ARCHITECTENBUREAU EVELIEN DE JONG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU EVELIEN DE JONG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.564.828

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 22.07.2014 14320-0547-009
04/12/2013
ÿþt lr

Mad PDF

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i io

t

s

ivesetyasrtyu «sr yrrsrse van ae RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 NOV, 2013

T ~JHOUT

De Griffier,

Ondememingsnr : 0501.564.828

Benaming (voluit) ARCHITECTENBUREAU EVELIEN DE JONG

(verken)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groeneweg 34, 2400 Mol, België

(volledig adres}

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

Het bestuur van de vennootschap heeft besloten en brengt ter kennis dat met ingang vanaf 24/10/2013 de zetel van de vennootschap, voorheen gevestigd te 2400 Mol, Groeneweg 34 wordt overgebracht naar 2400 Mol, Brandstraat 185.

DE JONG EVELIEN

zaakvoerder,

_ _. Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du MQniteut belge

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto}n(en)

bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

06/12/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

1~, ,i i "

na neerlegging ter griffie van de

Ingalp

FAod Word 11.1

NIFFRriFI FGII

GRIFFIE RECHTBANK VAN

27 NOV, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Gril% griffier,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr ; p SQ,/ ~G~ 8Le

Benaming

(voluit) : architectenbureau evelien de jong

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2400 Mol, Groeneweg 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op eenentwintig november twee duizend en twaalf, dat

1. Mevrouw DE JONG Evelien, architect, geboren te Geel op twaalf december negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-3648778-31, wonende te 2400 Mol, Groeneweg 34.

2. De heer VANARWEGEN Jochen Ida Anselm, dossierbeheerder bij ACB Tax Consult (boekhoud- en fiscaal kantoor), geboren te Lommel op drie februari negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-3766167-50, wonende te 2400 Mol, St.-Theresiastraat 147;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen.

De vennootschap heeft als naam: architectenbureau evelien de jong. Enkel deze naam zal gebruikt worden. De vennootschap is opgericht en bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van het, verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2400 Mol, Groeneweg 34.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres of elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van

de taalwetgeving. "

De vennootschap heeft ais doel:

het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door recht-streeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op; het gebied van architectuur, stedenbouw, landschaps-architectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke; bouwkunde, bijzondere uitrustings-technieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB verslaggeving,; binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenig-baar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op, alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle finan-ciële verhandelingen doen, zowel' roerende als onroerende, behoudens wettelijke of regle-mentaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en ge-bruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelne-ming van professionele aard is en het', doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.,' Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1993, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het; beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

" De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren' tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge ,j De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro.

Het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd door honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen moeten steeds op naam zijn en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, allen natuurlijke personen die gerechtigd of gemachtigd moeten zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

- Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer alle leden tegenwoordig zijn. Beslissingen warden er genomen met unanimiteit van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Samen handelend kunnen zij lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd.

Meer algemeen moeten alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap natuurlijke personen zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur,

Een bijzondere algemene vergadering kan altijd worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die niet onder de bevoegdheid vallen van de gewone algemene vergadering en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

Ook een buitengewone algemene vergadering kan altijd worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten of over aangelegenheden waarvoor een gekwalificeerde meerderheid vereist is zonder dat de statuten hoeven gewijzigd te worden.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel,

Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen. De voornoemde oprichters hebben met eenparigheid van stemmen beslist

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één (gewone) zaakvoerder;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

mevrouw Evelien De Jong, voornoemde oprichter sub 1., die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend veertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: de burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACB TAX CONSULT te 2200 Herentals, Cardijnlaan 17/1, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Thielen, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) ten gevolge van onderhavige oprichtingsakte (met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van die inschrijving), in voorkomend geval met het oog op de inschrijving

"

Voor-

»bhouden -aan het Belgisch Staátsbi3d

of registratie als BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten, dit alles ten gevolge van en beperkt tot onderhavige oprichtingsakte, VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Mevrouw Evelien De Jong, voornoemde aangestelde (enige) zaakvoerder, beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, zichzelf aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

De vaste vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven,

Samen hiermee neergelegd expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 29.08.2016 16523-0005-009

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU EVELIEN DE JONG

Adresse
BRANDSTRAAT 185 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande