ARCHITECT KOEN DIRICKX

Divers


Dénomination : ARCHITECT KOEN DIRICKX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 564.737.661

Publication

17/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhandse akte van 14 oktober 2014 blijkt:

De oprichting van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

onder de benaming ARCHITECT KOEN DIRICKX.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Herentals, Beukenlaan 32.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

De beherende vennoot dhr. Dirickx Koen, Beukenlaan 32, 2200 Herentals is onbeperkt en hoofdelijk

aansprakelijk.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro. Het bestaat uit honderd aandelen met een nominale waarde

van tien euro per aandeel. Het kapitaal wordt volledig geplaatst en volstort.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPBverslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep. Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1993, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algeme-ne onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergade-ring. Het eenparig akkoord van de stil-le vennoten wordt vereist. De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Architect Koen Dirickx

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Beukenlaan(HRT) 32

*14309544*

Luik B

2200

België

0564737661

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Herentals

Griffie

Neergelegd

15-10-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

beslissen een reservefonds te vormen, geheel of ge-deeltelijk voorafgeno-men op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerder-heid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar hetzij bij gebrek aan winst.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden of beherende vennoten kunnen zijn. Zij moeten gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De zaakvoerders worden benoemd door de stille vennoten, bij eenparig-heid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparig-heid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslis-sing te moeten verrechtvaar-digen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennoot-schap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist. Als eerste gewone zaakvoerder wordt dhr. Dirickx Koen benoemd voor onbepaalde duur. Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de 1e dinsdag van de maand juni om 19 uur. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die ten laatste vijftien dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda of dagorde vermelden. Alle beslissingen van de algemene vergadering verei-sen de eenparigheid van stemmen van alle vennoten tenzij anders bepaald werd in on-derhavige statuten. De stemming geschiedt per hoofd. De eerste gewone algemene (jaar)vergadering wordt gehouden op 7 juni van het jaar tweeduizend zestien (2016).

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergade-ring bij gewone meerderheid, één of meer vereffenaars

die al dan niet vennoten kunnen zijn.

Zij bepaalt hun aan-tal, bevoegdheden en bezoldi-ging.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt ver-deeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders

aandelenbezit.

Dirickx Koen, zaakvoerder

Coordonnées
ARCHITECT KOEN DIRICKX

Adresse
BEUKENLAAN 32 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande