentiek vast te stellen

I/ De vergadering heeft als dagorde :

AGENDA

L Verslag van de raad van bestuur over de omzetting van de vennootschap en verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva van minder dan drie maanden oud die gehecht is aan voornoemd verslag van de raad van bestuur.

2. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. Ontslag van de raad van bestuur en benoeming zaakvoerder(s). Beslissing dat de kwijting die zal gegeven worden aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor het lopende boekjaar ook zal gelden voor de raad van bestuur voor de periode van 1 januari 2012 tot heden.

4. Besluit dat geen commissaris wordt benoemd.

5. Aanneming nieuwe statuten, rekening houdende met de genomen besluiten.

6. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

7. Volmacht formaliteiten.

II/ liet maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen.

Alle aandelen zijn aanwezig of vertegenwoordigd. De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet geleverd worden van de naleving van de formaliteiten inzake bijeenroeping van de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR.

De vennootschap heeft twee bestuurders, met name

- de heer William Verkest,

- mevrouw Carine Verkest, beiden voornoemd aanwezig.

Er is geen commissaris.

De aanwezige bestuurders verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 en 535 van het Wetboek van Vennootschappen.

IIT/ Om de vergadering bij te wonen, hebben de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders zich gedragen naar de statuten met betrekking tot de formaliteiten om op de vergadering toegelaten te worden.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De uiteenzetting wordt door de voorzitter, na akkoordbevinding door de vergadering, als juist erkend. Zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de voorgestelde agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING  BESLUITEN.

Eerste besluit Wijziging van de aard van de vennootschap.

De vergadering beslist de aard van de vennootschap te wijzigen naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Tweede besluit  Verslagen betreffende de voorziene omvorming

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur dat de omzetting van de vennootschap toelicht en waaraan een staat van activa en passiva is gehecht, afgesloten op 31 december 2011,

De vergadering stelt de voorzitter tevens vrij van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, de bvba De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de bedrijfsrevisor, de heer Johan De Mol, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011, hetzij minder dan drie maanden oud.

De besluiten van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor de dato 23 februari 2012 luiden als volgt:

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de Raad van Bestuur van de NV APPLIEU EQUIPMENT AND ENGINEERING, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa- en passiva, afgesloten per 31 december 2011, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld, waarvan het nettobedrag £ 12.157,61 bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wij maken voorbehoud voor de rubriek "voorraden" welke per 31 december 2011 E 7.133,51 bedraagt. Aangezien wij aangesteld werden na balansdatum konden wij immers niet aanwezig zijn bij de fysische voorraadopname.

Wij maken tevens voorbehoud voor de rubriek "handelsvorderingen". Deze rubriek bevat langdurig openstaande bedragen, waarvan de inning o.i. onzeker is. Wij maken derhalve voorbehoud voor deze rubriek ten bedrage van E 12.157,61.

Het netto-passief volgens de staat van activa en passiva, na aftrek van voormelde overwaarderingen en onder voorbehoud van wat voorafgaat, bedraagt E 105.913,72 (negatief) en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van E 62.000,00. Het verschil bedraagt E 167.913,72,

Na de omzetting zullen artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn.

Wij wijzen op de toepassing van artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen, ingevolge dit artikel is het bestuursorgaan van de vennootschap die wordt omgezet hoofdelijk gehouden tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het minimumkapitaal.

Boom, 23 februari 2012.

(getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

Vertegenwoordigd door Johan De Mol, Bedrijfsrevisor."

Alle aanwezige aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

De bestuurders van de vennootschap verklaren volledig op de hoogte te zijn van voormeld artikel 785 Wetboek Vennootschap, en verklaren te weten dat zij hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van het verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het minimumkapitaal.

Alle aandeelhouders hier aanwezig verklaren eveneens te weten dat gezien het eigen vermogen lager is dan één vierde van het kapitaal van de vennootschap, deze zich bevindt in de alarmbelprocedure. Zij verklaren op de hoogte te zijn van de vennootschapsrechtelijke verplichtingen, zij verklaren dat zij de voorschriften voorzien in artikel 332 Wetboek Vennootschappen reeds hebben toegepast in het verleden toen dit vastgesteld is geweest.

Derde besluit  omvorming van de vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de nieuwe vennootschap zal de boekhouding die door de naamloze vennootschap gehouden werd voortzetten. De nieuwe vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0432.328.604.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011 waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de rekeningen.

Vierde besluit - Aanpassing statuten aan de geldende vennootschapswetgeving.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de geldende vennootschapswetgeving

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de mogelijkheid te voorzien om een rechtspersoon tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen, zoals hierna uiteen gezet in artikel 9 der statuten.

De vergadering beslist om de mogelijkheid te voorzien voor de algemene vergadering om schriftelijk te stemmen waarbij tevens de procedure van deze stemming wordt vastgelegd conform het Wetboek Vennootschappen, zoals hierna uiteen gezet in artikel 12 der statuten.

De vergadering beslist de procedure te voorzien voor schriftelijke beraadslaging in de algemene vergadering conform het Wetboek Vennootschappen, zoals hierna uiteengezet in artikel 12 der statuten.

Vijfde besluit - ontslag van de bestuurders

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer VERKEST William en mevrouw Carine VERKEST, beiden voornoemd, in hun hoedanigheid van bestuurders van de omgezette naamloze vennootschap.

De vergadering beslist dat de kwijting die zal worden gegeven aan de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid betreffende het boekjaar afgesloten op 31 december 2011, ook zal gelden voor het bestuur van de raad van bestuur voor de periode van 1 januari 2012 tot heden.

Zesde besluit  benoeming van zaakvoerder/commissaris.

De vergadering beslist de heer VERKEST William voornoemd, tot zaakvoerder van de vennootschap te benoemen voor onbepaalde duur. De heer VERKEST William, voornoemd, aanvaardt zijn mandaat. Zijn mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

De vergadering stelt vast dat de wettelijke criteria terzake niet overschreden zijn en beslist bijgevolg geen commissaris te benoemen.

Zevende besluit - goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering stelt de statuten van de nieuwe vennootschap als volgt vast

BENAMING.

Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "APPLIED EQUIPMENT AND ENGINEERING", afgekort "A.E.E.'

ZETEL.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2440 Geel, Steenovens 10.

DUUR.

Artikel 3.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

DOEL.

Artikel 4.

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

Handel in en installatie en constructie van technische uitrusting, en nijverheidsstudie en het verrichten van alle handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in binnen- als buitenland, deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere ondernemingen met een gelijkaardig of gelijklopend doel.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden bevorderen in welk land ook. De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belang mogen hebben in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beinvloeden.

KAPITAAL.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 E), vertegenwoordigd door

duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere malen, door beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

AARD VAN DE EFFECTEN - RECHTEN VAN DE VENNOTEN.

Artikel 8.

De aandelen zijn op naam; zij worden ingeschreven in een register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De erfgenamen en legatarissen, de schuldeisers en rechthebbenden ten allen titel van een vennoot, mogen onder geen enkel voorwendsel de neerlegging uitlokken van de zegels op de goederen of de waarden van de vennootschap, noch een boedelbeschrijving eisen; zij moeten zich, voor de uitoefening van hun rechten gedragen naar de balansen, maatschappelijke rekeningen en de beslissingen van de algemene vergadering.

Wanneer aandelen (en andere effecten) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Is de eigendom van een aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden alle aan het aandeel verbonden rechten, met inbegrip van het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

De vennoten zijn slechts aansprakelijk tegenover derden tot beloop van hun inbreng.

BESTUUR.

Artikel 9.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 10.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

CONTROLE.

Artikel I I.

Alleen wanneer de vennootschap niet voldoet aan de criteria vermeld in de wettelijke bepalingen op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen, zal de controle op de financiële toestand van de vennootschap op de jaarrekeningen en van de verrichtingen weer te geven in deze jaarrekeningen aan één of meer commissarissen toevertrouwd worden, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de personen die door de wet vereiste bevoegdheden bezitten.

De bezoldiging van de commissaris(sen) zal door de algemene vergadering worden vastgesteld bij elke benoeming.

De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar,

Indien de vennootschap aan hierboven vermelde criteria voldoet en dat dientengevolge geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid door de wet aan de commissarissen toegekend.

ALGEMENE VERGADERTiNG.

Artikel 12,

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste donderdag van de maand mei om 19 uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de processen-verbaal door de leden van het bureau en de vennoten welke zulks zouden vragen, ondertekend; de uittreksels van deze processen-verbaal worden door een zaakvoerder ondertekend.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere

informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de

schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING

WINSTVERDELING

Artikel 13.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Elk jaar, worden door de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig de wettelijke bepalingen; deze documenten worden aan de beraadslagingen van de vennoten onderworpen, bij de gewone jaarlijkse vergadering.

De vergadering spreekt zich uit, door een bijzondere stemming, over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting te geven aan de zaakvoerder en aan de eventuele commissaris,

Binnen de dertig dagen na hun goedkeuring door de vergadering, wordt de jaarrekening neergelegd door de zorg van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België.

Artikel 14.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven,

ONTBINDING.

Artikel 15,

De vennootschap kan worden ontbonden op elk ogenblik door beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

Indien door geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering zich uitspreken over de eventuele ontbinding van de vennootschap en eventueel andere te nemen maatregelen en dit binnen twee maanden vanaf het moment waarop het verlies is of had moeten vastgesteld worden overeenkomstig de wettelijke of statutaire bepalingen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer door geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is beneden zesduizend tweehonderd Euro (6.200 EUR) kan elke belanghebbende de ontbinding van de vennootschap vorderen voor de rechtbank.

Artikel 16.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door een of meer vereffenaars, dewelke slechts in functie treden na bekrachtiging van hun benoeming door de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden, bezoldiging en de wijze van vereffening.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Na verwezenlijking van het actief, de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen. Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, Ieggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

GEMEEN RECHT

Artikel 17.

Voor al wat in voorafgaande statuten niet is voorzien, verklaren partijen te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen.

WOONSTKEUZE.

Artikel 18.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor de uitvoering van huidige statuten, kiest iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar bij deze domicilie ten maatschappelijken zetel, waar hem alle mededelingen, betekeningen, aanmaningen of dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Achtste besluit  machtiging aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Negende besluit  volmacht formaliteiten.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde:

De cvba "Fiduciaire Mariën Ghilain & Partners, met zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69A bus 0,

aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket, en overheidsdiensten.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Pro fisco verklaring

Deze omvorming geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121 Wetboek registratierechten, artikel 11 Wetboek Belasting op de Toegevoegde Waarde en artikel 211 § 2 Wetboek Inkomstenbelasting.

Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt gesloten om 12 uur.

SLOTBEPALINGEN

1.Bekwaamheid. Alle verschijners in deze verklaren de nodige bekwaamheid te hebben om onderhavige akte te tekenen, niet te zijn geviseerd door een beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking en evenmin een verzoekschrift te hebben ingediend met het oog op een collectieve schuldenregeling.

2, Identiteit. De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit der partijen hem werd aangetoond aan de hand van de stukken door de wet vereist en voorgelegd door partijen. De natuurlijke personen waarvan het rijksregisternummer werd vermeld in deze akte, verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

3. Informatieverstrekking. De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld. De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden. De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

4. Akteontwerp. De partijen erkennen ieder tijdig een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, en er kennis van genomen te hebben.

5. Recht op geschriften vijfennegentig euro (95,00 E).

WAARVAN AKTE, verleden te Geel, op kantoor, op hogervermelde datum, en na integrale voorlezing en toelichting, hetgeen alle partijen erkennen, ondertekend door de partijen en mij, notaris.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten.

-verslag raad van bestuur en bedrijfsrevisor over omvorming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ , " ;'"' .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/01/2012
ÿþMod Worg 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de_

akte,,1

Í ya -" R [:H AGD = rY~a ~~.i ~~ VAN

3 D la. m n

" ,~. _~~=L '~'~:-;liaJUT~

G~ ~ri~:i2r

tirifPie

IIIIIIIIVI~V~IIIIIY N

*12010433*

Ondernemingsnr : 0432.328.604

Benaming

(voluit) : APPLIED EQUIPMENT & ENGINEERING

(verkort) : A.E.E.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenovens 10, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 22 december 2011 blijkt dal

Mevrouw Greta VAN DER VELDE wonende te 8430 MIDDELKERKE, Zeedijk 343 bus 901 de wens te kennen heeft gegeven om haar mandaat als bestuurder te beëindigen, ingaande vanaf 22 december 2011. Hetwelk wordt aanvaard.

VERKEST William

Afgevaardigd Bestuurder

Bijtagërf üij bët Bélgisi`h Sta-atsblaii -12í0t/26YZ

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011
ÿþMotl 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dé akte - 2, G E L E G D

( RIFFIF REGHTPUI . VAN

Ondernemingsnr : 0432.328.604

Benaming

(voluit) : APPLIED EQUIPMENT AND ENGINEERING

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Steenovens 10, 2440 GEEL

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en afgevaardigd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 26 mei 2011

De Raad van Bestuur heeft met eenparigheid van stemmen beslist de huidige bestuurders zijnde mevrouw Greta VAN DER VELDE, wonende te 8430 MIDDELKERKE, Zeedijk 343/901, mevrouw Carine VERKEST, wonende te 2300 TURNHOUT, Elandersplantsoen 48 en de heer William VERKEST, wonende te 2440 GEEL, Steenovens 10 te herbenoemen als bestuurders voor een periode van zes jaar, dit tot aan de algemene vergadering van 2017.

De Raad van Bestuur beslist eveneens de heer William VERKEST, wonende te 2440 GEEL, Steenovens 10, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, voor een periode van zes jaar, dit tot aan de algemene vergadering van 2017.

William VERKEST

Gedelegeerd bestuurder

14 AUG. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen by fiét Bëlgiseli Staïtgblad --05/09/2011--"Annexes du Moniteur Tiëigé

ii1,111111mg11111111

Vc behr aar Bel! Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 27.05.2011 11129-0566-016
28/06/2010 : TU058681
03/07/2009 : TU058681
26/06/2008 : TU058681
09/07/2007 : TU058681
30/06/2006 : TU058681
11/07/2005 : TU058681
31/05/2005 : TU058681
22/07/2015
ÿþ4 e (r\

A

Mod Word 11.1

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vand~tgelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAnï KOOPHANDEL

10 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

DeOrner

Griffie

ll 111111 IlIl lllI 11111111111111(111

*15105600*

Ondernemingsnr : 0432.328.604

Benaming

(voluit) : APPLIED EQUIPMENT & ENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Steenovens 10, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het Verslag van de Zaakvoerder d.d. 1 juli 2015 blijkt dat

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2440 GEEL, Steenovens 10 naar 2440 GEEL, Markt 80 C. Dit ingaande vanaf heden.

William VERKEST

Zaakvoerder

Bijlagen bipiet Bélgisè1 Sta tsliliiC1 - 2M7/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2004 : TU058681
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 29.07.2015 15365-0513-012
18/03/2004 : TU058681
29/09/2003 : TU058681
24/06/2003 : TU058681
13/06/2002 : TU058681
05/06/1999 : TU058681
01/01/1995 : TU58681
01/03/1994 : TU58681
22/12/1988 : TU58681
26/08/1988 : TU58681

Coordonnées
APPLIED EQUIPMENT AND ENGINEERING, AFGEKORT …

Adresse
MARKT 80C 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande