APPSOLUTE CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPSOLUTE CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.903.141

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 12.02.2014 14039-0187-009
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 01.02.2013 13026-0481-009
12/05/2011
ÿþ Mod 2.1

u B:` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111 VIII 11111111111

*11071807*

A



NEERGELEGD

0 2 -05- 2011

GRIFFIE (~.I-1TBAiVK van

KOOPHAC~te MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : APPSOLUTE CONSULT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ijzerlaan 52 te 2500-Lier

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 29 april 2011, nog te registreren,

houdende oprichting van vennootschap, blijkt wat volgt :

OPRICHTERS

1) De heer WAEGEMANS Werner Peter Yvonne, geboren te Lier op negentien oktober negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer 661019-469-29, echtgescheiden, wonende te Lier, ijzerlaan 52.

2) De heer WAEGEMANS Wout, geboren te Lier op achttien juni negentienhonderd éénennegentig, nationaal nummer 910618-287-59, ongehuwd, wonende te Lier, Groenedaeilaan 82.

3) Juffrouw WAEGEMANS Lara, geboren te Lier op zes april negentienhonderd drieënnegentig, nationaal nummer 930406-292-54, ongehuwd, wonende te Lier, Groenedaellaan 82.

Die verklaarden onder hen een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, op te richten, voor onbepaalde duur, onder de benaming "APPSOLUTE CONSULT" met zetel te 2500-Lier, ijzerlaan 52, en waarvan het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Aankoop, verkoop, import en export, huur en verhuur, fabricage en herstelling van alle computertoestellen, computernetwerken, randapparatuur van deze toestellen, telecommunicatie-, multimedia- en audiovisuele toestellen of apparaten, kantoormeubilair, toebehoren en aanverwante kantoortoestellen, zowel in groothandel als in kleinhandel, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Aankoop, verkoop, import en export, huur en verhuur van alle softwareprogramma's voor alle mogelijke doeleinden of bestemmingen, zowel als groothandel en als kleinhandel.

- Het schrijven, ontwerpen, verbeteren en herwerken van alle mogelijke softwareprogramma's, zowel voor particulier als voor industrieel gebruik.

- Het aankopen, verkopen, import en export, huur en verhuur van alle mogelijke multimedia en audiovisuele toestellen en apparaten, alle aanverwante randapparatuur voor deze toestellen en toepassingen, alle software of benodigdheden die kunnen of dienen gebruikt te worden bij deze apparaten of toepassingen, alle meubilair dat hiervoor gemaakt of geschikt is, zonder dat deze opsomming beperkend is, behalve als de wet dit verbiedt, dit zowel in België als in het buitenland.

- Het opleiden van mensen in hogergenoemde specialiteiten, in openbare instellingen, op de maatschappelijke zetel of elk ander gebouw dat hiervoor geschikt is of kan gebruikt worden, behalve als de wet dit verbiedt.

- Het aanbieden van alle consulting, support en managementdiensten voor alle mogelijke toepassingen en ondernemingen, dit zowel voor computerapparaten, randapparaten, telecommunicatie-, multimedia-, en audiovisuele toestellen en toepassingen, maar ook het aanbieden van adviezen in verband met de implementatie van alle hogergenoemde apparaten, toestellen en toepassingen, het geven van adviezen voor de inrichting van kantoren en ondernemingen, het bijstaan van alle ondernemingen, instellingen en verenigingen in verband met de aankoop en het gebruik van deze toestellen en apparaten, zonder dat deze opsomming beperkend is, dit zowel in België als in het buitenland.

- Het geven van cursussen in verband met aile hogergenoemde toestellen, netwerken en toepassingen, dit in de zetel van de onderneming alsook op elke andere plaats die hiervoor geschikt is, behalve als de wet dit verbiedt.

- Het geven van advies in verband met de organisatie van aile mogelijke administratieve organisaties in ondernemingen, voor wat betreft de inrichting van kantoren en burelen, het opleiden van mensen hiervoor, zonder dat deze opsomming beperkend is, behalve als de wet dit verbiedt.

- Het ontwerpen, of laten ontwerpen, het herwerken en het verbeteren, het aankopen en verkopen, import en export, huur en verhuur van alle mogelijke toepassingen die op het internet of intranet kunnen gebruikt worden, die dienstig kunnen zijn om op alle mogelijke interne of externe netwerken gebruikt of géim plementeerd te worden, het hosten van deze internet- of intranettoepassingen, het verhuren, het registreren, het hosten of

':'35 cl 03

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

laten hosten van alle mogelijke domeinnamen of andere internettoepassingen, zonder dat deze opsomming beperkend is, behalve als de wet dit verbiedt.

- Het produceren van audiovisuele geluidsdragers.

- In bijkomende orde de aan- en verkoop, huur- en verhuur, het beheren van alle roerende en onroerende goederen en alle verrichtingen uitvoeren met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties, zoals het sluiten van overeenkomsten van opstal en erfpacht, alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing.

- Het aangaan en verstrekken van kredieten, leningen en voorschotten onder eender welke vorm, alsmede het waarborgen van en het zich borg stellen voor al haar eigen verbintenissen en alle verbintenissen van derden, vennoten en zaakvoerders door onder meer (maar niet uitsluitend door) het verstrekken van zakelijke zekerheden inclusief (maar niet beperkt tot) het in hypotheek of in pand geven van haar goederen inclusief de eigen handelszaak.

- Het verlenen van management en adviezen in het algemeen, het optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel, makelaar in goederen, handelsvertegenwoordiging.

- Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten.

- De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kan bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

- Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, bedrijven of groepen met eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, en dit door inbreng, fusie, splitsing, opslorping, of op gelijk welke andere wijze.

Zij mag zich voor derden borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen en zekerheden verstrekken voor schulden van derden.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door 186 stemgerechtigde aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort in geld tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), als volgt:

1. door de heer Werner Waegemans voornoemd, inschrijving op een bedrag van achttienduizend vierhonderd euro (¬ 18.400,00), waarop gestort werd een bedrag van zesduizend honderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 6.133,34), in vergoeding waarvoor hem 184 stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volgestort werden toegekend, die hij aanvaardde.

2. door de heer Wout Waegemans voornoemd, inschrijving op een bedrag van honderd euro (¬ 100,0),

waarop gestort werd een bedrag van drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33), in vergoeding waarvoor hem 1 stemgerechtigd aandeel zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volgestort werd toegekend, dat hij aanvaardde.

3. door juffrouw Lara Waegemans voornoemd, inschrijving op een bedrag van honderd euro (¬ 100,00),

waarop gestort werd een bedrag van drieëndertig euro drieëndertig cent (E 33,33), in vergoeding waarvoor haar 1 stemgerechtigd aandeel zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volgestort werd toegekend, dat zij aanvaardde.

Voormeld bedrag (¬ 6.200,00) werd voorafgaandelijk in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 068-8925620-95, die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij Dexia Bank agentschap Lier, Grote Markt.

Er werd vastgesteld dat de oprichters samen een volstortingsplicht hebben van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Voor iedere zaakvoerder kan een plaatsvervangende zaakvoerder worden aangeduid.

(a) Werd bij de oprichting als statutaire zaakvoerder aangesteld:

De heer WAEGEMANS Werner Peter Yvonne, geboren te Lier op negentien oktober negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer 661019-469-29, echtgescheiden, wonende te Lier, Ijzerlaan 52.

Die verklaarde dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van deze zaakvoerder onbezoldigd.

$tjiagen bij het Belgisch-Staatsblact -12f0512011ÿÿ Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dèrden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

(b) Er werd geen plaatsvervangend statutaire zaakvoerder aangesteld.

Bevoegdheid en wijze van uitoefening: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Bij wettelijk belet wegens onverenigbaarheid van belangen, ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring, ontzetting of faillissement van een zaakvoerder, komt diens plaatsvervangende zaakvoerder van rechtswege in de uitoefening van zijn mandaat met alle bevoegdheden aan de effectieve zaakvoerder(s) toegekend door de wet.

Boekjaar. Het boekjaar vangt aan op 01 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvoglende jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de tweede dinsdag van de maand december om 19.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Eenhoofdige vennootschap: In de statuten werden de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdige vennootschap weergegeven. Deze bepalingen zullen van toepassing zijn indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

Afsluiting eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op 29 april 2011 en zal afgesloten worden op 30 juni 2012.

Eerste algemene vergadering: De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012. Volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, verklaren de oprichters volmacht te verlenen aan bvba Boekhoudkantoor Marien te Lier, Plaslaar 29, aan alle zaakvoerders en aangestelden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het rechtspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, Sociale Zekerheid en andere administraties;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Neergelegd tegelijk met uitgifte akte van 29.04.2011; ontledend uittreksel ervan.

Coordonnées
APPSOLUTE CONSULT

Adresse
IJZERLAAN 52 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande