ARCHITECTUUR TROIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTUUR TROIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.111.820

Publication

05/11/2014
ÿþ[ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der reciùbank v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

-

2 7 -10- 2014

De griffier, Griffie

1A20

Qndernemingsnr . 0822111820 Benaming (vola) "

(verkort)

GARPOMAT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 3740 Bilzen, Lenaarshof 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op dertig september tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1ste registratiekantoor te Mechelen op twee oktober tweeduizend veertien, Bladen: drie Verzendingen: geen Register (OHA) 5 boek: 330 blad: 15 vak: 09 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARPOMAT", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Lenaarshof 1, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste besluit: naamswijziging.

De vergadering besluit de naam van de vennootschap vanaf heden te wijzigen. Voortaan zal de vennootschap de maatschappelijke benaming "ARCHITECTUUR TROLA" dragen.

Hierop besluit de vergadering de tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst, te weten :

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en als maatschappelijke benaming " ARCHITECTUUR TROiA ".

Tweede besluit: Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen van 3740 Bilzen, Lenaarshof 1, naar 2000 Antwerpen, Prinsstraat 5.

Derde besluit: Doelwijziging.

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, welk verslag een gedetailleerde motivatie geeft voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap,

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

Zowel het verslag van de zaakvoerder als de bijgevoegde staat van activa en passiva worden vervolgens aan de comparanten overhandigd, dewelke zich ertoe verbinden deze documenten te bewaren in het vennootschapsdossier.

De vergadering besluit daarop het doel te wijzigen zoals hierna beschreven en dienovereenkomstig artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 3:- De vennootschap heeft tot doel:

1. Hetzij voor eigen rekening, of voor rekening van derden of in samenwerking met deze, alle soorten, tekenwerk ter ontwikkeling van projecten allerhande, ontwerpbureau voor diverse projecten zowel economische, technische en industriële en dit in de ruimste zin;

2. Het beoefenen van alle verwante activiteiten voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het re-glement van beroepsplichten van de Orde van Architecten;

3. Het uitvoeren van studie en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, veiligheidscoördinatie enzovoort, Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend;

4. Het uitvoeren van expertises;

5. De vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende, en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader;

6. De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en

Op de laatste L.ez van Luik B vermelden Recta Naait an hoeensgheid van de ic9strurnenterende ,rotans. net.it van de perso(o)rrenf

tte5soegts' de rLchrspersoe,n ten aanzien ver derráen te ,:crtegenwoord¬ gen

\hrSa Naam en hantitekertsng



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-éhouden aan het Belgisch Staatsblad

iJ

leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel zoals beschreven in het voornoemd reglement van beroepsplichten.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met meerderheid van stemmen."

Vierde besluit: Wijziging boekjaar.

De vergadering besluit het huidig boekjaar van de vennootschap te verkorten tot eenendertig maart tweeduizend vijftien. De volgende boekjaren zullen telkens lopen van één april van ieder jaar toi éénendertig maart van ieder jaar.

De vergadering besluit daarop de eerste alinea van artikel 22 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar."

Vijfde besluit : Wijziging datum gewone algemene vergadering.

Ingevolge voormeld besluit en om te voldoen aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen beslist de vergadering de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen door de eerste zin van artikel 20 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst :

"De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op de laatste dinsdag van de maand juni om negentien uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld."

Zesde besluit : Benoeming zaakvoerders.

De vergadering besluit de heer Bellis Laurent, voornoemd, en de heer De Roeck Frank, voornoemd, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder met ingang van heden die aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn of werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zevende besluit Machtiging aan de zaakvoerder.

De vergadering gelast de zaakvoerders met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieu-we gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoordineerde statuten Notaris Marc De Becker

!7o de laatste bIz van Luik B vermeiden Rscto Naam en hoedanigheid van de r}strutnenterende notaris, hetzij van de pe{sotol+7+,eni bevoegd de rechtspersoon ten aenzer van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 23.12.2014 14701-0021-009
23/03/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsbiasi

Maa Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1lI1I 1II'tiI 11111 II IlI I(1 (lII1I1 Il1

*iaosssva

NpQ,rnr,lacel file 4:jriçlira der

rechtbank y. koophandel to TONGEREN

1 3 y03N 2g12

De Hoofdgriffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0822 111 820

Benaming

(voluit) : Garpomat

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kluisweg 3e 5, 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Op de algemene vergadering van 24/10/2011, waar alle aandeelhouders aanwezig waren, werd beslist, met algemeenheid van stemmen, om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Lenaarshof 1 te 3740 Bilzen.

Zaakvoerders

Peters Leo

Hermans Daisy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi] van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.11.2011, NGL 01.02.2012 12024-0204-014

Coordonnées
ARCHITECTUUR TROIA

Adresse
PRINSSTRAAT 5 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande