ARDIS LAW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDIS LAW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.944.691

Publication

13/08/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142829 na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

04 AUG. 2014

Griffie

1111111!Ij!1.11,1.11,11,1,1.1171j111 I III

bt E

Ondernerningsnr :

Benaming (voluit) ARDIS LAW

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: De Gerlachekaai 11, tweede verdieping

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vc56r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het met uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 juli 2014, dat:

1. Rec tsvorrn - naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam; "ARDIS LAW".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen, De Gerlachekaai 11, tweede verdieping.

3. Oprichters:

1. De heer VAN BOVEN Gert Clement Johan, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 12 december 1968, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Karel Van Overmeirelaan 24 bus 3;

2. De heer VAN GANSBEKE Karel Lucien Adrien, geboren te Zottegem op 30 januari 1981, wonende te 9620 Zottegem, Godveerdegemstraat 101,

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600100).

5. Gestorte bedrag: Zesduizend driehonderd euro (E 6.300100).

6. Nog filet volgestorte inbrengen: Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de oprichters

bedraagt in totaal twaalfduizend driehonderd euro (¬ 12.300,00), hetzij:

- zesduizend honderdvijftig euro (E 6.150100) nog te volstorten door sub 3.1;

- zesduizend honderdvijftig euro (E 6.150,00) nog te volstorten door sub 3.2.

7. Samenstelling: In geld.

8. Boekjm: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september. Het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het liquidatiesaldo verdeeld onder de vennoten rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

11. Bevoegdheden van de zaakvoerder:

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; behoudens alle , handelingen of samenhangende reeks van handelingen voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (E

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hei; van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mOd 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Bc«idisch

Staatsblad

5.000,00) waarvoor twee (2) zaakvoerders steeds gezamenlijk moeten optreden, onverminderd het hierna bepaalde.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden,

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld:

1/ de heer VAN BOVEN Gert Clement Johan, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 12 december 1968, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Karel Van Overmeirelaan 24 bus 3;

2/ de heer VAN GANSBEKE Karel Lucien Adrien, geboren te Zottegem op 30 januari 1981, wonende te 9620 Zottegem, Godveerdegemstraat 101,

Iedere zaakvoerder kan binnen zijn bevoegdheid van optreden bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid beharen van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

12. Commissarissen: Geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden ais scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen één of meerdere samenwerkingsverbanden aangaan (al dan niet via een holdingvennootschap), alsmede een bestuursopdracht waarnemen in die samenwerkingsverbanden.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken en kan dienaangaande alle rechtshandelingen stellen, daaronder mede begrepen financieringen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen in pend stellen, voor zover dit kadert in hoger beschreven doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig of commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als mandataris of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

De vennootschap mag in het algemeen aile handelingen stellen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot, of nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van hetgeen voorafgaat.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen,

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

wordt gehouden op de eerste werkdag van de maand maart om zestien uur.

Tenzij anders bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel

van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van

het stemrecht.

15. Volmachten: Sub 3.2 werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door sub 3.1,

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

17. Biizon ere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de

rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANT", met zetel te

8531 Harelbeke (1-lulste), Kasteelstraat 45A, evenals haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk

afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om:

- bij griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake

de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake registratie B.T.W. met name de aanvraag van

het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzal5e de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds

voor de jaarlijkse vennootschapsbijdrage en de aanvraag tot vrijstelling van de jaarlijkse

vennootschapsbijdrage,

vooR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(fflen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
ARDIS LAW

Adresse
DE GERLACHEKAAI 11, 2DE VERDIEPING 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande