APS LEGAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APS LEGAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.862.777

Publication

28/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-04-2015

Griffie

*15307146*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628862777

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

APS Legal

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 24 april 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  APS Legal .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Mechelen, Grote Nieuwedijkstraat 17.

3. Oprichter: Mevrouw APS Heidi Leona Etienne, advocaat, geboren te Sint-Niklaas op 18 juli 1985, wonende te 2800 Mechelen, Grote Nieuwedijkstraat 17.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 12.400,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijnster bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

7. Samenstelling: In geld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

9. Uitkering: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het liquidatiesaldo verdeeld onder de vennoten rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

11. Zaakvoerder: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die de hoedanigheid van vennoot bezitten. Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder, zal deze rechtspersoon met het oog op de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder conform artikel 61, §2, van het Wetboek van Vennootschapen een vaste vertegenwoordiger aanstellen die zelf advocaat dient te zijn die is ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten en die werkzaam is binnen de vennootschap.

12. Bevoegdheden zaakvoerder: Iedere zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar

Onderwerp akte :

Grote Nieuwedijkstraat 17 2800 Mechelen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

13. Niet-statutaire zaakvoerder: De oprichtster stelde aan als nietstatutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw APS Heidi, voornoemd.

Indien, om welke redenen ook, de voornoemde zaakvoerder haar functie niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding werd voor dan tot nietstatu­tair zaakvoerder aangesteld: de heer PAUWELS Filip Karel Lieven, advocaat, geboren te Edegem op 4 maart 1984, wonende te 2800 Mechelen, Grote Nieuwedijkstraat 17.

14. Commissarissen: Geen.

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het optreden als advocaat, met inbegrip van het verstrekken van juridisch advies in alle domeinen van het recht en alle daarmee aanverwante of verband houdende activiteiten of opdrachten, voor zover deze verenigbaar zijn met het beroep van advocaat en met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, zoals: - het geven van onderwijs, het publiceren van artikels of boeken en het optreden als arbiter, bemiddelaar, deskundige, expert, bestuurder, zaakvoerder, voorlopig bewindvoerder, vereffenaar, commissaris inzake opschorting, curator of gerechtelijk mandataris van vennootschappen, verenigingen, stichtingen of andere juridische personen;

- het aankopen, verkopen, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in, het beheren, besturen, valoriseren en te gelde maken van belangen of deelnemingen in, alsook het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van alle bestaande of nog op te richten burgerlijke of handelsvennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen, al dan niet met een gelijkaardig doel;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, zonder dat die verrichtingen evenwel een handelsactiviteit mogen uitmaken;

- alle hoegenaamde roerende, onroerende of financiële verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen, evenals de verwerving van alle roerende, onroerende of financiële goederen als investering, zelfs indien deze geen verband houden met het hoger vermelde zonder dat die verrichtingen evenwel een handelsactiviteit mogen uitmaken;

- zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als mandataris of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken; - in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot, of nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van hetgeen voorafgaat.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het stemrecht.

17. Volmachten: Nihil.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

19. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Saedeleer & Partners , rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde 0479.721.319, met zetel te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Saedeleer Joris, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16515-0342-009

Coordonnées
APS LEGAL

Adresse
GROTE NIEUWEDIJKSTRAAT 17 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande