ARCHITECTENBUREAU JORIS HOES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU JORIS HOES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.002.419

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 04.04.2014 14086-0410-010
10/10/2014
ÿþ  mod i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11119»11

Ondememingsnr: 0879.002419

Rechtbank van koophandel

Aniveerpen

01 OU, 2ij14

afd e l i rG #i fti#e"rp en

Benaming (voluit) :ARCHITECTENBUREAU JORIS HOES BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Vermeulenstraat 123

2980 Zoersel

Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN - KAPITAALVERHOGING.

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 26 september 2014, blijkt dat werd gehouden;; een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten:; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHITECTENBUREAU JORIS HOES BVBA" met zetel te:

2980 Zoersel, Emiel Vermeulenstraat 123, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met eenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 51.300,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op negenenzestigduizend', negenhonderd euro (¬ 69.900,00).

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven, door inbreng in speciën door de bestaande vennoten in:. verhouding tot hun aandelenbezit, gestort op rekeningnummer BE29 9731 2143 7364 bij ARGENTA: SPAARBANK geopend op naam van de vennootschap ARCHITECTENBUREAU JORIS HOES BVBA, hetzij'; voor een bedrag van eenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 51.300,00).

" Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

'° Inschriiving en volstorting

Zijn vervolgens tussengekomen: aile hierboven genoemde vennoten, zijnde de heer Hoes, Joris , ongehuwd, geboren te Zoersel op 17 februari 1977, (Rijksregister nummer : 77.02.17-395,47), wonende te 2980 Zoersel,: Emiel Vermeulenstraat 123., die verklaren in te tekenen op de kapitaalverhoging die verwezenlijkt wordt door;; inbreng in speciën, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit, De comparanten hebben ieder hun deel van de:: kapitaalverhoging volgestort.

Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij eenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 51.300,00) geboekt op een speciale rekening nummer BE29 9731 2143 7364 bij;; ARGENTA SPAARBANK ten name van de vennootschap, zoals blijkt uit een door voormelde financiële,° instelling op 19 september 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier` bewaard zal blijven.

Vaststelling

De vergadering stelt vast dat ingevolge voormelde operatie op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven: r en dat zij werd volgestort. Hierdoor is het kapitaal gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00);

op negenenzestigduizend negenhonderd euro (¬ 69.900,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder'; ;; nominale waarde.

De aanpassing van artikel 5 van de statuten zal opgenomen worden in het derde besluit.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf heden naar 2980 Zoersel, De Knod;; _? 22.

De aanpassing van artikel 3 van de statuten zal opgenomen worden in het derde besluit,

DERDE BESLUIT -

'j De vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten alsook met de

wet van 15 februari 2006 betreffende de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon, door

het aannemen van nieuwe statuten, zonder te raken aan de essentiële bestanddelen, luidende als volgt:

ST TUTEN

A. BENAMING, VORM, DUUR, ZETEL EN DOEL

Benaming en vorm

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam `ARCHITECTENBUREAU JORIS HOES BVBA'.

Enkel deze enige en ais dusdanig in de statuten vernielde benaming zal gebruikt worden. Van deze benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten. De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt,

De naam wordt vernield op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden `burgerlijke vennootschap met handelsvorm .

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur op 16 januari 2006.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel, De Knod 22.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres binnen hetzelfde taalgebied. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt evenals aan de provinciale raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen;

- het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair, CV, verluchting, akoestiek, wegeniswerken en buitenaanleg;

" - het uitvoeren van expertisen;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

- het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement

van beroepsplichten van de Orde van Architecten.

De vennootschap dient zich in het algemeen te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het

architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit,

De vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende

handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader,

" De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen, van welke aard ook. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn

" met de functie van architect,

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs,

i In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij aile wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

B. KAPITAAL EN VENNOTEN

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzestigduizend negenhonderd euro (¬ 69.900,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/1005te ) van het kapitaal vertegenwoordigen."

D. BESTUUR EN VERTEGENWOORDINGING

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

M

mod 11.1

tt '

'

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Werd tot statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: De heer Hoes. Joris , ongehuwd, geboren te Zoersel op 17 februari 1977, (Rijksregister nummer : 77.02.17-395.47), wonende te 2980 Zoersel, Emiel Vermeulenstraat 123.

Bevoegdheden

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of ; deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. Vertegenwoordiging

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen tezijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie,

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s) ,

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal ; optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel,

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het

" maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

E. CONTROLE EN ALGEMENE VERGADERING.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand maart te twintig uur, in de zetel

van de vennootschap, of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

F. BOEKJAAR, JAARREKENING, JAARVERSLAG, WINSTVERDELING EN RESERVES

Boekjaar, jaarrekening, jaarverslag, winstverdeling en reserves

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt de

netto-winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals bepaald door de wet

ë-b)-de-vergoedingen-eventueel-toegekend aan de zaakvoerders de commissarissen ende-vennoten---- --.----

Op de laatste blz. van p,uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4-

"

r

"

mod 11.1

'Er wordt geen vergoeding toegekend voor de inbrengen of voor de voorschotten door de vennoten gedaan aan de vennootschap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein.

Geen uitkering mag gebeuren ais op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; verder dient te worden gehandeld conform artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van verlies van de helft van het vennootschapskapitaal moeten de zaakvoerders de ontbinding van de i vennootschap voorleggen aan de algemene vergadering. Bereikt het verlies drie vierden van het vennootschapskapitaal, dan mag de ontbinding worden uitgesproken door de vennoten, die één vierde der aandelen bezitten.

Wanneer het netto-actief gedaald is beneden het wettelijk minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

Lijst der publicatiedata

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het BeIgissh Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0366-010
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.03.2012, NGL 30.04.2012 12104-0363-009
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0552-010
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 30.04.2010 10106-0227-010
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.03.2009, NGL 30.04.2009 09129-0354-010

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU JORIS HOES

Adresse
EMIEL VERMEULENSTRAAT 123 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande