ARAMIS INVESTMENTS

Société anonyme


Dénomination : ARAMIS INVESTMENTS
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 882.228.658

Publication

10/09/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0882.228.668

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

*12152420* u

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Aran Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 0 AUG 2012

ARAMIS INVESTMENTS

Naamloze Vennootschap

Koninklijkelaan nummer 74 te 2600 Antwerpen-Berchem

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING - BEVOEGDHEIDSDELEGATIE

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ARAMIS INVESTMENTS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2600 Antwerpen-Berchem, Koninklijkelaan nummer 74, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0882.228.658, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op dertig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op dertien april nadien, boek 34 blad 95 vak 04, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, en luidens rechtzettingsakte van de hierbovenvermelde akte, opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, óp zestien augustus tweeduizend en twaalf, niet geregistreerd, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Ontslag van bestuurders

De algemene vergadering beslist met ingang van dertien maart tweeduizend en twaalf een einde te stellen

aan het mandaat van bestuurder van:

1) de Heer Philip MEES, wonende te Jette (1090 Brussel), Van Beesenlaan, 28

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MPH MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te Jette (1090 Brussel), Van Beesenlaan, 28, met ondernemingsnummer 0882.191.838, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en statutaire zaakvoerder, de heer Philip MEES, voornoemd.

Tweede beslissing

Benoeming van bestuurders

De vergadering beslist als nieuwe bestuurders te benoemen met ingang van dertien maart tweeduizend en

twaalf:

1)De Naamloze vennootschap naar Luxemburgs Recht SHARE INVESTMENTS, met maatschappelijke zetel te 2611 Luxemburg (Groot Hertogdom Luxemburg), route de Thionville, 51, ingeschreven in het Handels-en vennootschapsregister (Luxemburg) onder nummer B. 124.313, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Bernard VERBAET, wonende te 1223 Cologny-Genève (Zwitserland), Quai de Cologny 82.

2)de Heer VERBAET Jean Luc, wonende te Antwerpen, Ahornenlaan, 10.

Derde beslissing

Goedkeuring van de verslagen

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

-4 "

b) van het verslag van de Bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mertens, Dewaele, Achten & C°, met kantoor te 2240 Zandhoven, Langestraat 183, vertegenwoordigd door de heer Willy Mertens, Bedrijfsrevisor, op datum van twintig maart tweeduizend en twaalf, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de Raad van Bestuur.

De besluiten van dit verslag van de Bedrijfsrevisor zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

" In het kader van de procedure van ontbinding en vereffening voorzien door de Vennootschappenwet, heeft de Raad van Bestuur van NV Aramis lnvestments een staat van activa en passiva opgesteld met de toestand op 31 december 2011, zijnde minder dan 3 maanden oud, die, rekening houdend met het vooruitzicht van een vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 238.261,05 EUR en een netto-actief van 227.750,72 EU. Deze staat werd opgesteld volgens het discontinuïteitprincipe wegens de geplande in vereffeningstelling van de vennootschap in 2012.

Gezien onze aanstelling als bedrijfsrevisor en de hoogdringendheid van deze opdracht hebben wij onze controlewerkzaamheden op basis van een beperkt nazicht kunnen uitvoeren. Dit beperkt nazicht, uitgevoerd in overeenstemming met de controleaanbeveling van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, houdt in dat wij niet zijn overgegaan tot circularisatieprocedures ter controle van de volledigheid en juistheid van de vorderingen en schulden, dat bank- en advocatenconfirmaties niet werden opgevraagd en dat de resultatenrekening substantieel en analytisch werd gecontroleerd op basis van bewijsstukken die ons werden verstrekt en beschikbaar zijn op de maatschappelijke zetel.

Bij dit nazicht zijn geen gegevens aan het licht gekomen, die aanleiding zouden geven tot belangrijke aanpassingen van de staat van activa en passiva per 31 december 2011, Tevens kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.. Er werden tot op heden geen recente controles uitgevoerd door de belastinginspecties waardoor de mogelijke wijziging van de belastingbasis en daaruitvolgend de belastingsschuld, ons tot op heden niet is gekend. De vereffeningskosten werden voorzien in de staat van activa en passiva. De activa- en passivarubrieken werden aangepast en geboekt volgens het discontinuiteitprincipe wegens de geplande invereffeningstelling van de vennootschap 2012,

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s).

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of van derden onontbeerlijk acht.

Opgemaakt te Zandhoven op 20 maart 2012.

Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren BV owe BVBA

Vertegenwoordigd door

(ondertekening)

Willy MERTENS

Bedrijfsrevisor-zaakvoerder"

Vierde beslissing

Ontbinding en sluiting van de vereffening

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf de dag van de ontbindingsakte.

De aandeelhouders verklaren dat de activa van de vennootschap voldoende zijn om het bestaande en aangezuiverde passiva van de vennootschap te dekken en dientengevolge dat het netto-actief van ontbinding positief is, hetgeen ook blijkt uit het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de bestuurders en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de Heer VERBAET Bernard, voornoemd, om bewaard te worden op zijn woonplaats gedurende minimum zeven jaren.

De aandeelhouders verklaren alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te zijnen laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; zij betalen vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

Vijfde beslissing

Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De comparanten verklaren als bijzonder mandataris van de vennootschap aan te stellen, met macht van substitutie, de Heer VERBAET Bernard, voornoemd, de schrapping van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen,

e1..., 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RAAD VAN BESTUUR

En terstond, de Raad van Bestuur gevormd zijnde, verklaart zich geldig te vergaderen om over te gaan tot het ontslag van een afgevaardigde bestuurder.

Met éenparigheid van stemmen, beslist de Raad met ingang van dertien maart tweeduizend en twaalf een einde te stellen aan het mandaat van de afgevaardigde bestuurder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MPH MANAGEMENT", voornoemd.

Voor eensluidend analytisch uittreksel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Dimitri Cleenewerck de Crayencour, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgiften van de akten, volmachten.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2012
ÿþ 'gr a Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1



2 I MAR" r2. ,

BRU _ S

Greffe

III I III 11H aosvsos IIIVI IIII I

" i*

F~t

Mc

k

Bíjiágën bij het Belgiséli Staatibtad - D6/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0882.228.658

Dénomination

(en entier) : Arams Investments

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Avenue Van Beesen, 28 1090 Bruxelles {adresse complète)

Obiet{s1 de l'acte :Démission et nomination d'administrateurs et de délégué à la gestion journalière - Transfert du siège social

Conformément aux décisions écrites prises par les actionnaires, le 13 mars 2012:

Les actionnaires prennent acte de la démission de Monsieur Philip Mees, domicilié à 1090 Bruxelles, avenue Van Beesen 28, en qualité d'administrateur et délégué à la gestion journalière de la société et lui ocrtoient la décharge pour l'exercice de son mandat.

Les actionnaires prennent également acte de la démission de la SPRL MPH Management, inscrite au registre des personnes morales sous le numéro 0882.191.838, en qualité d'administrateur de la société et lui octroient la décharge pour l'exercice de son mandat.

Monsieur Jean-Luc Verbaet, domicilié à 2600 Anvers-Berchem, Koninklijkelaan 74, est désigné par les actionnaires en qualité d'administrateur de la société et ce, avec effet immédiat.

La SA Share Investements, société de droit luxembourgeois, ayant son siège social route de Thionville 51, inscrite au registre de commerce luxembourgeois sous le numéro B.124.313, est désignée par les actionnaires en qualité d'administrateur et délégué à la gestion journalière de la société et ce, avec effet immédiat. Elle sera représentée par Monsieur Bernard Verbaet, domicilié en Suisse, à CH-1223 Cologny - Genève, Quai de Cologny 82.

Les actionnaires décident de transférer le siège social de la société, à compter du 15 mars 2012, à l'adresse suivante : Koninklijkelaan 74, 2600 Anvers-Berchem (Anvers).

Ysabelle Vuillard

Avocat

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

06/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 14.06.2011, DPT 01.07.2011 11248-0027-011
27/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 20.08.2010, DPT 23.08.2010 10440-0390-011
09/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 16.06.2009, DPT 03.07.2009 09363-0329-011
25/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 14.08.2008, DPT 20.08.2008 08586-0280-010

Coordonnées
ARAMIS INVESTMENTS

Adresse
KONINKLIJKELAAN 74 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande