ARCHITECTENBUREAU LUDO WOUTERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU LUDO WOUTERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.604.253

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.01.2014, NGL 28.02.2014 14057-0275-011
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.01.2013, NGL 28.02.2013 13054-0449-011
08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.01.2012, NGL 29.02.2012 12055-0084-011
07/07/2011
ÿþ mod 2.1



[11W1"À 113 I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

KOOPHANDEL TURNHOUT Da griffier,

Voor- behoudr aan he Belgisc Staatsbl

Ondemerningsnr : 4864,604,253

1111111 11111 11111 11111 IIIJ hifi 11/11 fflI 1/1/ liii

~11103035~

Benaming : Architectenbureau Ludo Wouters

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kievermont 106

2440 Geel

Onderwerp akte : BV OW BVBA: STATUTENWIJZIGING

1; Er blijkt uit een akte verleden voor Johan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op drieëntwintig juni; i1 tweeduizend en elf, dat de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Ludo Wouters" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

ti EERSTE BESLUIT: (1) De enige vennoot neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het: «; maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten op 30 maart 2011. De enige vennoot verklaart: een afschift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva të hebben ontvangen en er kennis te hebben van=

genomen. (2) De enige vennoot beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat het thans zal bestaan zoals: :; opgenomen in artikel 6 van de gecoördineerde statuten.

TWEEDE BESLUIT: De enige vennoot besluit de statuten aart te passen aan voormelde wijziging en ze volledig te herwerken; teneinde ze aan te passen aan de wet van vijftien februari tweeduizend en zes. De herwerkte statuten luiden voortaan als: volgt:

NAAM. Architectenbureau Ludo Wouters.

VORM. Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

i' ZETEL. 2440 Geel, Kievermont 106

VENNOTEN-DEONTOLOGIE. Het aantal vennoten is onbeperkt. Natuurlijke personen met een beroep dat onverenigbaar met het beroep van architect kunnen niet als vennoot aanvaard worden. Ambtenaren en beambten kunnen, behoudens de;t wettelijk voorziene afwijkingen, niet ais vennoot aanvaard warden. Rechtspersonen met een doel dat onverenigbaar is met;; ;; het beroep van architect kunnen evenmin ais vennoot aanvaard worden. Een stagiair kan slechts vennoot zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van!; de Orde van Architecten, uitoefent. Nieuwe architect-vennoten kunnen slechts worden aanvaard met toestemming van:; minstens de helft van de architect-vennoten die bovendien drie vierde van de architect-aandelen bezitten en dienen;; opgenomen te zijn op de Tabel. Elke toetreding van nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring worden:; :; voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van Architecten.

i DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL, De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te;; verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van;; het beroep van architect; Het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met beroep van;; architect, waaronder. Het ontwerpen van gebouwen en dergelijke en controle op de uitvoering ervan; het verrichten van materieel werk dat voortvloeit uit de bouwkundige opdrachten met ondermeer tekenwerk, plannen, visualisaties, planning, coordinatie en de; daaruit voortvloeiende lastgevingen; het ontwerpen van decors en tentoonstellingsmaterieel; het uitvoeren van bouwhistorische;; studies;-het ontwerpen, opmaken en uitvoeren van stedenbouwkundige studies en ruimtelijke plannen allerhande; het ontwerpen;; van interieurinrichting en meubilair; project- en bureaumanagement; Het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en;: bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, akoestiek, verluchting en dergelijke; Het uitvoeren van:; expertises; De taken toevertrouwd aan veiligheidscoordinatie en EPB-verslaggeving; Stedenbouw, burgerlijke bouwkundige,,; topografie en milieubeheer; Tuin-, landschap- en binnenhuisarchitectuur; Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of;; onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel; De vennootschap is bevoegd op een niet-commerciële wijze alle;; financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed;: it huisvader, en onder meer aile roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, vruchtgebruik/recht van opstal/erfpacht nemen en geven, ruilen; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, fusie,;: onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijze, in andere,: j; architectenvennootschappen. Handelsverrichtingen, onder welke vorm dan ook, maken geen deel uit van het doel van de:: vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel zijnde de uitoefening van het beroep,; van architect. De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers of met architectenvennootschappen,;; waarin zij al dan niet participeert. De vennootschap mag participeren in andere vennootschappen voor zover deze deelnemingen van professionele aard zijn en waarvan het maatschappelijk doel en de activiteiten van de betreffende vennootschappen niet!: onverenigbaar zijn met de functie van architect. De vennootschap mag participeren in andere vennootschappen voor zover deze;: deelnemingen van uitsluitend professionele aard zijn en waarvan het maatschappelijk doel en de activiteiten van de betreffende:: vennootschappen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect. Andere wettelijke en gereglementeerde activiteiten van"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

7 mod 2.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

architect, kunnen door de vennootschap of haar vennoten slechts worden waargenomen voor zover wordt beantwoord aan de' daartoe eventueel wettelijk gestelde kwalificaties en/of voorwaarden, en voor zover deze niet vallen onder de deontologisch voorziene beperkingen. De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen als haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het kan daarbij alleszins niet gaan om handelsvennootschappen. Elke eventuele wijziging of aanvulling van het doel dient voorafgaand ter goedkeuring aan der Provinciale raad te worden voorgelegd.

KAPITAAL. Achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00).

AANDELEN. Honderd aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het

kapitaal.

BOEKJAAR. Van één juli tot en met dertig juni van het volgende burgerlijke jaar.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand december om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, zij moeten geen vennoot zijn. Conform artikel 2 §2, 1° van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig dienen alle zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité en meer algemeen alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam van en voor rekening van de vennootschap, natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten allen ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; het bedrag van de bezoldiging zal door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld. Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor aile beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de architectrechtspersoon verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat de vennootschap niet langer het beroep van architect uitoefent. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, warden vermeld.

Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

DEONTOLOGISCHE REGELS. (a) De vennootschap, zaakvoerders en de vennoten dienen steeds de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig, de Wet van zesentwintig februari negentienhonderd drieënzestig, het Reglement van Beroepsplichten, de Deontologie en de aanbevelingen van de Orde van Architecten naleven, en dienen zich te onthouden



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

van handelingen die onverenigbaar zijn niet het beroep van architect of die strijdig zijn met de beroepsplichten. De vennootschap zal in het bijzonder waken over de stipte naleving van de door de Nationale Raad van de Orde van Architecten en de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten vastgelegde regels. (b) Alle vennoten van een architect-rechtspersoon zijn voor hun activiteiten binnen de architect-rechtspersoon verplicht hetzelfde briefpapier te gebruiken. (c) De architect-vennootschap kan het beroep van architect pas uitoefenen nadat zij ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten. (d) De statuten worden geïnterpreteerd conform de deontologie. (e) Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing, onverminderd de rechten van de overige vennoten de geschorste architect uit te sluiten. Indien een vennoot geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. indien de geschrapte architect de enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden. (f) Ingeval van terugtreding, ontslag, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een architect-vennoot, zal (zullen) de andere veno(o)t(en), ervoor zorgen dat de lopende opdrachten worden opgevolgd door een andere architect-vennoot of eventueel een andere architect indien de weggevallen vennoot de enige architect-vennoot was. Dit gebeurt met in acht name van de regels van de deontologie. In elk van deze gevallen zal de Orde van Architecten onmiddellijk op de hoogte gebracht worden. (g) Gelet op de noodzaak van continuïteit voor de cliënt, en de belangen van de cliënten te vrijwaren onder andere inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuuropdrachten in uitvoering door fysische of rechtspersonen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, dienen de nodige maatregelen te worden getroffen ingeval van ontbindinglvereffening van de vennootschap, in geval van terugtreding, ontslag, uitsluiting, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of in geval van onbeschikbaarheid van een vennoot. De schikkingen desbetreffend zullen voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten worden overgemaakt; (h) De architect-vennootschap kan het beroep van architect pas uitoefenen nadat zij ook een burgerlijke- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten overeenkomstig de wet van 15 februari 2006.

DERDE BESLUIT: De enig vennoot aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder en verleent kwijting voor het gevoerde beleid. Voor zover dit nodig zou zijn worden al de handelingen bekrachtigd die in het verleden door de zaakvoerder werden gesteld. De vergadering besluit tot zaakvoerder te herbenoemen en tot vaste vertegenwoordiger te benomen voor de duur van de vennootschap: de heer Ludo Wouters, wonende te 2440 Geel, Kievermont 106, die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT: De enige vennoot en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan B & O accountants en Belastingconsulenten BV ow BVBA, kantoorhoudende te 2440 Geel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Johan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

08/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.01.2011, NGL 28.02.2011 11050-0188-011
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.02.2010, NGL 26.02.2010 10056-0103-011
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.02.2009, NGL 23.02.2009 09056-0183-012
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.12.2007, NGL 28.12.2007 07855-0072-012
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.01.2007, NGL 31.01.2007 07037-4438-013
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 02.01.2006, NGL 31.01.2006 06031-0155-013
18/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 20.06.2005, NGL 16.11.2005 05859-0162-008
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 26.02.2016 16053-0415-011

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU LUDO WOUTERS

Adresse
KIEVERMONT 106 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande