AR DAKWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AR DAKWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.256.014

Publication

09/11/2011
ÿþMotl'2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iueesas* gkere,tgrei griffi9 van de ReChiiJaFik van doqii3endel ti.) ;:mbe.rpen, op

2 6 UT. 2l7 'd



0$78.256.014

T~i :~:_ " :1 Qp de

.AR DAKWERKEN

~?ec itws. Jry .Besloten Vennootschep.reet Beperkte Aansprakelijkheid

'3r . Kie/itpléin 2.0.te:2018 Antwerpen

e.ns y. p : Ontslag zaakvoerder

:Uit .de notrilen van de bijzonder algemene vergadering .dd 29 .september '201.1 gehouden :maatschappelijke zetel blijkt dat

De heer Richard .Keay, wonende'te 12 Bi.ddles Close Cippenham Slaugh SLISTN, U.K  wordt ontslagen ~áls :zaakvoerder !met 'ingang 'van '29 september 2011..

Brwordt.hem " kvviiting verteend-voor de uitoefening van zijn .mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

Adam Reed

Zaakvoerder

rlz. ' ?.31:" " .c ' Naam .n0ecai?rGPe'.c +árr rlçt7}.r'1:4" .!2ferC+2 llCtafÎs. +:dratl :;^'?!'i

e 'f3."?'.- '17 '

r='á3. a.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

12/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

#osreatet ter eh van de Reltbui

vn rr° ep

3 1 AUG. 2011

I II II 1111 II UIi

*11137564*

bel az

tSar

i

Ondememingsnr : 0878.256.014

Benaming

(voluit) : AR DAKWERKEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 690 te 2610 Wilrijk

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzonder algemene vergadering dd. 16 augustus 2011, gehouden op de maatschappelijke zetel blijkt dat:

De maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden wordt verplaatst naar :

Kievitplein 20

2018 Antwerpen

Adam Reed

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Cp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hcedanigheid van de instrumenterende ^ctaris, hetzij van de peyrso(c.nien1 bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van darden :e ver.egen:vocrdiger

'J~esc - Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.02.2011, NGL 31.08.2011 11516-0485-010
30/08/2011
ÿþ~ 4 ,

Mptl 2.0

LUI f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I N UI NI IU II liiil

" iii3aoa3*

be a B at~

pp Neercralp~~ fer ~,r;f{ie v,<rrr rte r;~echtb

I.'i~eflgAfFIPr1 ,:^r ~,;~;;. ~7F~

,s ,.,~,, ree erfdo

!1(9' 00 QG114~f Jr.; t411trlvJid(s1j, op

02É201

_.._

Griffie 1 B ~i ' 2011.

Ondernemingsnr : 0878.256.014

Benaming

(voluit) : PERFECT FIT SAFETY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Rozenlaan 18

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Peter DEHANDSCHUTTER, geassocieerd notaris te Aartselaar, op elf augustus tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PERFECT FIT SAFETY", met zetel te 2930 Brasschaat, Rozenlaan 18, BTW 8E 0878.258.014 RPR Antwerpen, beslist heeft hetgeen volgt:

1. het doel van de vennootschap te herformuleren en uit te breiden en artikel drie van de statuten aan te passen aan deze beslissing, zodat dit voortaan luidt als volgt :

" De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en, de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

Het uitvoeren van dakwerken, de bouw, renovatie, herstelling en onderhoud van daken ongeacht het materiaal alsook het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen.

Het waterdicht maken van muren, terrassen en dakterrassen evenals het behandelen met vochtwerende en vochtafstotende producten.

Het plafonneer- cementeer- en andere pleisterwerken, het plaatsen van vloer- en wandtegels en mozaïek ongeacht het materiaal. Het schilderen, behangen en de overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

Het isoleren van gebouwen, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De aanleg van parkings, wegen en paden ongeacht het materiaal

De groot- en kleinhandel van materieel en materialen in verband met deze activiteiten en werken, in het bijzonder alle dakwerken, betonherstelling- en renovatiewerken en bedrijfsvloeren.

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van

vennootschappen. "

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

Het optreden als franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie. in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere' verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen' doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen steilen die rechtstreeks of onrechtstreeks de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad



verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of

bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

Il. Voor eigen rekening:

a. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

b. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig."

2. om de naam van de vennootschap te wijzigen van "Perfect Fit Safety" in "AR Dakwerken".

Artikel een van de statuten wordt aangepast aan deze beslissing en luidt voortaan als volgt :

"Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht en draagt de naam "AR

Dakwerken".

3. de zetel te verplaatsen van 2930 Brasschaat, Rozenlaan 18 naar Boomsesteenweg 690, 2610 Wilrijk. Artikel 2, eerste zin van de statuten wordt aangepast aan deze beslissing en luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk, Boomsesteenweg 690." "

4. om de huidige zaakvoerder, de heer Christof De Bruyn, wonende te 2930 Brasschaat, Rozenlaan 18, te ontslaan en hem kwijting te verlenen voor zijn mandaat.

5. om als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder te benoemen:

- de heer Adam Reed, wonende te 36 Kenyngton drive, TW16 RX Sunbury  on-the-thames, UK;

- de heer Richard Keay, wonende te 12 Biddles Close Cippenham Slough SL15TN, UK.

6. Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de kruispuntbank voor ondernemingen, evenals aile andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de R.S.Z., zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan Axel Dellaert van IMAS Fiduciaire te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 24, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE GEASSOCIEERD NOTARIS

Peter Dehandschutter











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  bijzonder verslag zaakvoerder  staat actief en passief  coördinatie.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.02.2010, NGL 31.08.2010 10535-0119-010
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.05.2009, NGL 24.06.2009 09280-0379-013
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.04.2008, NGL 25.04.2008 08115-0222-015
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 18.07.2007 07414-0005-015
05/10/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
AR DAKWERKEN

Adresse
KIEVITPLEIN 20 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande