ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.643.104

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 04.02.2014 14027-0278-013
20/01/2014
ÿþMad Word $1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NE EfGELEGD

BELGISCH STAATSBLAD

13 -01- 2014 GRIFFIE; fiECKTBANK van

KOOPF-{Ai'~DEL te MECHELEN Grii`fié

*1901979

MONITE

JR BELGE

31 -12- 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.643.104

Benaming

(voluit) : ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze Fusie

TALBOOM ART- ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE

2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP onder vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer 0846.247,992 RPR Mechelen

ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE

2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP onder vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer 0449.643.104 RPR Mechelen

GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE BV BVBA ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE door DE BV BVBA TALBOOM ART-ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE

In het jaar tweeduizend dertien, op deze achttien december,

Voor mij, meester Nadine Cleeren, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder

vorm van een Besloten VEnnootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "WILSENS & CLEEREN", met zetel te

3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

Zijn bijeengekomen de buitengewone algemene vergaderingen van :

1) De Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ARCHITECTENBUREAU VAN HOECKE , met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Willy Schoesetters te Antwerpen op elf maart negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht april volgend onder nummer 1993-04-08/075, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Willy Schoesetters te Antwerpen op zesentwintig juni tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van een augustus tweeduizend en acht onder nummer 20080801-08128718, en sedertien ongewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0449.643.104 en is onderworpen aan de BTW onder nummer BE 449.643.104.

Hierna ook genoemd de "overgenomen vennootschap" of "over te nemen vennootschap".

2) De Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TALBOOM ART- ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE, met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan BOEYKENS te Antwerpen op 30 mei 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 11 juni volgende onder nummer 2012-0611/0103479, waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Jan BOEYKENS te Antwerpen op 02 augustus 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 augustus volgende onder nummer 2012-08-17/0143044.

Ondernemingsnummer : 0846.247.992 (RPR Mechelen).

Hierna ook genoemd de "overnemende vennootschap".

Comparanten verzoeken ons, notaris, authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen die zullen beraadslagen en besluiten over de met fusie door overneming gelijkgestelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge verrichting (geruisloze fusie), waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van aile effecten van de over te nemen vennootschap.

A. OPENING VAN DE VERGADERINGEN -AANWEZIGEN.

1. De vergadering van de beide vennootschappen wordt geopend om uur onder het voorzitterschap van de Heer Talboom Jan Louis, voornoemd.

2. Zijn aanwezig de volgende vennoten:

Voor de overnemende vennootschap BV BVBA Talboom Art-Architectuur & Technologie:

1) De heer TALBOOM Jan Louis Joseph Marie, geboren te Hingene op een oktober negentienhonderd achtenveertig, echtgenoot van mevrouw ANDRIES Rita Victoria Francine Cornelia, geboren te Mechelen op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zesenveertig, wonende te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1.

Gehuwd te Willebroek op veertien augustus negentienhonderd drieënzeventig onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris André HUYBRECHS te Willebroek op zestien juli negentienhonderd drieënzeventig.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van tweehonderd negenenveertig (249) aandelen.

2) De heer TALBOOM Jan Filip, geboren te Wilrijk op tien juni negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd,

wonende te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 /0101.

Houder van één (1) aandeel.

Voormelde heer Talboom Jan Filip wordt alhier vertegenwoordigd door voormelde heer Talboom Jan Louis

ingevolge onderhandse volmacht de dato 9 december 2013, hier aangehecht.

TOTAAL : tweehonderd vijftig (250) aandelen, vertegenwoordigend het ganse maatschappelijk kapitaal..

Voor de over te nemen vennootschap BV BVBA Architektenbureau Van Hoecke:

Haar enige aandeelhouder, de BV BVBA Talboom Art-Architectuur & Technologie, eigenares van

negenduizend zevenhonderd vijftig aandelen vertegenwoordigend het ganse maatschappelijk kapitaal,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Talboom Jan Louis, voornoemd.

De aandelenregisters ter staving van het aandelenbezit worden aan de vergadering voorgelegd,

B. AGENDA'S,

I. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke over volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten:

1, De fusievoorstellen opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

De enige vennoot heeft kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap.

2. Ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, zonder toekenning van aandelen, na kennisneming van het fusievoorstel, ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

11. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie over volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten:

1. De fusievoorstellen opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

De vennoten hebben kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap.

2. Fusie door overname van het gans vermogen van de over te nemen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

Deze overname zal verwezenlijkt worden zonder kapitaalverhoging van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige tussentijdse staat per 30 juni 2013 . Alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, sedert die datum tot op vandaag zijn voor rekening zijn van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie. De schulden van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke gaan over op vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

3. Tengevolge van de fusie, overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, volgens voornoemde balanstoestand afgesloten op 30 juni 2013.

Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van de fusie en anderzijds dat vennootschap Architektenbureau Van Hoecke definitief heeft opgehouden te bestaan.

4. Machtiging tot coordinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

C. VASTSTELLINGEN.

I. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vast:

a. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben op 26 september 2013 een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 30 september 2013, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch staatsblad op 09 oktober volgende onder nummer 2013-10-0910153372 voor vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 30 september 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 09 oktober volgende onder nummer 2013-10-0910153371 voor vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

b, Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd geen verslag bedrijfsrevisor of externe accountant opgesteld.

c. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen alsook de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen de dato 30 juni 2013, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d, De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

e. De bestuursorganen van beiden vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten.

Il. Met betrekking tot de oproepingen tot de buitengewone algemene vergadering stelt de voorzitter vast

a, dat de zaakvoerder van de overnemende vennootschap aanwezig is en dat de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap werd uitgenodigd, dat hij kennis heeft genomen van de agenda en dat hij verzaakt heeft aan de oproepingsformaliteiten en de termijnen voorzien in artikel 268-269 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in voormeld Wetboek en aan de nietigheidsgrond als bedoeld in artikel 64 van hetzelfde Wetboek. Deze documenten worden door de voorzitter aan ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek ze te willen bewaren in zijn dossier..

b. dat alle vennoten van de beide vennootschappen aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals blijkt uit de aandelenregisters die hem voorgelegd worden.

III. Beide algemene vergaderingen hebben de uiteenzetting van de voorzitter aangehoord en voor juist erkend,

IV. De vergaderingen beraadslagen en besluiten over de punten die op de respectievelijke agenda's

vermeld staan.

EERSTE BESLUIT

1. Goedkeuring besluit tot fusie

a.De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap Architektenbureau Van Hoecke door fusie overgenomen wordt door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie,

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van beide vennootschappen keuren voormelde fusievoorstellen goed.

c. De algemene vergadering van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

d. De algemene vergadering van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 juni 2013. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Architektenbureau Van Hoecke onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, sedert 01 juli 2013 tot op vandaag zijn voor rekening zijn van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd,

2. Gevolgen

a, Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, met aile rechten en plichten, over op vennootschap Talboom Art-Architectuur Si Technologie. Het aandelenregister van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke in het bezit van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie zal door de zaakvoerder van laatstgenoemde vennootschap worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 juni 2013.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 01 juli 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, De schulden van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke gaan over op de overnemende vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de ovememende vennootschap,

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, met zetel te 2870 Puurs, A.Meersmansdreef 1, door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, met zetel te 2870 Puurs, A.Meersmansdreef 1, werd verwezenlijkt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Anderzijds vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, definitief opgehouden heeft te bestaan.

c) Vaststelling einde mandaat van de zaakvoerder van de BV BVBA "Architektenbureau Van Hoecke" Ingevolge voormeld besluit tot fusie bevestigt de vergadering het einde van het mandaat van de zaakvoerder, met name voormelde heer Jan Filip Talboom.

De beslissing omtrent de kwijting voor de wijze waarop zijn mandaat werd vervuld, zal worden uitgesteld tot aan de jaarvergadering.

d) Bijzondere machtiging en volmacht aan de notaris

De vergaderingen machtigen met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder en ondergetekende notaris om

- de formaliteiten van de openbaarmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad uit hoofde van onderhavige fusie met betrekking tot alle aan deze fusie deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen venncotschap die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan;

- alle machten tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergaderingen verlenen eenparig bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", kantoor houdende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvragen, wijzigingen of schrappingen bij de fiscale Administraties op het vlak van BTW of directe belastingen, Ondememingsloket en Sociale Verzekeringskas.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

D.SLOT

1. De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, verwezenlijkt is, en dat de eerstgenoemde vennootschap Architektenbureau Van Hoecke definitief opgehouden heeft te bestaan. De boeken en bescheiden van de over te nemen vennootschap zullen worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap.

3, Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven, Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 van het wetboek van vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

Verklaringen pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming tussen de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Talboom Art-Architectuur & Technologie, overnemende vennootschap, en de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Architektenbureau Van Hoecke, overgenomen vennootschap, geschiedt met toepassing van:

 artikel 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

-" artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992;

 artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Informatie  Raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die

voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige

wijze raad heeft gegeven,

Bevestiging identiteit

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger

vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Voorlezing en toelichting

1. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens vijf werkdagen voor het verlijden van de akte,

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat de vermeldingen betreft bevat in artikel 12, alinea

1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat,

3, De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht, evenals de eventueel

aangehechte stukken.

Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt geheven om 14 uur 30,

Rechten op geschriften

Het recht op geschriften van vijfennegentig euro (¬ 95,00) betaald op aangifte door de verschijners in deze.

a.

" ,.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht meet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman,

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

Waarvan proces-verbaal

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de leden van het bureau en de vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, met mij, notaris, ondertekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL MECHELEN

- expeditie

- volmacht

1. . Voorbehouden

. aan het

" Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2013
ÿþ ólod Ward 111

ene In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

~

3 Q 2M3

~~ ¬ esti~~ti~-~AN \,1r ° iKOQPH,A~jD,~~. fe ~~,:,,. ~~~.,.:

be a. B~ Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0449.643.104

Benaming

(voluit) : ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de geruisloze fusie van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Architektenbureau Van Hoecke' door overneming door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Talboom ArT  Architectuur & Technologie'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 26/09/2013 door de zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke en de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Talboom ArT  Architectuur & Technologie', conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke', met zetel te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0449.643.104, door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Talboom ArT  Architectuur & Technologie', met zetel te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0846.247.992, waardoor het gehele vermogen van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke', zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Talboom ArT  Architectuur & Technologie'. Daar alle aandelen van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke' reeds in handen zijn van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Talboom ArT  Architectuur & Technologie', betreft het hier een geruisloze fusie. Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Het doel van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid `Talboom ArT--Architectuur & Technologie' is in haar statuten als volgt omschreven:

""De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep

van architect, evenals het verlenen van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep

van architect. Deze diensten omvatten onder meer:

- bijzondere bouwtechnieken (zoals onder meer elektrische studies, sanitair, `HVAC')

- beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn

- decoratie, interieur- en landschapsinrichting

- design

- topografie

- stedenbouwkunde

- expertises

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende

verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOir behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs, "

Het doel van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Architektenbureau Van Hoecke" is in haar statuten als volgt omschreven:

"1.de uitoefening van alle activiteiten die met het beroep van architect verband houden en ermee verwant zijn, zoals bedoeld in het reglement der beroepsplichten van de orde der architecten.

2.het beoefenen van alle aanverwante activiteiten voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect of tegenstrijdig zijn met het reglement van beroepsplichten van de orde van architecten.

3.de vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle met voormeld doel verband houdende industriële, financiële en roerende of onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten dit volgens het beheer van een goed huisvader

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen, van welke aard ook."

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap, hetzij de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Talboom ArT  Architectuur & Technologie' is:

De heer Jan Louis Talboom, wonende te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, enige niet-statutair zaakvoerder

De zaakvoerder van de over te nemen vennootschap, hetzij de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke is:.

De heer Jan Filip Talboom, wonende te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, enige niet-statutair zaakvoerder.

Vanaf 1 juli 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Architektenbureau Van Hoecke, boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Talboom ArT  Architectuur & Technologie'.

De enige vennoot van de over te nemen vennootschap is de overnemende vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten. Eer zijn in de over te nemen vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen. Derhalve worden uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van de geruisloze fusie.

De heer Jan Filip Talboom

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 26/09/2013

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 28.01.2013 13017-0514-013
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.12.2011, NGL 31.01.2012 12022-0299-013
22/09/2011
ÿþ aeoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu VIN II IIIIIV I III 11H11

*11143160*

~û~q'iï~ ," x

~ .;,!:7 ^;

van depetARUan(~~ '~~z;AVAiirisipe[

_r

L LU I!

~I~ i~sriffier,

Ondernemingsnr : 0449.643.104

Benaming

(voluit) : Architectenbureau Van Hoecke

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franselei 16 te 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

(uit het verslag van de zaakvoerder dd. 3010612011):

Na beraadslaging, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om vanaf heden de zetel van de

vennootschap te verplaatsen naar volgend adres:

A. Meersmansdreef 1 te 2870 Puurs

Jan Filip Talboom

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

29/07/2011
ÿþMod 27

LEQ SC

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Eill I M'II Il

*11117584*

pppp$$ FF,, 1

~li~irie van lie t'.tiCi11á.1Wffi;

~ ~ " i_:a~ ~p ~:!',.i~9~Pj]~fi~ d7

y

Q 3 S1111 1611

Griffie



Ondernemingsnr : 0449.643.104

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU VAN HOECKE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2950 Kapellen, Franselei 16

Onderwerp akte : ontslag bestuurder - benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 juni 2011:

1.De vergadering aanvaardt het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder van de heer Hugo Van Hoecke,:

wonende te 2950 Kapellen, Franselei 16, en dit met ingang van heden.

2.Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang van heden voor onbepaalde duur :

De heer Jan Filip Talboom, wonende te 2830 Willebroek, Dendermondssesteenweg 151 B 101. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

3. De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke! vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD' Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar" bedienden, met name aan mevrouw Natalie Van Haver, wonende te 9280 Denderbelle (Lebbeke), Hoge Brug, 45, of aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten en de Belasting over de. Toegevoegde Waarde te vervullen.

Voor eensluidend uittreksel

Nata lie Van Haver

bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 27.01.2011 11017-0478-014
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 08.01.2010 10009-0145-015
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.12.2008, NGL 27.01.2009 09023-0160-015
01/08/2008 : ANT001056
31/01/2008 : ANT001056
09/01/2007 : ANT001056
03/02/2006 : ANT001056
08/02/2005 : ANT001056
07/01/2004 : ANT001056
31/10/2003 : ANT001056
24/01/2003 : ANT001056
05/02/2002 : ANT001056
03/05/2001 : ANT001056
27/10/2000 : ANT001056
01/01/1997 : ANT1056
01/01/1996 : ANT1056
01/01/1995 : ANT1056

Coordonnées
ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE

Adresse
A. MEERSMANSDREEF 1 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande