ARBOO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARBOO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 411.581.886

Publication

23/04/2014
ÿþr e mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

flweekia' ter griffie van rleRecitfbztt

tf~at

11baphande! Antwerpen, c,»,

e~t t't,MPPEIV (9() 1 R APR, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0411.581.886

Benaming (voluit) : ARBOO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Dreef van Duyvendael 2

2970 Schilde

Onderwerp akte :NV: omvorming

Tekst :

"ARBOO"

Naamloze vennootschap

2970 Schilde, De Dreef van Duyvendael 2

Ondernemingsnummer 0411.581.886

STATUTENWI3ZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op eenentwintig maart tweeduizend veertien voor Kris Ducatteeuw, geassocieerd notaris, in zijn hierna gemelde hoedanigheid en vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. VAN CAUWENBERGH & K. DUCATTEEUW, geassocieerde notarissen", dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ARBOO" met zetel te 2970 Schilde ('S-Gravenwezel), De Dreef Van Duyvendael 2, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0411.581.886 en bij de diensten van de BTW onder nummer 8E0411.581.886.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen zijn volgende beslissingen genomen:

Eerste besluit  Verslagen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij

te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van de eraan gehechte staat evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben i van deze documenten en ervan kennis genomen te hebben.

Het verslag van de heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor te Bonheiden, wettelijke vertegenwoordiger van de burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A Audit te 2820 Bonheiden, Eikendreef 22, besluit met volgende woorden:

`Op basis van de door ons uitgevoerde controle in uitvoering van artikel

_7.7.7__ vaat et_weiwbo_ek van_uennoo_tschappen_en_in_av_ereenstemming niet de

ilutlagoem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, van de staat inhoudende de actieve en passieve toestand van de Naamloze vennootschap "Arboo", afgesloten per 31 december 2013, ons medegedeeld door het bestuursorgaan per 12 maart 2014, hetzij binnen de wettelijk voorziene periode van drie maanden te rekenen vanaf de datum van de afsluiting, kunnen wij besluiten dat:

1. de staat inhoudende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013 geen elementen van overwaardering van het netto-actief op dat ogenblik bevat;

2. het in de staat afgesloten per 31 december 2013 uitgedrukte kapitaal van EUR 220.253,40 het maatschappelijk vermogen van EUR 162.525,90 overtreft ten belope van EUR 57.727,50;

3. de omruiling van aandelen van de naamloze vennootschap tegen maatschappelijke aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid derwijze geschiedt dat de rechten van alle aandeelhouders volledig worden gerespecteerd."

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig verslagschrift.

De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed. Tweede besluit - Omzetting van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven behouden.

Het kapitaal van de vennootschap en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de naamloze vennootschap bij de kruispuntbank der ondernemingen, te weten het nummer 0411.581.886.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2013, en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap Worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de' maatschappelijke boekhouding.

De duizend zevenhonderdzevenenzeventig (1.777) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Derde besluit - Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering stelt de staten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast ais volgt:

TITEL T. VORM - NAAM -- ZETEL -- DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «ARBOO».







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

mod 11.1



De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.

Alle akten, facturen, brieven, aankondigen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, vermelden deze naam, die wordt onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk" of "BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2970 Schilde, De Dreef van Duyvendael 2.

Hij kan warden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die hiertoe alle machten krijgt.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

Het doel van de vennootschap omvat, zowel in België als in het buitenland:

a) Het aankopen, het verkopen, het valoriseren, het verkavelen, het doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, air leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, als makelaar, verhuuragentschap of anderszins.

b) Het coërdineren, als algemene bouwonderneming, van de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw- en voltooiingwerken door onderaannemers.

c) De deelneming onder gelijk welke vorm aan de oprichting, de uitbreiding, de o nvorming de fusie en de controle van Belgische of buitenlandse ondernemingen van gelijk welke aard, en het toekennen aan de ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van elke hulp, leningen, voorschot of waarborgen.

d) Het bemiddelen inzake leningen, financieringen, hypotheken en kredietverlèniingen, en inzake reclame en publiciteit.

e) Het:optreden ais adviesbureau inzake beleggingen, inbegrepen het verhandelen, van alle roerende en onroerende beleggingsobjecten voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon.

f) De marketing, de promotie, de organisatie en het voeren van publiciteit voor rekening van derden, zowel in België, als in het buitenland.

g) Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia. welke ook hun doel weze, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

h) Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin onder meer begrepen het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort.

i) In het algemeen, aile commerciële, industriële en financiële

verrichtingen, zo roerende als onroerende, die in verband kunnen gebracht

worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II ; MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Eetgisch

Staatsblad

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op

tweehonderdtwintigduizend tweehonderddrieënvijftig euro veertig cent (¬ 220.253,40).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd zevenenzeventig (1.777) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6. Stortingsplicht

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt hij /bepalen zij de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten.

Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij., waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de'overnemers zijn, evenredig aan het door ieder aantal verworven aandelen indiefi er meerdere overnemers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaári'voor het verschil of genieten van het overschot.

De.o'ier&acht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeelhouders door de in gebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakyóerders binnen acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd.

De t'itoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Artikel 7. Kapitaalverhoging in geld - Recht van voorkeur - Overdracht van aandelen

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

intekening.

De opening van de intekening met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan worden ingeschreven door personen waaraan in voorkomend geval volgens de statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden of derden met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 8 : Overdracht van aandelen.

De overdracht van aandelen onder de levenden of de overgang bij overlijden is vrij voor zover de aandelen worden overgedragen of overgelaten:

1. aan een vennoot

2. aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater.

3. aan bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn

4. aan andere door de statuten toegelaten personen.

Andere overdrachten onder de levenden of overgangen bij overlijden zijn slechts mogelijk mits de instemming van ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

TITEL III. TITELS

Artikel 9. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op

de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen.

De aandeel- én obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 10. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aandeel tegenover de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Alle oproepingen, betekeningen en andere kennisgevingen door de vennootschap aan de verschillende rechthebbenden op één aandeel geschieden geldig en uitsluitend aan de aangewezen gemeenschappelijke vertegenwoordiger.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende onderlinge overeenkomst.

TITEL IV. BESTUUR -- CONTROLE

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke , persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders.worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, zelfs als hij vennoot is. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faling, of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijke en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel 12. Persoonlijk belang

Wanneer één of meer zaakvoerders bij een verrichting die de goedkeuring van het bestuurorgaan behoeft, rechtstreeks of onrechtstreeks een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

belang hebben van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 13. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, benoemt het bestuursorgaan onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

In voorkomend geval kiezen de zaakvoerders in hun midden een secretaris.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden ais een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelin èn en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoèl.vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de gren4en van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandighederk, riiet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen yoldoende bewijs.

Binnen het,kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door .èen gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Artikel 14. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de

algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 15. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op de laatste biz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mnd 11.1



Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ook als de wettelijke normen terzake daartoe niet verplichten, kan de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen om toch een commissaris te benoemen.

Ingeval geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden.

Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand juni, om 10 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goed keuring : ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigeh. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven.

De zaakvberders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

Dè oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, aan het bestuursorgaan en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Artikel 17. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 18 Zittingen - Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn en indien nodig één of meer stemopnemers.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot warden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 19. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen-zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen dit vóór de stemming verlangt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier,. opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet warden genomen de melding "ja", "neen" of "onthouding".

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar -pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van Vennootschappen voorziene gevallen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



§ 3. Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van stemmen.

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit warden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerder(s),

commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), warden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR - WINSTVERDELING - RESERVES Artikel 20. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt met het oog op haar neerlegging, geldig ondertekend door één zaakvoerder of door een persoon gelast met het dagelijks bestuur of hiertoe uitdrukkelijk gevolmachtigd door het bestuursorgaan.

Behoudens onder de voorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen stelt het bestuursorgaan een jaarverslag op, waarin hij onder meer rekenschap geeft over zijn beleid, commentaar op de jaarrekening, informatie betreffende belangrijke gebeurtenissen na het einde van het boekjaar en informatie omtrent de werkzaamheden van onderzoek en ontwikkeling, alles overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21. Bestemming van de winst - réserves - dividenden

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve, deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van Vennootschappen er anders over beschikt.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

TITEL VII. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 22 Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 23. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 24. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

TITEL VIII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 25. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 26. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 27. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

Vierde besluit Uittreding, ontslag en kwijting van de bestuurders van de oude naamloze vennootschap.

Het mandaat van bestuurder in de naamloze vennootschap van de heer VERHAEGEN Willy, mevrouw RYCKAERTS Christiane en de heer VERHAEGEN Dave, allen voornoemd, vervalt ingevolge voormelde omvorming te rekenen vanaf heden. Zij worden bedankt voor hetgeen zij tot bij haar omvorming voor de vennootschap hebben gedaan.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.. mod 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



het lopende boekjaar geldt als kwijting voor de uittredende bestuurders voor de

uitoefening van hun mandaat.

Vijfde besluit - Benoeming van zaakvoerders.

De vergadering besluit met ingang vanaf heden een nieuwe zaakvoerder

te benoemen, te weten:

de heer VERHAEGEN Willy, voornoemd, wonend te 2970 Schilde, De

Dreef van Duyvendael 2,

hier aanwezig en aanvaardende, onder de bevestiging niet getroffen te

zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is gemachtigd individueel te handelen.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen omdat de

vennootschap er niet toe gehouden is,

Zesde besluit - Machtiging zaakvoerders.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan de

zaakvoerder, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheid om de

voorgaande besluiten uit te voeren.

Zevende besluit - Volmacht KBO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCTAL", te 2160 Wommelgem,

Autolei 228, diens zaakvoerders en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te

handelen, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig

zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de

kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van

stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om 10 uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (get. K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd: - afschrift

- gecoördineerde statuten

- verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : AN188849
03/09/2012 : AN188849
06/01/2012 : AN188849
11/08/2011 : AN188849
18/05/2011 : AN188849
19/08/2010 : AN188849
07/07/2010 : AN188849
04/09/2008 : AN188849
23/07/2007 : AN188849
04/07/2006 : AN188849
06/07/2005 : AN188849
08/07/2004 : AN188849
09/02/2004 : AN188849
15/07/2003 : AN188849
10/09/2002 : AN188849
10/11/2000 : AN188849
05/11/1997 : AN188849
24/04/1991 : AN188849
01/01/1986 : AN188849

Coordonnées
ARBOO

Adresse
DE DREEF VAN DUYVENDAEL 2 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande