ARDOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.890.643

Publication

30/04/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud4 aan he BelgisG Staatsbl, IBN iu





Rechtbank van koophandel

" Antwerpen

17 APR. 211>

af elin Antwerpen

urn-rie

Ondernemingsnr: 0881.890.643

Benaming

(voluit) : ARDOR

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koninklijkelaan 21 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling vaste vertegenwoordiger

uittreksel uit de verslaggeving van de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2011 Aanstelling vaste vertegenwoordiger..

De vergadering stetl voor om Dhr. Joas Bjórn, Koninklijkelaan 21 2600 Berchem, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger am BVBA ARDOR  0881.890.643, aangesteld als zaakvoerder in de BVBA prophets  0465.093.521, te vertegenwoordigen in deze hoedanigheid met ingang van heden 1 juli 2011.

De Vergaderting keurt het voorstel unaniem goed.

Dhr. Bjárn Joos aanvaardt het mandaat.

JOOS Bjbrn,

VOORZITTER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : [Naam en handtekening,

16/10/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14189644*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

0 6 tOKT 2011i

Ondernemingsnr: 0881.890.643

Benaming

(voluit) ARDOR

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel KONINKLIJKELAAN 21 - 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALS VERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden in het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN op TWEEËNTWINTIG SEPTEMBER

Dat voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen) is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARDOR met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Koninklijkelaan 21, en ondernemingsnummer en BTW BE 0881.890.643, RPR Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 12 juni 2006, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad onder nummer 06102493, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd bleven.

Deze vergadering nam de volgende beslissingen:

Eerste beslissing:

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de voorlezing van de verslagen, opgesteld enerzijds door de zaakvoerder en door de heer de Burgerlijke BVBA Van Cauter Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, 9300 Aalst, Gentsesteenweg 55 over de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding.

De vennoten verklaren er voldoende kennis van te hebben door eigen opmaak en voorafgaande eigen lezing.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk ais volgt:

CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van ¬ 315.900,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA ARDOR bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Bjeirn JOOS.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud dat de nominale waarde wordt afgeschaft:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 °/01

b)onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 29/08/2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4jaar na de bovenvermelde inbreng In nature:

a.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dal de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1,222 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap ARDOR en worden allen toegekend aan de heer Bjeirn JOOS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



,Ivoqr-beriduOn aan het Belgisch staatsblad

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 3 september 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor vertegenwoordigd door Burg. BVBA L SAEYS - bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys --zaakvoerder'

Tweede beslissing:

De vergadering beslist het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderdvijftienduizend negenhonderd euro (¬ 315.900,00), om het te brengen van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) naar vierhonclerclenvijfduizend negenhonderd euro (¬ 405.900,00). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in nature, mits uitgifte van duizend tweehonderdtweeëntwintig (1.222) nieuwe aandelen en dit naar aanleiding van en aansluitend bij het besluit genomen op de bijzondere algemene vergadering van 29 augustus 2014, waarbij beslist werd dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, 1° lid van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en het verslag van de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura van de schuldvordering de dato 1 september 2014.

De vergadering beslist dat bedoelde kapitaalverhoging volledig volgestort dient te worden..

En onmiddellijk heeft de heer JOOS Bjtirn, voornoemd, verklaard dat de rekening-courant op zijn naam ten laste van ARDOR BVBA per 3 september 2014 driehonderdvijftienduizend negenhonderd euro (¬ 315.900,00) bedraagt en dat hij deze wenst in te brengen in de vennootschap ten belope van de kapitaafsverhoging.

De nieuwe aandelen worden toegekend op basis van de economische waarde van de bestaande aandelen op basis van het eigen vermogen van de vennootschap op 30 september 2013, enkel afgerond in de mate nodig om gehele aandelen aan ieder der vennoten te kunnen toebedelen, zodat deze nieuwe aandelen in alle opzichten kunnen gelijkgesteld worden aan de bestaande aandelen en een gelijke rechten krijgen op deelname in de winst. Gezien de bestaande vennoten deelnemen in verhouding tot hun actueel aandelenbezit dient geen enkel agio geboekt ter compensatie van ongelijkheden. Rekening houdend met wat hiervoor uiteengezet werd, worden er voor de huidige kapitaalsverhoging duizend tweehonderdtweeëntwintig (1.222) nieuwe kapitaalsaandelen gecreëerd met dezelfde economische waarde en rechten als de bestaande aandelen.

Als vergoeding voor hun inbreng worden aan de inbrengers, die aanvaarden, duizend tweehonderdtweeëntwintig (1.222) volledig afbetaalde nieuwe aandelen toegekend. Deze aandelen worden integraal toegekend aan de heer JOOS Bi5m, voornoemd.

Derde beslissing:

1. Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging a rato van zijn aandelenbezit.

Aangezien elke aandeelhouder inschrijft a rato van zijn aandelenbezit verklaart de vergadering dat geen voorkeurrecht dient te worden aangeboden.

De vergadering verleent vervolgens haar goedkeuring aan de inschrijving gedaan door voornoemde vennoten.

2. De voorzitter verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volstort is ten belope van 100%. De kapitaalverhoging is bijgevolg volledig volstort.

3. De voorzitter deelt mede dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, onder welke

vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen, of we-igens deze kapitaalverhoging te haren laste

worden gebracht, wordt geraamd op tweeduizend zevenhonderd euro (2.700 EUR).

De vergadering stelt vast en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te leggen, dat ingevolge het

vorenstaande, het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot

vierhonderdenvijfduizend negenhonderd euro (¬ 405.900,00) verdeeld in tweeduizend honderdtweeëntwintig

(2.122) aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van

één/tweeduizend honderdtweeëntwintigste (1/2.122ste) van het maatschappelijk vermogen.

Derde beslissing:

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen. Zij beslist dat

artikel vijf van de statuten voortaan luidt als volgt:

" Artikel 5- KAPITAAL

'Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderdenvieuizend negenhonderd euro

(¬ 405.900,00) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend honderdtweeëntwintig (2.122) aandelen, met

fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven.'

Vierde beslissing:

De vergadering verleent bijzonder volmacht aan de Accountant Lybeert bvba, Parklaan 23, 9300 Aalst,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

E EINDE VAN DE VERGADERING

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 18.30 ut.m.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd %té& registratie, geen bedingen bevattend strijdig of niet

verenigbaar met de andere bepalingen van de akte.

De notaris,

Hans Van Overloop

BIJGEVOEGD/ GECOÖRDINEERDE STATUTEN - AFSCHRIFT - UITTREKSEL













Op de laatste tilt van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 14.03.2014 14065-0216-012
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 01.03.2013 13056-0215-012
08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 02.03.2012 12053-0409-014
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 28.02.2011 11048-0495-013
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 27.02.2015, NGL 09.03.2015 15059-0028-012
12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.02.2010, NGL 08.03.2010 10061-0559-014
20/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.02.2009, NGL 16.03.2009 09076-0077-014
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.02.2008, NGL 18.03.2008 08073-0353-014

Coordonnées
ARDOR

Adresse
KONINKLIJKELAAN 21 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande