ARCHITECT SEGERS SOPHIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT SEGERS SOPHIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.419.390

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 12.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0367-010
08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 13.09.2013, NGL 31.10.2013 13654-0567-009
30/09/2011
ÿþ11II

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : '8.1c=1. 41cl .319c)

Benaming

(voluit) : Architect Segers Sophie

Rechtsvorm BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE HANDELSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

NEEPGELEGD

20 -09-

GRIFFIE RECHTI-3ANK van

KOOPHANDEIGItiffeCHELEN

1111111.1f1j1111iLllI Ij II lI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: 2880 Bornem (Hingene), Louis Segersstraat 123 Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut, te Puurs, op 19 september 2011, blijkt dat:

1.Mevrouw SEGERS Sophie Anna Arthur, geboren te Bornem op 21 juni 1977, rijksregistemummen 77.06.21-320.30, ongehuwd, wonende te 2880 Bornem (Hingene), Louis Segersstraat 123.

2.Mevrouw DE COCK Anne-Marie Julia Richarde, geboren te Bornem op 21 februari 1951, rijksregistemummer 51.02.21-420.35, echtgenote van de Heer SEGERS Willy, wonende te 2880 Bornem, (Hingene), Louis Segersstraat 125.

een burgerlijke professionele vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Naam: Architect Segers Sophie

Vorm : BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE HANDELSVORM VAN EEN' BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 2880 Bornem (Hingene), Louis Segersstraat 123

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect zoals onder meer heti tekenen en ontwerpen van gebouwen, het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer, het toezien! op bouwwerkzaamheden, het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen, het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning.

De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiëleF. tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen ; in België afin het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van : aard haar maatschappelijk doel te bevorderen, mits naleving hetgeen hieronder bepaald in alinea negen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van architect.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn; ! daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

-het gebeurt op een niet commerciële wijze;

-volgens het beheer van een goed huisvader;

-de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of inE' samenwerking met derden.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met heti architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van het vennootschapsdossier op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (18.600 E).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het geheel geplaatste kapitaal. Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

- op 99 aandelen wordt ingete-tend door Mevrouw Segers Sophie, comparante in deze sub 1., die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 18.414 E een som geld ad 6.138 heeft inge-tracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is inge-.schreven, voor 1/3de volstort is.

- op 1 aandeel wordt ingete-tend door Mevrouw De Cock Anne-Marie, comparante in deze sub 2., die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 186¬ een som geld ad 62 heeft inge-tracht, zodat het aandeel waarop door haar in geld is inge-schreven, voor 1/3de volstort is.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars.

Voor zover een stagiair zou participeren in de vennootschap: Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

VERTEGENWOORDIGING:

13.1 .Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

13.2.Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

13.3.Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van ar-chiteCi;W overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en VOOf eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het E maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

13.4.Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s) , dan mag de vennootschap i het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

E Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

ALGEMENE VERGADERING

Jaarlijks wordt op de zetel of enige andere locatie aangeduid in de oproepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, de tweede vrijdag van de maand september om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Stemming

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop volgende jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

1) Aanstelling zaakvoerder

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoer-der voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de: neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoeg-de Griffie van de Rechtbank van Koophandel: Mevrouw Segers Sophie, compa-irante in deze sub 1., die verklaart deze opdracht te aanvaarden met beves-'tiging dat zij niet getroffen werd door een be-slis-bsing die zich hiertegen verzet.

2) Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand september om twintig

uur van het jaar 2013.

3) Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar start bij de oprichting en zal eindigen op 31 maart 2013.

4) Vol macht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van aile formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische en/of administratieve formaliteiten, aan de Heer Glenn Dierickx te 2940 Stabroek, Italiaanse Hoevelaan 70. Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

; 5) ledere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaande lijke goedkeuring van de Orde van Architecten te verkrijgen.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT , geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

. "

aan het

Belgisch

Staatsblad

.. . ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 30.09.2015 15625-0043-010

Coordonnées
ARCHITECT SEGERS SOPHIE

Adresse
LOUIS SEGERSSTRAAT 123 2880 HINGENE

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande