AQUA PLANET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUA PLANET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.112.424

Publication

16/01/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lumiinmuim u u u 111

*12012310+

Griffie4 2011

JAK

Voor behoud

aan h( Belgisc Staatsb

j Ondernemingsnr : 0864.112.424

Benaming (voluit) : AQUA PLANET

It (verkort):

ÉRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I Zetel :Veltwijcklaan 221, 2180 Antwerpen (Ekeren)

I (volledig adres)

Onderwerpen) akte :FUSIE

1 Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op I eenentwintig december tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergaderingen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap De Clou BVBA, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de vennootschap Aqua Planet BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

la. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt : 357 nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap De Clou BVBA worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Aqua Planet BVBA, hetzij 357 aandelen van de vennootschap De Clou BVBA tegen 200 aandelen van de vennootschap Aqua Planet BVBA, zonder opleg in geld.

I b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap De Clou BVBA, wordt vastgesteld op 1 juli 2011;

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

I d. De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register, worden cerficaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

Tweede besluit: Kapitaalverhoging

I De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de = naamloze vennootschap De Clou BVBA verhoogd wordt met twintigduizend euro (¬ 20.000,00), om het aldus te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) tot achtendertigduizend vijfhonderd tweeênnegentig euro één cent (¬ 38.592,01), door uitgifte van 357 nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

LDeze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de aandeelhouder van de

vennootschap Aqua Planet BVBA op de wijze als hierboven gezegd.

Aldus komt men tot een totaal van 1107 aandelen van vennootschap De Clou BVBA.

Derde besluit: Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap Aqua Planet BVBA

ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap De Clou BVBA.

Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgangen van de vermogens van de vennootschap Aqua Planet BVBA op de overnemende

vennootschap De Clou BVBA geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen. premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

Vierde besluit: Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap als volgt te wijzigen :

Artikel 5. dit artikel wordt vervangen door volgende tekst "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 38.592,01), vertegenwoordigd door 1.107 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/1.107e deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Vijfde besluit: Ontslag  Benoeming

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de zaakvoerder van BVBA Aqua Planet, te weten de heer Sven Scheers, wonende te 2180 Ekeren, Veltwijcklaan 221. Er wordt hem kwijting gegeven voor zijn bestuur.

De heer Sven Scheers voornoemd blijft de zaakvoerder van BVBA De Clou, tot die functie benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 13 oktober 2011, zoals bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 november nadien, onder nummer 11168637, voor onbepaalde duur.

Zesde besluit: volmacht

Tot bijzondere volmachtdrager, wordt aangesteld : CGT Fiduciaire gelegen te 2900 Schoten, Amerlolaan 65, vertegenwoordigd door Marlene Lelieur, waarvoor kan optreden een van haar organieke vertegenwoordigers of aangestelden, aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de ondernemingsloketten in het rechtspersonenregister/de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-plichtige, alsook om het nodige te doen bij alle fiscale, sociaalrechtelijke en andere instanties uit

hoofde van onderhavige fusie. J

Voor-

behouden

aan het

~~~ëfgisc?i

Staatsblad

4

Voorbehouden aan het

rTgisc~i

Staatsblad

Luik B - vervolg

Zevende besluit: Coördinatie van de statuten

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met het opstellen van de

gecoördineerde statuten en de neerlegging van de nieuwe tekst van de sfâtuten op de Griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en de vereiste publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met

eenparigheid van stemmen

Voor uittreksel, de notaris, Tristan Sebrechts

Gelijktijdig neergelegd op de griffie van de handelsrechtbank te Antwerpen, afschrift akte, verslag van ! de raad van bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012

17/11/2011
ÿþMO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0864112424

Benaming

(voluit) : AQUA PLANET

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veltwijcklaan 221, 2180 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

PV Van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 31/10/2011

De voorzitter geeft, na de overweging en stemmingen, kennis van de volgende besluiten, die op unanieme

wijze door de vergadering werden aangenomen:

Wordt aanvaard, het ontslag van de zaakvoerder Cliff Beumer en dit met ingang vanaf

1 november 2011.

De algemene vergadering verleent hem kwijting als zaakvoerder voor de periode tot en met 31

oktober 2011.

Nu de dagorde uitgeput is, geeft de secretaris voorlezing van huidig proces-verbaal, dat door alle leden van het bureau wordt ondertekend, alsook door alle aandeelhouders en gevolmachtigden die er om verzochten.

Daarop wordt de zitting om 17.30 uur geheven.

Sven Scheers

Zaakvoerder

*iiNaeaa*

neergelegd ter griffie van de Reclithliik van Kacphandel tb Aftft" re~ pane

Griffie 0 4 t'IO\L 2011

.1 ri;

Rijlagen bij het Belgisch Stáatïbiad -11%1f/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2011
ÿþ Moa2.i

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophnndal fe Antwerpen, op

Griffie 0 d NOV. 2Q11

111111111111111111





*11172867*

Ondernemingsnr : 0864112424

Benaming

(voluit) : AQUA PLANET

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Veltwijcklaan 221, 2180 Antwerpen

Onderwerp akte : neerleggen fusievoostel

Fusievoorstel, fusie door opslorping van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AQUA PLANET, Veltwijcklaan 221 te 2180 Antwerpen met Ondernemingsnummer 0 864.112.424 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE CLOU, Veltwijcklaan 223 te 2180 Antwerpen met Ondememingsnummer 0 463.067.607

cap de taaiste bil. van Luik S vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

09/11/2011
ÿþ Mod 2.1

LdW In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864112424

Benaming

(voluit) : AQUA PLANET

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veltwijcklaan 221, 2180 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen zaakvoerder

PV Van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 13/10/2011

De voorzitter geeft, na de overweging en stemmingen, kennis van de volgende besluiten, die op unanieme

wijze door de jaarvergadering werden aangenomen:

Wordt aanvaard, het ontslag van de zaakvoerder Luc Tilborghs en dit met ingang vanaf vandaag 13 oktober 2011.

De algemene vergadering verleent hem kwijting als zaakvoerder voor de periode tot en met 13 oktober 2011.

Wordt aanvaard de benoeming als zaakvoerder van:

-de heer Cliff Beumer, NN 680411-407-40, Groenewoud 18, bus A2 te 2320 Hoogstraten, met ingang vanaf

heden 13 oktober te benoemen als zaakvoerder

- de heer Sven Scheers, NN 721122-371-73, Boudewijndreef 3 te 2900 Schoten te benoemen als

zaakvoerder vanaf 1 november 2011.

Voor een bedrag dat de som van 10.000,00¬ overschrijdt, zal de gezamelijke handtekening van beide

zaakvoerders vereist zijn.

De mandaten zijn onbezoldigd.

Zij aanvaarden.

Cliff Beumer

Zaakvoerder

Fireergc9cgi ter grifii?.9 vnn éG aeddnnk

von Koophandel

Lie Ari;~~rpta, op

Griffie 2 6 NT. Hl

Voor- IIIIJIIIM11,1111R111

behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 30.08.2011 11499-0447-014
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 08.06.2010 10167-0459-014
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 14.05.2009 09150-0346-014
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 06.06.2008 08202-0015-014
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 10.07.2007 07364-0359-016
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.05.2006, NGL 26.07.2006 06521-0091-010
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.05.2005, NGL 29.06.2005 05348-0035-009

Coordonnées
AQUA PLANET

Adresse
VELTWIJCKLAAN 221 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande