ARCHITECTENBUREAU FEYAERTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU FEYAERTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.118.325

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 23.06.2014 14203-0337-011
03/01/2014
ÿþMod Word 11.1

I,i>E ,~ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ht191

A

II

uu

FEERGE L EG D

2 0 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van t Ki:=" ,.,"-IAhlGlif.flt9. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0437.118.325

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU FEYAERTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 84 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Ult een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorme van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARCHITECTENBUREAU FEYAERTS", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Molenstraat 84, gehouden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 18 december 2013:

BLIJKT HET VOLGENDE:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten be-lope van honderd vijftig euro (150,00 ¬ ) om het te brengen van achttiendui-zend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op achttienduizend zevenhonderd vijf-tig euro (18.750,00 ¬ ),

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt wor-den door incorporatie van reserves door de heer Feyaerts Patrick, voor-noemd.

Deze inbreng gaat niet gepaard met de uitgifte van nieuwe aandelen,

Kapitaalverhoging ten belope van honderd vijftig euro (150,00 ¬ ) vol-ledig volgestort.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. TWEE DECEMBER TWEEDUIZEND DERTIEN

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato twee december tweeduizend dertien houdende de beslissing tot uit-kering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vijfhonderd negen-tienduizend zevenhonderd vijftig euro (519.750,69 ¬ ), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij éénenvijftigduizend ne-genhonderd vijfenzeventig euro (51.975,00 ¬ ), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd toegekend aan de heer Feyaerts Patrick, voornoemd.

Dit dividend werd betaalbaar gesteld op achtentwintig november tweeduizend dertien, door boeking op rekening-courant van de vennoot.

DERDE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op twaalf december tweeduizend dertien, en door de heer Eli Verstappen, be-drijfsrevisor te 9400 Ninove, Ophemstraat 19, opgemaakt op veertien de-cember tweeduizend dertien, die handelen over de hierna beschreven in-breng in natura, welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen,

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap be-staat uit de inbreng van een vordering, ingevolge de uitkering van een divi-dend aan de vennoten.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaar-digd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Ode beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Q'het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen con-ventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch ver-antwoord is;

Ode door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfs-economisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 467.775,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de in-breng in natura, bestaande uit 18.711 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 467.775,00 euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat al-le vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren en onder voorbehoud dat voorafgaandelijk het kapitaal van 18.600 euro op 18.750 euro wordt gebracht door incorpo-ratie van beschikbare reserves zonder creatie van nieuwe aandelen;

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren, Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doel-einden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Ninove, 14 december 2013

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba

Vertegenwoordigd door

Eli Verstappen, bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen ont-vangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rcehtbank van Koophandel te Mechelen, samen met de expeditie van onderhavig pro-ces-verbaal.

VIERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING CONFORM ARTIKEL 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd zevenenzestigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro (467.775,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op vierhonderd zesentachtigduizend driehonderd vijfenzeven-tig euro (486.375,00 ¬ ), door inbreng in natura van één of meerdere reke-Hing-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrag van vijfhonderd negentienduizend zevenhonderd vijftig euro (519.750,00 ¬ ), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing ten bedrage van éénenvijftigduizend negenhonderd vijfenzeventig euro (51.975,00 ¬ ), hetzij aldus netto vierhonderd zevenenzestigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro (467.775,00 ¬ ).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van achttienduizend zevenhonderd en elf (18.711) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die de-zelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Is alhier tussengekomen:

De heer Feyaerts Patrick, voornoemd, die na te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn uitgekeerd dividend te willen inteke-nen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in de vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaand voor tenminste hetzelfde be-drag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere alge-mene vergadering van twee december tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschre-ven dividendenuitkering onmiddllijk in het kapitaal opgenomen.

De 18.711 nieuwe en volledig volstortte aandelen worden toegewezen aan de heer Feyaerts Patrick, voornoemd, als vergoeding voor de gedane in-breng.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHO-GING

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging verwezen-lijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vierhonderd zesen-tachtigduizend driehonderd vijfenzeventig euro (486.375,00 ¬ ).

ZESDE BESLUIT -WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhon-derd zesentachtigduizend driehonderd vijfenzeventig euro (486.375,00 ¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door negentienduizend vierhon-derd éénenzestig (19.461) aandelen op naam, zonder vermelding van waar-de, die ieder één/negentienduizend vierhonderd éénenzestigste (1/19.461e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordi-gen."

VooI-

'behouden

aan tiet

Belgisch

Staatsblad

ZEVENDE BESLUIT  COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist tot coördinatie van de statuten.



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Rita Heylen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

-

gecoördineerde statuten

- verslag van de zaakvoerder nopens de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 30.05.2013 13141-0025-011
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 13.06.2012 12172-0558-010
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 01.07.2011 11258-0364-011
14/06/2011 : ME066219
16/06/2010 : ME066219
03/06/2009 : ME066219
11/07/2008 : ME066219
13/06/2007 : ME066219
27/07/2006 : ME066219
23/06/2005 : ME066219
18/06/2004 : ME066219
29/07/2003 : ME066219
22/10/2002 : ME066219
16/09/2002 : ME066219
10/07/2001 : ME066219
21/04/1989 : ME66219
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 13.06.2016 16175-0553-013

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU FEYAERTS

Adresse
MOLENSTRAAT 84 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande