ARADEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARADEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.581.646

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 13.08.2014 14421-0410-010
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 26.08.2013 13468-0147-010
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0442-010
30/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

26-05-2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11303504*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ARADEN

0836581646

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2800 Mechelen, Merelstraat 8

Onderwerp akte: Oprichting

UITTREKSEL : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op

zesentwintig mei tweeduizend en elf, voor registratie, blijkt dat :

De heer MARROGHI Hikmat, belg, geboren te Baghdad (Irak) op vierentwintig oktober duizend negenhonderdvijfenzestig nationaal nummer 651024-453-68), hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2800 Mechelen, Merelstraat 8.

Een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft opgericht onder de naam -benaming--).

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 euro).

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) waarvoor hem honderd (100) aandelen toegekend zijn. De oprichter verklaart dat alle aandelen zijn volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 euro).

ZIJN VERSCHENEN:

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij DEXIA BANK met nummer 068-8928319-78 geopend op naam van de ARADEN Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 12 mei 2011, dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan alsook alle activiteiten genomen sedert 01 januari 2011 zijn in naam van deze onderhavige op te richten vennootschap uitgevoerd.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt :

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap die de rechtsvorm aanneemt

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : ARADEN.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen Merelstraat 8.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel :

De uitoefening van de huisarts: in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de geneeskundige plichtenleer.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

De aankoop, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik, het huren en / of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten.

Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische disciplines door onder andere deelname aan wetenschappelijke congressen, colloquia, cursussen en aan alle andere initiatieven, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap zal in het algemeen alle roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen. De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, kan investeringen doen, beleggingen verrichten, leningen toestaan en zich borgstellen voor derden of voor vennoten voor zover dit kadert binnen het normale patrimoniumbeheer van de vennootschap, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de regelen van de medische deontologie. De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelen-vennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houden met de medische plichtenleer en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van Orde van Geneesheren.

Wanneer de vennootschap wegens het overlijden van haar enige vennoot tijdelijk in de onmogelijkheid verkeert om het medisch beroep uit te oefenen dan heeft dit de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg. De activiteit van de vennootschap blijft dan tot het beheer van het vermogen van de vennootschap beperkt.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, onder voorbehoud

van de vigerende wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend

vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) vertegenwoordigt door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL VIJFTIEN - BESTUUR - BENOEMING - ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders,

natuurlijke personen, die daarenboven steeds arts-vennoot moeten zijn.

Het mandaat is beperkt tot de duur van de medische activiteit in de vennootschap. De enige zaakvoerder zal, of indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

ARTIKEL ZESTIEN - VERGOEDING VAN DE ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en verhoud zich tot de medische

prestaties die zij ten bate van de vennootschap verstrekt.

ARTIKEL ZEVENTIEN - INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ACHTTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, wordt gehouden op de vijftiende van de maand juni om achttien uur ter zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur op maatschappelijke zetel.

Op ieder ogenblik kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

Op ieder ogenblik kan ook een buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, vermeld in de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bij betwisting van iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda

tweemaal gestemd met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere

standpunt.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder een inventaris, een staat van activa en passiva en een verlies- en winstrekening op die ter goedkeuring aan de jaarlijkse algemene vergadering zullen voorgelegd worden.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden besloten met éénparigheid van aan alle aandelen verbonden stemmen.

ARTIKEL ACHTENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Dat bij ontbinding van de vennootschap een beroep zal worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal eindigen op

eenendertig december tweeduizend en elf.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING: De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de vijftiende van de maand juni in het jaar tweeduizend en twaalf om achttien uur.

3. COMMISSARISSEN : Uit te goeder trouw door de oprichters verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, zodat zij niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen.

4. Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders is geregeld, wordt

verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien zijn de vennootschap en de geneesheren-vennoten gehouden de

bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer te eerbiedigen.

De oprichter verbindt er zich toe de statuten aan te passen aan richtlijnen gegeven

door de Orde van Geneesheren.

Comparanten verklaren geen enkele andere professionele vennootschap te hebben

opgericht dan deze waarvan sprake in onderhavige statuten.

Iedere wijziging dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen.

5. De heer MARROGHI HIKMAT, voornoemd, hier aanwezig, verklaart zijn mandaat als niet statutair-zaakvoerder te aanvaarden.

VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan PDM CONSULT, gevestigd te Gerard Van Gervenstraat 19A b4, 9120 Beveren, vertegenwoordigd door haar volmachtdrager, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, controles directe belastingen en indirecte belastingen en akkoordverklaringen, alsook tegenover de administratie van het register van de burgerlijke vennootschappen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSB LAD.

Tegelijk hierbij neergelegd : afschrift van de akte.

Getekend

Notaris Joost Vercouteren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 30.09.2015 15623-0117-010

Coordonnées
ARADEN

Adresse
MERELSTRAAT 8 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande