ARBORVITA

Société en commandite simple


Dénomination : ARBORVITA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.064.088

Publication

01/06/2012
ÿþ ~--- -~. ----~ - Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



..._..

---

NEERGELEGD

22 -05- 2012

GRIFFIE NEleifreANK van vnnpt-f AN1r51"I tR tVi1~C:HELEN

IlUIII 11 III 111111

*12098645*

Vo< behoL aan I Belgio Staats

Ondernemingsnr : p ( L ¬ e

Benaming

(voluit) : ARBORVITA

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Ezenhoek 10e, 2590 Berlaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 04/04/2012 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone Commanditaire Vennootschap".

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam 'ARBORVITA'.

- Zetel; Ezenhoek 10a, 2590 Berlaar

- Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

- Beherende vennoten: Pieter Michiels, wonende te Ezenhoek 10a, 2590 Berlaar en Gert Michiels, wonende te Ezenhoek 10a, 2590 Berlaar.

- Doel: De vennootschap zal tot doel hebben:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging

en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen en het voeren van handelsactiviteiten zoals:

A.Boomverzorging, met inbegrip van het snoeien en vellen van bomen, knippen van heggen en overplanten

van bomen;

B.Plaatsen van boomhutten;

C.De aanleg, verzorging en het onderhoud van tuinen en parken;

D.Boomkwekerij;

E.Plantenkwekerij;

F.Groot-en kleinhandel in bomen en allerlei planten;

G.Verhuur van divers materiaal

2, Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt 2.000,00 Euro (tweeduizend Euro). Het is verdeeld in 200 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

- Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van dat jaar. - Algemene vergadering: zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 18.00 u.

ll

Voo &ehóu

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Resultaatverwerking: Het "te bestemmen winstsaldo" of het " te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2013.

2. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in 2014.

3. Zaakvoerders: Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd de heer MICHIELS Pieter en de heer MICHIELS Gert, voornoemd, die verklaren te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

4. Commissaris: Er werd geen commissaris benoemd.

5. De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door hen aangegaan sinds 26 maart 2012 in naam en voor rekening van de vennootschap overnemen en dit vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de BVBA Accountantskantoor E.Jansegers, Fniithoflaan 43 te 2500 Koningshooikt (Lier) ten einde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntenbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijzigiging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie ais aannemer.

Tesamen hiermee neergelegd:

- Geregistreerd exemplaar oprichtingsakte

De heer Michiels Pieter De heer Michiels Gert

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARBORVITA

Adresse
EZENHOEK 10A 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande