ARCHITECTENBUREAU PEETERS, VAN GILS & VERDONCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU PEETERS, VAN GILS & VERDONCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.695.945

Publication

12/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1. "

11111111111§13p1

Ondememingsnr : 0472.695.945

Benaming (voluit) : ARCHITECTENBUREAU PEETERS, VAN GILS & VERDONCK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Leest 3 bus 2

2330 Merksplas

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Jan Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 22/08/2014, neergelegd voor registratie conform artikel 173, le bis van het Wetboek Registratierechten, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHITECTENBUREAU PEETERS, VAN GILS & VERDONCK", met maatschappelijke zetel te 2330 Merksplas, Leest 3 bus 2, en ondernemingsnummer 0472.695.945, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

I. Wijziging kapitaal:

1/ het kapitaal van de vennootschap te verhogen middels inbreng in geld ten belope van negentigduizend euro (E 90.000,00) teneinde het kapitaal te brengen van negentienduizend vijfhonderd euro (E 19.500,00) op honderd en negenduizend vijfhonderd euro (E 109.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met wijziging van: de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2/ dat deze laatst gezegde kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbrengen in geld. De inschrijving en volstorting gebeuren als volgt:

- De heer Peeters Jan Alexander Antoon, wonende te 2330 Merksplas, Schoondreef 12: inbreng in geld voor een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), volledig volgestort.

- De heer Verdonck Geert Jan, wonende te 2381 Ravals, Koning Albertstraat 74: inbreng in gel voor een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), volledig volgestort.

- De heer Van Gils Ben Aug ust Anna, wonende te 2300 Turnhout, Deken Adamsstraat 72: inbreng in geld voor een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), volledig volgestort.

Voormelde inbreng bedraagt aldus in totaal 90.000 en werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling, welk document door de notaris bewaard zal worden.

3/ dat de kapitaalverhoging volledig is verwezenlijkt doordat op al de aandelen is ingeschreven en deze volledig zijn volgestort door de inbreng in geld zodat het kapitaal thans honderd en negenduizend vijfhonderd euro (E 109,600,00) bedraagt en vertegenwoordigd is door zevenhonderd tachtig (780) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/zevenhonderd tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

4/ artikel vijf van de statuten aan te passen, ais volgt:

"ARTIKEL VIJF  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd en negenduizend vijfhonderd euro. (¬ 109.500,00) en vertegenwoordigd door zevenhonderd tachtig (780) aandelen met een gelijke fractiewaarde, die iederéérezevenhonderd tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van Gestel Accountancy & Tax te 2330 Merksplas, Wfintuinstraat 32, ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en/of bij de ondememingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

be

a

Sta

RECHTEWE. nCet.>."NDEL

1

ANTWERPEN atdeiing,' TLIENBOUT

TG fiffiëer

0 3 SEP. 201k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4711 "

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

mod 11,1

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- historiek en coördinatie van de statuterL

, -----------

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 05.03.2014 14060-0464-012
22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 19.03.2013 13067-0358-012
11/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0472.695.945 PEETERS, VAN GILS & VERDONCK

Benaming (voluit) :ARCHITECTENBUREAU (verkort)

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap onder de aansprakelijkheid vorm van een besloten vennootschap met beperkte

Zetel : Leest 3 bus 2

2330 Merksplas

Onderwerp akte :Statutenwijziging: doel -statuten

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Cor Stoel, geassocieerd notaris te Merksplas op 29/05/2012,'t; neergelegd voor registratie conform artikel 173, 10 bis van het Wetboek Registratierechten dat de buitengewone,; algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten;, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHITENCTENBUREAU PEETERS, VAN GILS &;'> VERDONCK, met ondememinganummer 0472.695.945 en met zetel te 2330 Merksplas, Leest 3 bus 2, bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft: 1, A. het verslag opgesteld door de zaakvoerders te bespreken, waarin het voorstel tot wijziging van het,; maatschappelijk doel wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de buitengewone algemene vergadering. Bij dit verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva, afgesloten op vijfentwintig,; mei tweeduizend en twaalf, gevoegd.

B. de conclusie van gezegd verslag aan te nemen, het maatschappelijk doel van de vennootschap te vervangen; worden door nagemelde tekst, en overeenkomstig artikel 3 van de statuten aan te passen:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitoefenen van het beroep van architect, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen! rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, studies technieken!: en stabiliteit, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving': (energieprestatiecertifrcaten), veiligheidscoördinatie, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn;

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- Het aanleggen, het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking '; tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle;: verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken;; van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Deze opsomming wordt uitsluitend beperkt door derf exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten;t waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg;, slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan der. desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan;

- Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar; maatschappelijk doel

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle;x niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel;

roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen;; aan te gaan en alle zakelijke rechten, gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. De financiële, roerende enij onroerende verrichtingen dienen steeds te gebeuren volgens het beheer van een goed huisvader en moeten:: het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep: van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*12103542*

1,11

be a B, Sb

Cjeergel:etj. u tel vii da

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 1 MEI 2C12

TURNHOUT

D%rt~Rffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet onverenigbaar is met het architectenberoep.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig, de Wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een ; rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

2. de statuten volledig te herwerken om ze aan te passen aan de voormelde beslissingen, aan de bepalingen van de wet van vijftien februari tweeduizend en zes betreffende de uitoefening van het beroep van architect in het kader van een rechtspersoon, waarbij onder meer de regels van de hoofdelijke aansprakelijkheid worden hervormd, en aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, en waarbij onder meer de regels van bestuur en vertegenwoordiging worden hervormd.

« ARTIKEL TWAALF Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), die vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen. Zijn er meer zaakvoerders dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

De zaakvoerder(s) zal (zullen) alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Alle zaakvoerders en meer algemeen alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

A. Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn,

indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien,

B. Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van ' de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2 §2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van ' architect is te aanzien.

Worden tot statutaire zaakvoerders aangesteld:

- de heer PEETERS Jan, voormeld;

- de heer VERDONCK Geert, voormeld;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 12.03.2012 12060-0218-013
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 28.04.2011 11099-0031-014
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 31.03.2010 10082-0308-013
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 30.03.2009 09098-0260-013
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 03.03.2008, NGL 29.04.2008 08124-0376-013
22/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 05.03.2007, NGL 14.05.2007 07144-0133-013
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 06.03.2006, NGL 30.03.2006 06098-2688-013
02/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 07.03.2005, NGL 25.04.2005 05130-1779-013
28/02/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2003, GGK 05.03.2004, NGL 21.02.2005 05057-4404-013
18/06/2004 : TUT000721
10/03/2004 : TUT000721
25/03/2002 : TUT000721

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU PEETERS, VAN GILS & VERDON…

Adresse
LEEST 3 BUS 2 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande