AQUAFILT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUAFILT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.656.932

Publication

11/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-12-2014

Griffie

*14312195*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506656932

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

AQUAFILT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 9 december 2014, blijkt dat:

De heer TIMMERMANS Roy, geboren te Turnhout op 26 november 1992, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Prinsenlaan 74 b.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als startdatum één januari tweeduizend vijftien en als naam  AQUAFILT .

De zetel is gevestigd te 2381 Weelde, Prinsenlaan 74 B.

De vennootschap heeft tot doel:

De vervaardiging van kunstmeststoffen en stikstofverbindingen;

De voorbehandeling van ongevaarlijk afval met het oog op verwijdering;

De fysicochemische verwerking van slib en vloeibare afvalstoffen;

Afvalwaterafvoer en afvalwaterzuivering;

De overige verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval;

Sanering en ander afvalbeheer;

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden. Zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking. De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan aan begunstigden; eveneens kan zij een belang nemen in iedere andere onderneming of vennootschap. Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 50.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 500 aandelen met een fractiewaarde van 1/500ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van 30.000,00 euro in geld.

Blijft nog te volstorten 20.000,00 euro.

De notaris heeft verklaard dat het bedrag van 30.000,00 Euro werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening bij KBC bank.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op één januari tweeduizend vijftien en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien deze

Onderwerp akte :

Prinsenlaan 74 B 2381 Ravels

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld:

De heer TIMMERMANS Roy, geboren te Turnhout op 26 november 1992, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Prinsenlaan 74 b.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door hem aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijzondere volmacht: Werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap  AC S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

Coordonnées
AQUAFILT

Adresse
PRINSENLAAN 74 B 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande