AQUA DREAMZ

Société en commandite simple


Dénomination : AQUA DREAMZ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.791.806

Publication

15/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/04/2012
ÿþMod word 11.1

e 1 ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie Rcehtbillif

van Koophandel te Antwerpen, op

26 likARI21.7

Griffie

" iaa~oaea

beh aa Be Stag

Ondernemingsnr : Benaming 0g.44 .79 1 . 806

(voluit) (verkort) : AQUA DREAMZ

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dokter Emiel Van Dammestraat 2, 2660 Antwerpen-Hoboken (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden 27 maart 2012 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap,

Als werkend vennoot : mevrouw Katie VAN GILS, geboren te Merksem op zeventien maart negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 323 bus 2.

Als stille vennoot : de heer Alex DE WINTER, geboren te Ekeren op zevenentwintig augustus negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 323 bus 2,

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "AQUA DREAMZ", met maatschappelijke zetel Dokter Emiel Van Dammestraat 2, 2660 Antwerpen-Hoboken, en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op Duizend Euro (¬ 1.000;), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

De werkende vennoot doet een inbreng van ¬ 500,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor zij vijftig aandelen zonder nominale waarde krijgt. De werkende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

De stille vennoot doet een inbreng van ¬ 500,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij vijftig aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot het bedrag dat hij heeft ingebracht.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van Duizend Euro (¬ 1.000,-) verdeeld onder honderd aandelen.

STATUTEN

TITEL I. VORM - NAAM - ZETEL - DUUR - DOEL

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam "AQUA DREAMZ".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd : Dokter Emiel Van Dammestraat 2, 2660 Antwerpen-Hoboken, België en mag bij eenparigheid van beslissing der vennoten overgebracht worden naar een andere plaats in België. Elke verandering van zetel zal bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

Artikel 3 - Duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de datum van oprichting. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, ondercuratelestelling, onbekwaamverklaring, of vereffening van een vennoot.

Zij kan slechts vroegtijdig warden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

Bij staking van de stemmen, overweegt de stem van de beherende vennoot of vennoten.

Artikel 4 - Doel

Niet opschortend, heeft de vennootschap ondermeer tot doel, in België en in het buitenland

- Gelaats- en lichaamsverzorging.

Relaxatiemassages.

- Pedicure en manucure.

- Verhuur van sauna en infraroodcabines.

- Verhuur van hammam en whirlpool.

- Hydrobadtherapie.

- Verstrekken van wellnesszorgen.

- Handel in voedingsmiddelen en dranken.

- Vervaardigen en verkopen van bereide schotels, ook voor consumptie ter plaatse. - Plaatsen en uitbaten van verdeelautomaten voor voedingswaren, snoep en drank. Tussenpersoon in de handel.

- Het waarnemen van het management in deze zaken.

Artikel 5 - Verwezenlijking van het doel

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Verder mag de vennootschap aile roerende of onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

TITEL II. KAPITAAL - AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 6 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op Duizend Euro (1.000,0. Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde,

Artikel 7 - Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk.

J,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen, waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het getal van zijn/haar aandelen, de gedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandelenbezit. De eigendom van het aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register, gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

Artikel 8 - Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten : werkende en stille vennoten. Vennoten kunnen natuurlijke personen of rechtspersonen zijn.

Een stille vennoot verbindt alleen zijn/haar inbreng en houdt zich niet bezig met de werking van de vennootschap.

Een werkende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, zowel deze ontstaan tijdens zijnlhaar bestuur als voorheen, en dit tot zijnlhaar ontslag als werkend vennoot. Dit ontslag wordt door de vennootschap onverwijld bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien een werkend vennoot overlijdt , ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, onder curatele wordt gesteld of in vereffening gaat, moet hij/zij worden opgevolgd door één enkele natuurlijke persoon of rechtspersoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hijlzij vervangen door de natuurlijke persoon of rechtspersoon die hijikij heeft aangewezen als zijn/haar opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten of zaakvoerders, al dan niet vennoot, die benoemd worden onder de vennoten en die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden , en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich ertoe zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De werkende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap,

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn/haar inbreng.

TITEL Ill. BESTUUR

Artikel 9 - Bezoldigingen

Het mandaat van de werkende vennoten is onbezoldigd, dat van de stille vennoot is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Artikel 10 - Zaakvoeder(s)

Mits eenparige toestemming van alle vennoten kan een niet vennoot als zaakvoerder aangesteld worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoeders, te benoemen door de algemene vergadering die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er meerdere zaakvoerders dan beslissen zij collegiaal. tedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde duur.

De vergoeding van de zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 - Bevoegdheid van de zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap,

Hij/zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of derden niet warden tegengeworpen.

Artikel 12 - Controle - Commissaris

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Er wordt derhalve geen commissaris benoemd.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13 - Algemene vergadering - Bijeenroeping - Bevoegdheid

De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hier om verzoekt Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren.

Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van aile vennoten.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van schriftelijke volmacht.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot, komt uitsluitend toe aan haar of hem, ongeacht of deze aandelen toebehoren ann het persoonlijk of het gemeenschappelijk vermogen.

Artikel 14 - Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de storlingen niet zijn geschied, geschorst.

TITEL VI. INVENTARIS - JAARREKENINGEN - JAARVERSLAG - RESULTAATVERWERKING

Artikel 15 - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap eindigt op 31 december.

Artikel 16 - Resultaatverwerking

De jaarrekening en resultatenrekening worden voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die beslist over de goedkeuring evenals over de bestemming en verwerking van het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo', doch steeds met in acht name van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudingrecht.

TITELVII. ONTBINDING - VEREFFENING Artikel 17 - Ontbinding - Vereffening

Voor- . ahoucen zon het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met gewone meerderheid, In geval van staking van stemmen overweegt de stem van de beherende vennoten.

De vennootschap blijft na ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering aan te duiden.

Het nettoprovenue van de ver ening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten a rata van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

In geval van faling, kennelijk onvermogen, burgerlijke of geestelijke onbekwaamheid of overlijden van één der vennoten, of een verklaring van één der vennoten dat hij de vennootschap wil verlaten, zal de vennootschap niet ontbonden worden of de ontbinding niet kunnen veroorzaakt worden, maar zal de vennootschap verder gezet worden tussen de andere vennoten en gebeurlijke afstandhouders of ovememers van de aandelen of erfgenamen van de overleden vennoot.

Overgangsbepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting tot 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei 2014.

3. Zaakvoerder

Ais zaakvoerder wordt aangeduid voor onbepaalde duur.

Mevrouw Katie VAN GILS wonende te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 323 bus 2. Zj heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om de vennnootschap te vertegenwoordigen. Haar mandaat is onbezoldigd.

Gedaan te Antwerpen op 2710312012,

Getekend door:

De zaakvoerder : mevrouw'Catie VAN GILS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AQUA DREAMZ

Adresse
DOKTER EMIEL VAN DAMMESTRAAT 2 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande