ARCHITECTENBUREAU WIL BOTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU WIL BOTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.040.073

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 26.08.2014 14468-0058-013
03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 28.08.2013 13483-0460-011
05/01/2012
ÿþVoor behoor

aan h

Belgis Staatst

MOd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IY111*12 II~V1100VN1I34]5 IMI~~N!IIuA

---11-P 4 2 R nr 7---3

Ondernemingsnr :

Neergelegd fer griffu van de R.ecK

van Kaophondel t' /jnft,,arn. Eç 201

rÏftËe

Benaming (voluit) :ARCHITECTENBUREAU WIL BOTS

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2018 Antwerpen, De Damhouderestraat 14

I (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 14 december 2011, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "ARCHITECTENBUREAU WIL BOTS" werd opgericht als volgt: AANDUIDING DER VENNOOT:

De heer BOTS Willibrordus, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Ukkel op elf april negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.04.11 289-53, wonende te 2018 Antwerpen, De Damhouderestraat 14.

BENAMING EN VORM

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is

opgericht onder de naam `ARCHITECTENBUREAU WIL BOTS'. enkel deze naam zal gebruikt worden.

ZETEL

i 3.1 de zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, De Damhouderestraat 14.

DOEL

! ' De vennootschap heeft tot doel:

- het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het

Reglement van beroepsplichten van de Orde van architecten.

- het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken ( onder andere

elektriciteit, sanitair, CV, verluchting, akoestiek, wegeniswerken enzovoorts)

I - het uitvoeren van expertisen.

ÎDe vennootschap zal de voorschriften moeten respecteren van het Deontologisch Reglement van de raad van de ! Orde van Architecten. De vennootschap mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Het maatschappelijk doel en de activiteiten van de architectrechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn, zoals bepaald in artikel 2 §2, 2° van de Wet van 20 februari 1939. Behoudens de wettelijke of deontologisch voorziene beperkingen mag de architectrechtspersoon alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. b. kapitaal en vennoten

ARTIKEL 5 KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) en is verdeeld in I zeshonderd twintig (620) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bij de oprichting van de vennootschap werden alle aandelen onderschreven door

De heer BOTS Willibrordus, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Ukkel op elf april negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.04.11 289-53, wonende te 2018 Antwerpen, De Damhouderestraat 14, Voor zeshonderd twintig (620) aandelen of de totaliteit der aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn, ten belope van TWAALFDUIZEND I i VIERHONDERD EURO (E 12.400,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Vor+r-betleiàden aan het f WéE isch Staatsblad Luik B - vervolg

rHet geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE 81 00161

15976 9424, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

DE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur, in de zetel i

van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

feestdag valt, heeft de vergadering plaats de volgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden ïn tweeduizend" dëffien. - -

BESTUUR. Alle zaakvoerders, leden van het directiecomité zo er één is en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep I

I van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden, beschikt de vennootschap over een termijn van 6 maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de

i tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden 1 alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van I het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van j artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is I te aanzien.

I Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van

j architecten of bet ontslag van een zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder I uitoefenen tot regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke I als een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar j wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het imaatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

I Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

1 De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn Î I voorbehouden.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van 1 elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder j wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit

gevestigd heeft. i

BOEKJAAR - JAARREKENING Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari (1/1) en eindigt op eenendertig december (31/12) vare





























































taatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch

o^r_

boht,iden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

ieder jaar,

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

WINSTVERDELING.

Van de winst wordt ten minste vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien het reservefonds om gelijk welke reden beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die er de aanwending van bepaalt, wel te verstaan dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, als dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het volgestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter: als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer BOTS Willibrordus, voornoemd, die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder, de heer BOTS Willibroruds, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Volmacht.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en pubhcatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU WIL BOTS

Adresse
DE DAMHOUDERESTRAAT 14 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande