ARBA PRODUCTIONS

Divers


Dénomination : ARBA PRODUCTIONS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 554.707.069

Publication

03/07/2014
ÿþDe vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onreohtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings-deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

eiC9

Ondernerningsnr SS lf Benaming

(voluit) : Arba Productions' (verkort) :

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van-de-akt

Neergelegd ter pgiffi van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1111,1.11.11111

2 4 JUNI 2014

ANTWERl-'EN eiceinim FURNHOU-

'

Jr-

UI

111

Rechtsvorm: VOF

Zetel: Voogdijstraat 16 bus 2

2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

in het jaar 2014 op 17 juni

Werd er overeenkomen door de hierna vernoemde personen om een Vennootschap onder firme, afgekort

een V.O.F., op te richten:

1. De heer Janko Bachev, zelfstandige, geboren te Kavarna op 29 september 1982, wonende te 2400 Mol, Voogdijstraat 16 bus 2.

2. . De heer Cengiz Arslan , zelfstandige, geboren te Mol op 17 september, wonende te 2400 Mol, Ven nestraat 42.

een vennootschap onder firma die zij als volgt verklaren op te richten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder Firme opgericht onder de benaming

"Arba Productions"

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te voogdijstraat 16 bus 2 te 2400 Mcl.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot dcel:

-Het organiseren van evenementen in de ruime zin,

-In- en verkoop van metaal

Wo

behou

aan

saroft

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belv

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

4-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van zes maanden na de opzegging dace één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

De heer, Janko Bachev, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 3.000,00 euro, die gestort werd

op de bankrekening.van Arba Productions VOF.

De heer, Cengiz Arslan, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 3.000,00 euro, die wordt gestort

op de bankrekening.van Arba Productions VOF.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op de som van: 6.000,00 EUR.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest van 4%, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

De oprichters Janko Bachev en Cengiz Arslan worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders voor de

duur van de vennootschap.

Artikel 9

Mits akkcord van de andere vennoten, mag iedere vennoot rechtstreekse of onrechtstreekse deelnemen

aan andere handeis- of nijverheidsondememing, waarvan de winsten niet in deze V.O.P. komen..

Artikel 10

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door ledere vennoot.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden 19.06.2014 tot 31.12.2014. De jaarlijkse algemene vergadering wordt bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni, en vindt plaats op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijving. Over de winstverdeling en reservevorming zal lamie worden door de algemene vergadering tenzij hierover anders beslist wordt bij twee derde meerderheid van stemmen der vennoten. De winst wordt verdeeld als volgt:

1.De vennoten mogen bij twee derde meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voor afgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij twee derde meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgekeerd hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

2,1-let saldo van de winst zef verdeeld worden tussen de vennoten volgens dezelfde verhouding als de

inbreng gebeurd is nl:

Aan de heer Janko Bachev: 50%

Aan de heer, Cengiz Arslan : 50%

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan iedere vennoot boven op zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaai toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Janko Bachev of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zeteI.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. Indien er dan nog slechts 1 vennoot is, zal deze zo spoedig mogelijk een tweede vennoot zoeken, tenzij de erfgenamen in de plaats van de overledene wensen te treden.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11 en 12 na sluiting va de eerste balans na het overlijden. Ellerbij wordt alIeen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en am geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanner een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn

vergadering in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de bepalingen van het wetboek vennootschapsrecht

De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen magen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Voor-babouderr

aambet Ilegisch Staatsbad

Arttket 20

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhcudingen bepaald in artikel 11

Flet eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Delegatie van machten

Beide vennoten verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de V.O.F Arba Productions, de bedienden van de VZW Unizo Geel, Diestseweg 63, 2440 Geel aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de krufspuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket. . Ten dieneinde mag de mandataris, in naam van de ; vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen.

Waarvan akte, verleden te Geel 17/06/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. .. .. ., ....... ___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARBA PRODUCTIONS

Adresse
2400 Mol

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande