AQUA-LUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUA-LUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.872.027

Publication

07/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313118*

Neergelegd

05-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Windmolenstraat 14

Ondernemingsnummer :

0634872027

Benaming (voluit) : Aqua-Lux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 31 juli 2015 dat er door de heer CLAES Dirk, geboren te Lommel op 9 september 1974, gekend onder rijksregisternummer 74.09.09-005.81, en zijn echtgenote mevrouw JANSSEN Kim Josée, geboren te Lommel op 8 september 1983, gekend onder rijksregisternummer 83.09.08-128.80, samen wonende te 2400 Mol, Windmolenstraat 14 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt :

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De comparanten tekenen in op het volledig kapitaal door middel van contanten als volgt:

a) de heer Dirk Claes voornoemd tekent in voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) hetzij voor drieënnegentig (93) aandelen;

b) mevrouw Kim Janssen voornoemd tekent in voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) hetzij voor drieënnegentig (93) aandelen.

Het kapitaal werd volledig volstort.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer BE56 0017 6205 2688 bij de vennootschap BNP Paribas Fortis, agentschap Mol-Centrum, geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam Aqua-Lux.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te Mol, Windmolenstraat 14.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer­der(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, bij akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 31 juli 2015.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

2400 Mol

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het uitoefenen van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiden en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag daartoe onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

" Het uitoefenen van alle werkzaamheden van bouwpromotor, vastgoedmakelaar, projectontwikkelaar, verkavelaar of als algemene coördinator van de werkzaamheden op de werf in de meest ruime zin, zo onder meer door het aankopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, ruilen, verkavelen, promoten van onroerende goederen van alle aard, het verlenen en verwerven van rechten houdende opstal, natrekking, erfpacht, vruchtgebruik en blote eigendom, hypotheek en voorrechtoptie, zonder enige beperking.

" Het aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouw en renovatiewerken, metsel en ruwbouwwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reiniging van gevels, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingswerken, droogmaken van gebouwen, alle andere muur en vloerbekledingen, elektriciteits-, sanitair en verwarmingswerken, warmte en geluidsisolering, plafonneer- cementeer- en alle andere pleisterwerken, brandvertragende pleisterwerken, schilderwerken, behangen en garneren.

" Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

" Klein- en groothandel voor de aan- en verkoop (zijnde distributeur en importeur) van goederen in de ruimste zin van het woord;

" De aan- en verkoop van zwembaden in verschillende materialen (groot en kleinhandel);

" De assemblage en verkoop van zwembadonderdelen;

" De aan- en verkoop van massagebaden, spa s, stoomcabines, sauna s, infraroodcabines, barbeques, airco s, pelletkachels en alle andere zaken toepasbaar voor  Outdoor Living ;

" Fabricage, assemblage en afwerking van diverse bijgebouwen;

" De plaatsing, het laten plaatsen en ingebruikstelling van alle voornoemde goederen;

" Aanleg en onderhoud van parkings, tuinen,...

" Het onderhoud van alle voornoemde goederen;

" Beheer van een webshop;

" Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze

ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

" Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend zou zijn.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Deze opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg te stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volledig volstort.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden.

Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegen­woordigings- , reis- en verblijfkosten.

Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag in buitengewone algemene zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerders of commissarissen indien dergelijk orgaan in de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd

kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter

griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2016.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats in juni 2017.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- De heer CLAES Dirk, geboren te Lommel op 9 september 1974, houder van identiteitskaart met nummer 591-4992090-87, gekend onder rijksregisternummer 74.09.09-005.81, wonende te 2400 Mol, Windmolenstraat 14;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

- mevrouw JANSSEN Kim Josée, geboren te Lommel op 8 september 1983, houder van identiteitskaart met nummer 591-9913442-47, gekend onder rijksregisternummer 83.09.08-128.80, wonende te 2400 Mol, Windmolenstraat 14.

Alle zaakvoerders zijn hier aanwezig en aanvaarden hierbij uitdrukkelijk hun mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2400 Mol,

Windmolenstraat 14.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Dirk Claes en mevrouw Kim Janssen, beiden voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaren alle daden welke sinds 1 maart 2015 werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

Aan de BVBA AJK met zetel te Mol, Windmolenstraat 14, wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel

Get. Geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck

Wordt hiermee neergelegd: Afschrift van de akte.

Coordonnées
AQUA-LUX

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 14 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande