AQ HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQ HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.847.226

Publication

01/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 27.08.2014 14481-0396-017
24/02/2014
ÿþ Mori word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIR1101

Neergelegd ier grIffla van de Rocfttwtte."

v~ kcophancie! º%o em _<rt op

Griffie

Ondememingsnr : 0500847226

Benaming

(voluit) : A.Q. HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SLUIZENSTRAAT 55, 2900 SCHOTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

NOTULEN VAN DE ZITTING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 1 FEBRUARI 2014 GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering beslist om met ingang vanaf 1 februari 2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar.

Nazarethdreef 11

2970 Schilde

Deze beslissing wordt unaniem goedgekeurd.

Getekend,

Alain Devroye

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2015
ÿþMotl WoM 11.1

_ :~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IV

s HhI

150 69*





Ondernemingsnr : 0500847226

Benaming

(voluit) : A.Q. HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NAZARETHDREEF 11 - 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEZOLDIGBAARHEID ZAAKVOERDER

NOTULEN VAN DE ZITTING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN

1

OKTOBER 2014 GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering beslist met algeheelheid van stemmen dat de mandaten van de zaakvoerders vanaf 1 oktober 2014 onbezoldigd zijn..

Getekend,

Alain Devroye

Zaakvoerder

Kechtoank van koophandel Antwerpen

0 8 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

G rrie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

reemolagd 57iiffio van do Perhib¬ enk Koophandel flnivimpen, op

Griffie 1 6 U6V. 2011

11,11!MIiII9110111 IA

Vi behc aai Bel' Stoa

Ondernemingsnr : 0 5 0 0 " 8 4 7 ° 2 2 6

Benaming (voluit) AQ HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sluizenstraat 55

2900 Schoten

jl

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG EN VAN DE OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op eenendertig oktober tweeduizend en twaalf, "geregistreerd acht bladen twee renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op zes november tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 79 vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETRUSKA", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Lariksáreef 15, BTW BE-0869.579.957, rechtspersonenregister Antwerpen 0869.579.957, de Partieel Gesplitste Vennootschap, bij wijze van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij een aandelenpakket,

overgenomen werd door de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AQ HOLDING", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 2900 Schoten, Sluizenstraat 55, de Nieuw Opgerichte Vennootschap;

- door de verrichting van de partiële splitsing het aandelenpakket, dat deel uitmaakt van het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de Nieuw Opgerichte Vennootschap.

- de nettowaarde van de vermogensbestanddelen van de Partieel Gesplitste Vennootschap, die in hun geheel op de Nieuw Opgerichte Vennootschap in eigendom overgaan, ten bedrage eenenzestigduizend achthonderd euro (¬ 61.800,00), als volgt geboekt werd in de Nieuw Opgerichte Vennootschap:

* vierduizend negenhonderd tweeëntachtig euro zesendertig cent (¬ 4.982,36) werd aangewend om haar kapitaal te vormen;

* vierhonderd achtennegentig euro vierentwintig cent (¬ 498,24) werd geboekt op de rekening van de wettelijke reserve;

* zevenendertig euro vijftig cent (¬ 37,50) werd geboekt op de rekening van de beschikbare reserves; * zesenvijftigduizend tweehonderd eenentachtig euro negentig cent (¬ 56.281,90) werd geboekt op de rekening van het overgedragen resultaat.

- het kapitaal van de Nieuw Opgerichte Vennootschap verhoogd werd met een bedrag van dertienduizend zeshonderd zeventien euro vierenzestig cent (¬ 13.617,64) om het te brengen van vierduizend negenhonderd tweeëntachtig euro zesendertig cent (¬ 4.982,36) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door incorporatie van overgedragen winsten, af te nemen van de overgedragen winsten ten bedrage van zelfde som, zoals deze post werd geboekt naar aanleiding van de voormelde boekhoudkundige verwerking van de partiële splitsing,

- uit de akte blijkt verder dat:

* de Nieuw Opgerichte Vennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "AQ HOLDING".

* de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2900 Schoten, Sluizenstraat 55.

* het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, volstort ten belope van honderd procent.

* zij werd opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van eenendertig oktober tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat alle verrichtingen gesteld vanaf één april tweeduizend en twaalf om nul uur "s ochtends door de Partieel Gesplitste Vennootschap met betrekking tot het gedeelte van het vermogen van de Partieel Gesplitste Vennootschap dat ingevolge het splitsingsbesluit overgaat op de Nietiw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

x Vo9rc4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Opgerichte Vennootschap, boekhoudkundig en vanuit fiscaal &Dgpunt geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Nieuw Opgerichte Vennootschap.

* dé vennoten/oprichters zijn : de heer DEVROYE, Alain Hubert Yvonne Marie, wonende te 2100 Antwérpen (Deume), Hendrik Meyslaan 8 en mevrouw DE GROOF, Nancy Germania, wonende te 2900 Schoten, t.aniksdreef 15.

* tot zaakvoerder van de Nieuw Opgerichte Vennootschap aangesteld werd: de heer DEVROYE, Alain voormeld, Het mandaat geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de Nieuw Opgerichte Vennootschap haar rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 van de statuten van de Nieuw Opgerichte Vennootschap is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

* jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping,

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

* de eerste jaarvergadering gehouden zal worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend veertien om zeventien uur.

* het boekjaar laegint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend dertien.

* het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig is omschreven

"De vennootschap heeft tot doel :

1. Voor eipen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

1, Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. !l. Bijzondere bepalingen :

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak"

* omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de , statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

- de conclusies van het verslag door de deskundige over deze verrichting opgesteld zijn weergegeven in het uittreksel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de Partieel Gesplitste Vennootschap dat gelijktijdig met dit uittreksel wordt bekendgemaakt.

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden: de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DnF Belgium", met zetel te 2000 Antwerpen, Indiestraat 28, alsook haar aangestelden en/of werknemers, aan wie de macht verleend wordt om met macht van substitutie alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de Nieuw Opgerichte Vennoqtschap en de wijziging aan de inschrijving van de Partieel Gesplitste Vennootschap, alsook de vervulling van alle overige formaliteiten bij het rechtspersonenregister, de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0399-013
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16502-0560-012

Coordonnées
AQ HOLDING

Adresse
NAZARETHDREEF 11 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande