ARCHITECTENVENNOOTSCHAP BURO 8-10

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENVENNOOTSCHAP BURO 8-10
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.848.661

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 31.03.2014 14082-0059-011
08/10/2014
ÿþ Mod wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111141111310

11.11

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 9 SEP. 2014

eiitififieAntwerpen

.110111." " " " _

Ondernemingsnr : 0861.848.661

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENVENNOOTSCHAP BURO 8-10

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : D'Oultremontlei 20 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gestoten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris niet standplaats te Dendermonde, de 27 augustus 2014, dragende de melding "Geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 3 september 2014, reg.5 boek 136 blad 61 vak 7, ontvangen: vijftig euro (E 50), getekend E.A.lnspecteur M.Kindermans", houdende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARCHITECTENVENNOOTSCHAP BURO 8-10" met zetel te 2930 Brasschaat, D'Oultremontlei 20, opgericht als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming "Buro 8-10" bij onderhandse akte op 31 oktober 2003, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 december daama onder nummer 20031203-0127067, en waarvan de statuten sedertdien meermaals werden gewijzigd, onder meer door wijziging van de rechtsvorm in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 25 september 2007, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 oktober daarna, onder nummer 07149853, en voor het laatst blijkens proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Frederik Vlaeminck te Antwerpen op 9 november 2009, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 november daarna, onder nummer 2009-11-24/0164727. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, Afdeling Antwerpen en ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondemerningsnummer 0861.848.661, en waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van 2930

Brasschaat, Frilinglei 118 naar 2930 Brasschaat, D'Oultremontlei 20, zoals bekend gemaakt in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsbiad van 7 december tweeduizend en elf onder nummer 11183885 te bekrachtigen.

De algemene vergadering besluit dienvolgens om artikel 3, eerste paragraaf te vervangen door volgende

tekst

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, D'Oultremontlei 20."

2. VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL

181 §1 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

a,Vaststelling dat aan artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd voldaan

Comparanten verklaren dat:

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag van de zaakvoerder inzake de ontbinding van de vennootschap werd opgemaakt op 26 augustus tweeduizend veertien.

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgemaakt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co", vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3 op 27 augustus tweeduizend veertien.

-bij dit verslag een staat van actief en passief gevoegd is die niet meer dan drie maanden voor de ondertekening dezer is opgemaakt en die is afgesloten op 30 juni tweeduizend veertien.

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder werd overgemaakt aan de vennoten.

-de vennoten verklaren van voormelde verslagen een afschrift te hebben ontvangen en de notes te ontslaan van de voorlezing van deze verslagen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

+ t V

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

b.Besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

Het besluit van het verslag dat overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd opgemaakt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co', vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, luidt letterlijk als volgt:

"10. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHITECTENVENNOOTSCHAP BURO 8-10".

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 769.473,65 EUR en een netto-actief van 668.066,93 EUR,

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in toepassing van artikel 28 §2 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen, waarbij de kosten van de vereffening in het resultaat werden opgenomen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van het resultaat van een eventuele fiscale controle, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dendermonde, 27 augustus 2014

Burg. BVBA "Verheyden, Heyvaert en Co"

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Geert Heyvaert,

Bedrijfsrevisor."

2. ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dat de Burgerlijke Vennootschap onder de

vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARCHITECTENVENNOOTSCHAP BURO 8-10", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, D'Oultremontlei 20, wordt ontbonden, en dit vanaf heden. Vanaf heden wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

3. BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één (1). De vereffenaar wordt niet vergoed. De algemene vergadering besluit als vereffenaar te benoemen: de heer van der Knaap Frederik, wonende te Brasschaat, D'Oultremontlei 20, onder voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

De Rechtbank van Koophandel te Antwerpen heeft de heer van der Knaap Frederik benoemd tot vereffenaar bij beschikking van 11 september 2014,

4, BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij aile rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen worden voorzien.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen of toe te bedelen aan de vennoten, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden,

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van de vereffenaar vrij zou komen door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

Dit alles mits naleving van de pleegvormen overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

5. ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer van der Knaap Frederik, voornoemd. De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de hem te verlenen kwijting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte inhoudende t

verslag van de zaakvoer er

* verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten

Vóor-lkehouden .. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 08.09.2014 14581-0010-010
14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.10.2012, NGL 08.11.2012 12634-0541-011
07/12/2011
ÿþ Mod 2,1

LmÉlh n ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

va0

~, ~~~~hk vel ~~~~."" A-~~ . `" y ;~ p~ ~J~.~..~.. ~:~~ ~ ~ í~o Gaó9la®rTe

G riffie

1Itl!w~w~nuia~n~Mm~omi

Wuis3sest

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0861.848.661

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENVENNOOTSCHAP BURO 8-10

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frilinglei 118, 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van het verslag van de zaakvoerder dd. 15/11/2011

Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap

vanaf 1 december 2011 te verplaatsen naar :

D'Oultremontlei 20, 2930 Brasschaat

Voor éénsluidend akkoord

Frederik Van der Knaap

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

08/08/2011
ÿþ Mob 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Cm-end ter crithe ru d® Qecfili

2 l JULI 20t1

Griffie

Ilu 11 iniuiuu iii iii

*11122070*

be;

a.

B4 Sta

111

Ondernemingsnr : 0861.848.661

Benaming

(voluit) : Architectenvennootschap Buro 8-10

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : 2930 Brasschaat, Frilinglei 118

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 22 juli 2011:

'1.De vergadering beslist om mevrouw Leontien Vuijk, ingevolge haar overlijden op 25 juni 2011, eervol ontslag te verlenen als enige zaakvoerder van de vennootschap.

2. Gelet op de hoogdringendheid en het belang van de vennootschap, beslist de vergadering om de heer Frederik van der Knaap, wonend te 2930 Brasschaat, Frilinglei 118, met ingang van 25 juni 2011, te benoemen als opvolgend zaakvoerder, teneinde voorlopig het bestuur van de vennootschap waar te nemen.

De heer Frederik van der Knaap beslist zijn mandaat te aanvaarden. ' Voor eensluidend uittreksel,

Frederik van der Knaap

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 29.10.2010 10593-0150-011
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 01.10.2009 09792-0196-011
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 31.10.2008 08804-0046-011
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.03.2015, NGL 06.10.2015 15636-0169-010

Coordonnées
ARCHITECTENVENNOOTSCHAP BURO 8-10

Adresse
D'OULTREMONTLEI 20 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande