ARCHITECTENBUREAU COMPAGNIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU COMPAGNIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.879.439

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 11.08.2014 14413-0007-011
31/12/2014
ÿþmumellip

-~ .~ ~

.~.í .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG

19 12- 2014

BELGISCH STAATSE

LAD -9 -12- 2014

F, dFl i C}elliefieart KOOPHANDEL ^ITV11M1)1?r~± ~iid. PI1rCqiELENI

~,`iGELEGD

Mod Wad 11.1

Almo

Ondernemingsnr : 0840.879439

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU COMPAGNIE

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BINNENWEG 2B 1, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op woensdag 1 oktober 2014 blijkt dat met éénparigheid van de stemmen besloten werd om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Binnenweg 2B bus 1, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG naar Mechelbaan 253, 2580 PUTTE en dit vanaf 1 oktober 2014.

COMPAGNIE Kristof

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Neam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/11/2011
ÿþ"

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

NEERGELEGD

~8 -11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN Darise+4ECHELEN

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Architectenbureau Compagnie bvba

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Binnenweg 2B/bus 1 te 2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Ward VAN DE POEL, notaris ter standplaats Beerzel (gemeente Putte), op 2 november 2011 blijkt dat een vennootschap werd opgericht.

1. Vennoot

De heer COMPAGNIE Kristof, geboren te Duffel op twintig september negentienhonderd vijfentachtig,

ongehuwd, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Binnenweg 2/B bus 1.

2. Benaming en vorm

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "Architectenbureau Compagnie bvba"

Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vernielde benaming zal gebruikt worden. Van deze . benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,, toegelaten.

De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden `burgerlijke vennootschap met handelsvorm'.

De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Binnenweg 2 B, bus 1.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres binnen hetzelfde taalgebied. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van de beroepsplichten van

de Orde van de Architecten;

- Het uitvoeren van expertises, ook als gerechtsdeskundige;

- EPB- en EPC verslaggeving;

- Veiligheidscoördinatie;

- Stabiliteitsstudies;

- Bouwtechnische studies;

- (Bouw)advies voor bouwheren;

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

" 11174760

$(ko e&1 43g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten als dit gebeurt op een niet commerciële wijze volgens het beheer van een goed huisvader en zij moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn;

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen, van welke aard ook.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen.

Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro.

Het kapitaal werd onderschreven in geld. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gehele kapitaal van 18.600 euro is geplaatst, welk bedrag volledig werd afbetaald door deponering ervan op een bijzondere rekening bij de KBC bank, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door genoemde instelling op 28 oktober laatst, dat aan mij, notaris, overhandigd is om bij mij bewaard te blijven.

6. Duur

De vennootschap werd opgericht op 2 november 2011 voor onbepaalde duur.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers en vereffenaars.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

De heer Compagnie Kristof, voornoemd, werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

8. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9. Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni te twintig uur, in de maatschappelijke zetel, tenzij de oproepingsberichten een andere plaats aanduiden. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

ri

Jar-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de eventuele overgedragen verliezen,

verdeeld als volgt

1) ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de ' voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan worden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn beschouwd als vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

" Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvend vermogen gescheiden en verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetalingen of bijstortingen naar keuze van de vereffenaars.

11. Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

12. Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

De zaakvoerder verklaart volmacht te verlenen aan bvba Onsia Fiduciaire, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Mechelsesteenweg 171/B, ten einde voor onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake Ondernemingsloketten als ook voor alle andere administraties als belastingen en R.S.Z.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Ward Van de Poel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Leert B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 10.08.2016 16416-0482-011

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU COMPAGNIE

Adresse
MECHELBAAN 253 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande