ARCOM SCIENTIFIC, AFGEKORT: ARCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCOM SCIENTIFIC, AFGEKORT: ARCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.916.197

Publication

17/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 7 MEt X1

Griffie

11 1110 U mu

*13075477*

III

DI

Ondernemingsnr Benaming : 0879.916.197

(voluit) : ARCOM SCIENT1FIC

(verkort) : ARCOM



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpen-Deurne (B. 2100), De Sevillastraat 91 (kelderverdieping) (volledig adres)

Onderwerp akte : naamswijziging - doeiswijziging - wijziging data boekjaar - jaarvergadering - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 29 maart 2013, "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 03 april 2013, boek 170 blad 97 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCOM SCIENTIFIC" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging: De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap met onmiddellijke ingang te wijzigen in "ARCOM".

2) Doelswijziging

De vergadering besluit de voorgestelde doeiswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in de statuten te vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1.Ondersteuning van bedrijven die confectie willen aankopen of produceren, middels het leveren van patronen, modellen, gradaties en intekeningen, alsook het opstellen van productspecificaties, matentabellen en lastenboeken en productierichtlijnen. Verder de begeleiding van derden bij selectie van modellen en pasvorm, het kiezen van patronen, productie van de eerste modellen en het opstarten van de productie van kleding.

2.De aankoop en verkoop, de fabricatie van allerlei textiel -, confeotie  en gelijkaardige producten zowel ln binnen- en buitenland. Tevens ook de vertegenwoordiging en de commissie van deze artikelen.

3.Het verhuur van kledij en textiel en tenten, en alle toebehoren.

4.Het optreden als redder in een zwembad, zowel binnen als buiten.

5.Het stellen, aanvaarden, verlenen, uitvoeren van alle verrichtingen van mandaat, beheer over, van commissie aangaande, van beleggen van, van dienstverlening in verband met alle wel danige roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag het beheer, de directie, de coördinatie, de leiding en het toezicht uitoefenen en bijstand verlenen aan vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, instellingen of hun activiteiten onder welke vorm cok.

6.Het verlenen en toestaan van leningen en kredietopeningen van gelijk welke aard, doch echter geen gereglementeerde verrichtingen, het verlenen van borgtochten, zakelijk roerende en onroerende zekerheden ten voordelen van de vennootschap, ondernemingen, instellingen en deren van gelijk welke aard en onder gelijk welke vorm. De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. Of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

3) Wijziging data boekjaar- jaarvergadering

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar voortaan te laten aanvangen per één januari om te

eindigen per eenendertig december van ieder jaar.

De vergadering besluit vervolgens de jaarvergadering voortaan te laten plaatsvinden telkens op de tweede

vrijdag van de maand mei om zestien (16.00) uur.

Overgangsbepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ten titel van overgangsbepaling besluit de vergadering om het lopende boekjaar aangevangen per één oktober tweeduizend en twaalf uitzonderlijk te laten eindigen per eenendertig december tweeduizend dertien, waarna de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand mei tweeduizend veertien om zestien (16.00) uur.

4) Bevestiging afschaffing categorieën van aandelen

De vergadering besluit de verschillende categorieën aandelen af te schaffen en dit met ingang vanaf 14 oktober 2011, zodat vanaf zelfde datum alle aandelen van dezelfde soort zijn en exact dezelfde rechten en plichten hebben. Bijgevolg treedt de vergadering bij deze de beslissing genomen op 14 oktober 2011 bij, zodoende dat de juridische situatie in overeenstemming wordt gebracht met de feitelijke.

5) Statutenwijziging

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de nieuwe tekst van de statuten vast als volgt:

Het uittreksel van deze nieuwe versie luidt als volgt

Rechtsvorm - Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "ARCOM".

Zetel:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen-Deume, De Sevillastraat 91 (kelderverdieping).

Doel ; zie hierbboven aangehaalde tekst

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd drieënzestigduizend zeshonderd euro (¬ 363.600,00), en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot 300.

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden,

Bestuur - vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvcerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap een bestuurdersmandaat vervult, zal ze vertegenwoordigd worden door een vast vertegenwoordiger, al dan niet zaakvoerder, dewelke met uitsluiting van de zaakvoerder(s) de vennootschap zal vertegenwoordigen in de uitcefening van dit beheersmandaat, De vaste vertegenwoordiger zal benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering op zelfde wijze als de zaakvoerder,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

Jaarvergadering : Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om zestien (16.00) uur.

Boekjaar - Jaarrekening Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Verdeling winst - vereffeningsoverschot

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W. Venn..

~C. Y " }~t

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de

vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij

door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort,

hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter

gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

6) Machten: Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Wilfa bvba, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne,

Oude Donklaan 139, met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet

onderhands, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten bij het ondememingsloket, de Kruispuntbank van

ondernemingen, de diensten van de B.T.W. en alle andere administraties,

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 29 maart 2013

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 31 december 2013









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/01/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

il

le IERItoliiIII I

l

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0879.916.197

Benaming

(voluit) : Arcom Scientific

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 102 bus 3 - 9100 St . Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerders - verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden 18 december 2012 werd het volgende besloten:

- De zaakvoerders Leopold Verstappen, Walter De Cock, Pascale Verstappen en Ann De Cock nemen

ontslag vanaf 18 december 2012.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tot

heden, datum van hun ontslag,

- Wordt benoemd ais nieuwe zaakvoerder vanaf 19 december 2012 :

Dhr. Lieven Lemmens, wonende te 2100 Antwerpen (Deume) - De Sevillastraat 91

- De maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel wordt vanaf 19 december 2012 verplaatst naar : De Sevillastraat 91 (kelderverdieping) te 2100 Antwerpen (Deume).

Lieven Lemmens

Zaakvoerder

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.12.2012, NGL 18.12.2012 12670-0128-014
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.02.2012, NGL 29.02.2012 12050-0056-014
21/11/2011
ÿþOndernemingsar : 0879.916.197

Benaming

(voluit) : ARCOM SCIENTIFIC, afgekort "ARCOM"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Parklaan 102 bus 3 te 9100 Sint-Niklaas

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Mvtl 20

11 11111 ~NII~IIIVII1YIIYIn

*11176643*





111 ( Hlrl-IE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

O 8 NOV 2011

DENDEFINPOEyDE



v.

beh. aa Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op veertien oktober tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

1. De algemene vergadering beslist om de categorieën van aandelen af te schaffen.

Tevens beslist de vergadering om de volgende artikels aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met

deze beslissing:

* Wijziging van artikel 8 der statuten door de volgende tekst te schrappen:

"In het geval van nieuwe kapitaalsverhogingen in de toekomst zullen nieuwe aandelen toegewezen worden aan

dezelfde klasse van aandelen als diegene gehouden door de inschrijver voorafgaand aan zulke

kapitaalsverhoging : in geval, voor de kapitaalsverhoging, de inschrijver geen aandelen had die toehoorden aan

een bijzondere klasse van aandelen, zullen de nieuwe aandelen worden toegewezen aan een bestaande klasse

van aandelen of aan een nieuwe klasse van aandelen, op basis van een unanieme beslissing van aandeelhouders

A en aandeelhouders B."

* schrapping van artikel I I bis der statuten;

* wijziging van de eerste alinea van artikel 20 der statuten door het te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten."

* de huidige tekst van artikel 21 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene:

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt!

zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht:

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid."

* de eerste alinea van artikel 22 der statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens;

derden en in rechte als eiser of als verweerder."

2. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van honderd en vijfduizend euro (E 105.000,00), om het te brengen van tweehonderd achtenvijftigduizend zeshonderd euro (E 258.600,00) op driehonderd drieënzestig-duizend zeshonderd euro (E 363.600,00), door inbreng in speciën, zonder creatie van, nieuwe aandelen.

Deze kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd door inbreng in speciën als volgt:

* door de Heer Walter De Cock, voornoemd, wordt ingeschreven ten belope van achtentwintigduizend driehonderd vijftig euro (E 28.350,00);

* door Mevrouw Ann De Cock, voornoemd, wordt ingeschreven ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

* door Mevrouw Simone De Cock, voornoemd, wordt ingeschreven ten belope van elfduizend vijfhonderd vijftig

euro (E 11.550,00);

* door de Naamloze Vennootschap "Advanced Practical Diagnostics", voornoemd, wordt ingeschreven ten bel ope

van drieëndertigduizend tweehonderd vijftig euro (E 33.250,00);

* door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "Hove", voornoemd, wordt ingeschreven ten belope van

dertienduizend driehonderd euro (E 13.300,00).

Vaststelling Verwezenlijking

Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat deze kapitaalsverhoging werd

doorgevoerd zoals gezegd, en werd afbetaald ten belope van de geheelheid.

3. Teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der

statuten te wijzigen, door de huidige tekst te vervangen door de volgende tekst: t

"Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd drieënzestig-duizend zeshonderd euro (E 363.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde die elk éénldriehonderdste (113005") van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato veertien oktober tweeduizend en elf.

2. Gecoördineerde tekst der statuten.

Op de Laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening

17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 11.03.2011 11056-0480-016
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 27.04.2010 10100-0080-016
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.03.2009, NGL 30.04.2009 09129-0376-014
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 14.03.2008, NGL 24.04.2008 08116-0188-013

Coordonnées
ARCOM SCIENTIFIC, AFGEKORT: ARCOM

Adresse
DE SEVILLASTRAAT 91 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande