ARCHITECTENBUREAU GEERT ADRIAENSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU GEERT ADRIAENSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.631.994

Publication

23/04/2013
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0861.631,994

Benaming (voluit) : Architectenbureau Geert Adriaensen

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mastenlaan 15

2460 Kasterlee

Onderwerp akte : Doelswijziging - Aanpassing statuten

Uit een akte verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 28 maart 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging maatschappelijk doel:

Wijziging van het doel van de vennootschap door te tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de;

volgende tekst:

'De vennootschap heeft tot doel:

" het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

 % het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel. '

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van'j uitsluitend professionele aard, Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen. niet onverenigbaar zijn met de functie van architect,

inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde: personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de; vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een; tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat, zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect: respecteert."

2. Wijziging van de statuten zodat ze in overeenstemming zijn met de aanbevelingen van de Orde van' Architecten en de wet van 15 februari 2006 betreffende de uitoefening van het beroep van architect in het kader van een rechtspersoon:

De vergadering heeft beslist tot afschaffing van de bestaande tekst van de statuten en vervanging door nieuwei statuten teneinde ze overeenstemming te brengen met aanbevelingen van de Orde Van Architecten, als volgt: 1) Rechtsvorm en naam: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid met naam 'Architectenbureau Geert Adriaensen';

i; 2) Zetel: 2460 Kasterlee, Mastenlaan 15; ;

3) Maatschappeliik kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ ~ 18.600);

4) Samenstelling maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is opgedeeld in honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlhonderdtwintigste (1I120ste) van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen;

5) Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december;

6) Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na: vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten, vormt de netto-winst van de' vennootschap. Op deze winst wordt genomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze één/tiende; van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering met inachtname van de betreffende; bepalingen in het Wetboek van Vennootscliappepr_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

na neerlegging ter griffie van d

Neergelegd ter griffie van dP

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 APR. 21013

TURNHOUT

ljffiffier,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

111

*13063503*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

o ~

i

mod 11.t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



~ Generlei verdeling van de winst heeft plaats over enig jaar zolang de eventuele verliezen van de vorige jaren, welke niet door de reserve gedekt kunnen worden, niet zijn ingehaald;

7) Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars,.,,

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang, Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

ledere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uitte oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Bij wijze van uitzondering kanikunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich In regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel,

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

8) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

* het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

= het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

g) Jaarvergadering: De jaarlijkse gewone algemene vergadering der vennoten, de jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om 9Ou00;

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte, verslag zaakvoerder,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 30.08.2012 12553-0265-012
29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.09.2011, NGL 23.09.2011 11553-0590-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 14.07.2010 10306-0573-012
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.08.2009, NGL 18.08.2009 09590-0091-012
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 09.06.2008 08208-0269-012
13/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 07.06.2007 07200-0131-013
23/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 21.06.2005 05297-3475-012

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU GEERT ADRIAENSEN

Adresse
MASTENLAAN 15 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande