APS HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : APS HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 564.994.118

Publication

28/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

stellen of haar aval verlenen of allerhande zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, boekhoudkundige, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten;

- Het ontwikkelen, het beheren, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, intellectuele eigendomsrechten (registergoederen); - De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan, afstaan, verkopen. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom, als in vruchtgebruik;

- Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, herstellen, beheren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties en aandelen in andere vennootschappen die onroerende goederen beheren, ongeacht de juridische vorm van de vennootschappen;

- Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten.

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op een miljoen vijfhonderdnegenenveertigduizend vijfhonderd euro (1.549.500,00 EUR) vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizend vijfhonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van een miljoen vijfhonderdnegenenveertigduizend vijfhonderd euro (1.549.500,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op de bijzondere rekening nummer BE61 3631 3972 6217 bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 oktober 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Met het oog op de overdracht van aandelen, de samenstelling van het bestuursorgaan en de beraadslaging en besluitvorming op het niveau van het bestuursorgaan zijn de aandelen onderverdeeld in drie categorieën genoemd A-aandelen, B-aandelen en C-aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit vijf bestuurders, waarvan 3 A-bestuurders benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de A-aandeelhouders, 1 B-bestuurder benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de B-aandeelhouders en 1 C-bestuurder benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de C-aandeelhouders.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen voor zover minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, waarvan minstens één B-bestuurder of C-bestuurder. Indien deze vergadering niet geldig kan beraadslagen, wordt een nieuwe vergadering van de raad van bestuur bijeengeroepen, met een oproepingstermijn van vijf (5) kalenderdagen, die geldig kan bijeenkomen en beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke bestuurder kan aan één van zijn collega's bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

In de gevallen bepaald door de wet kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Vertegenwoordiging.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door een gedelegeerd bestuurder.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede vrijdag van de maand november om zestien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om over nieuwe punten te beraadslagen

De stemmingen geschieden bij handopsteken of bij afroeping tenzij er op aanvraag van vijfentwintig procent van de aanwezige aandelen tot geheime stemming wordt overgegaan.

Behoudens in de gevallen die de wet of deze statuten voorzien, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van stemmen zonder rekening te houden met de onthoudingen, ongeacht het aantal effecten dat op de vergadering vertegenwoordigd is.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel op staande voet aan een tweede stemming onderworpen. Geeft de tweede stemronde geen meerderheid, dan is het voorstel verworpen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder daaropvolgend jaar.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van

vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1) Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op 30 juni 2015.

2) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3) Bestuurders.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op 5.

Worden benoemd als eerste bestuurders voor een termijn van zes jaar :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Venatio", met zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Galgenstraat 5 (ondernemingsnummer 0538.570.625, rechtspersonenregister Antwerpen - Afdeling Antwerpen), als A-bestuurder;

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Deckers Bart Maria Hilde Jozef, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Galgenstraat 5, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap;

2. De heer Deckers Bart, voornoemd, als A-bestuurder;

3. De heer Vandersypen Wouter, wonende te 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), Roger Vandendriesschelaan, 28A, als A-bestuurder;

4. De heer Cavens Tom, voornoemd, als B-bestuurder;

5. De naamloze vennootschap "Q3", voornoemd, als C-bestuurder;

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer de Boer

Perry de Boer Perry Henriette Guy, wonende te 2800 Mechelen, Baron Eduard Empainlaan, 97 en dit

ingevolge beslissing van de raad van bestuur van de voornoemde vennootschap.

Hun mandaat zal na de jaarvergadering in 2019 een einde nemen.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4) Commissarissen.

Er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er op basis van de wettelijke criteria niet

toe gehouden is.

5) Overname van verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting.

Alle verbintenissen die werden aangegaan vanaf 1 mei 2014 door één of meer comparanten bij deze

akte in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de

vennootschap die thans is opgericht.

Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum waarop de vennootschap

rechtspersoonlijkheid bekomt.

Raad van bestuur

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op

de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd-bestuurder.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad:

- te benoemen tot voorzitter de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Venatio",

voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

- te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Venatio", voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 23 oktober 2014.

Coordonnées
APS HOLDING

Adresse
GALGENSTRAAT 5 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande