ARENDONKSE ACCOUNTANTS ASSOCIATIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARENDONKSE ACCOUNTANTS ASSOCIATIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.446.744

Publication

26/05/2014
ÿþOndememingsnr 0458.446.744

Benaming

(voruit) ARENDONKSE ACCOUNTANTS ASSOCIATIE (verkort) A3

Rechtsvorm BV ovv BVBA

Zetel: 2370 Arendonk, Wampenberg 67

(volledig adres)

Onderwerp akte: geruisloze fusie

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te [eggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op dertig april tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bes[oten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARENDONKSE ACCOUNTANTS ASSOCIATIE" in 't kart "A3", waarvan de zetel gevestigd is te 2370 Arendonk, VVampenberg 67, BTW-nummer BE 0458.446.744 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van de in de agenda vermelde stukken, te weten:

a)het fusievoorstel, dat in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking gesteld werd van de vennoten en door hen kosteloos verkrijgbaar was.

b)de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de ovememende en de overgenomen vennootschap, alsmede de verslagen van de zaakvoerders over de laatste drie boekjaren.

De vergadering erkent bovendien kennis genomen te hebben van aile nodige of nuttige aanvullende informatie nopens de voorgenomen verrichtingen. De vergadering erkent tevens sedert minstens één maand voor huidige vergadering in de mogelijkheid gesteld geweest te zijn kennis te nemen van de overige in artikel 720, §2 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten, en dienaangaande geen verdere informatie te verlangen.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel en de verslagen vermeld in de agenda.

TWEEDE BESLUIT

a) Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARENDONKS BOEKHOUD- EN SERVICEKANTOOR" in 't kort "A.B.S.", en vermogensovergang.

De vergadering keurt vervolgens het voormeld fusievoorstel goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de burgerlijke vennootschap. onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARENDONKSE ACCOUNTANTS ASSOCIATIE" in 't kort "A3", hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARENDONKS BOEKHOUD- EN SERVICEKANTOOR" in 't kort "A.B.S.", hierna genoemd "de overgenomen vennootschap" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

De aandelen van de over te nemen vennootschap zullen worden vernietigd.

b) Verklaringen en algemene voorwaarden van de overneming van het vermogen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARENDONKS BOEKHOUD- EN SERVICEKANTOOR" in 't kort

"A.B.S." door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "ARENDONKSE ACCOUNTANTS ASSOCIATIE" in 't kart "A3".

Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 februari 2014 geaoht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootsohap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

Bijzondere voordelen voor zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van di

Neergelegd ter griffie van de

1111Ull!IIM1111j1118

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 MEI 20111

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Griffie

Vo beho

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

c) Beschrijving van de wijziging in de vermogenstoestand vast te stellen ingevolge de fusie en dit op basis van de jaarrekening afgesloten op 30 juni 2013.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid,

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli", enz.), Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-aile intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of ben eficiaris is;

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom bette die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang ten algemene titel, aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met eventuele aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van onderhavig fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap aangegane verbintenissen blijven onverkort behouden,

Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continufteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

d)Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie,

De vergadering besluit dat tengevolge van hetgeen voorafgaat de geruisloze fusie tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARENDONKS BOEKHOUD- EN SERVICEKANTOOR" in 't kort "A.B.S." en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARENDONKSE ACCOUNTANTS ASSOCIATIE" in 't kort "A3» werd verwezenlijkt, aangezien de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid "ARENDONKS BOEKHOUD- EN SERVICEKANTOOR" in 't kort "A.B.S." voorafgaandelijk dezer eenzelfde beslissing tot fusie heeft genomen.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat naar aanleiding van de geplande fusie geen doelswijziging dient doorgevoerd te worden in de overnemende vennootschap, aangezien deze haar oorspronkelijke bedrijvigheid integraal zal behouden en geenszins de bedrijfsactiviteit van de overgenomen vennootschap, voor zover deze al niet samenviel met die van de overnemende vennootschap, voort te zetten,

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de in functie zijnde zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode vanaf 30 december 2013, tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

De vergadering stelt vast dat in het kader van de opmaak van deze jaarrekening artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen dient te worden nageleefd,

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit de zaakvoerders te machtigen en aile bevoegdheden te verlenen met het oog op de verwezenlijking en de uitvoering van voorgaand fusiebesluit, alsook ondergetekende notaris te machtigen het nodige te doen tot neerlegging en opmaken van de coördinatie van de statuten met bijgevoegde historiek.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit geen volmachten te verlenen. P.N B E/Îe

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisc o Te. 'pl-, iermee neergelegd: expeditie der akte.

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende mot hetzi persrij

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden t e.ree.i!eder

Verso : Naam en handtekening .:ree2 -02

°taris -

1,-VO rie behouden

aan het

BelgIsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2014 : TUT000425
13/02/2014 : TUT000425
18/09/2012 : TUT000425
11/07/2011 : TUT000425
07/09/2010 : TUT000425
11/09/2009 : TUT000425
09/09/2008 : TUT000425
10/09/2007 : TUT000425
11/09/2006 : TUT000425
22/09/2005 : TUT000425
14/09/2004 : TUT000425
12/09/2003 : TUT000425
21/02/2003 : TUT000425
20/09/2002 : TUT000425
17/09/2015 : TUT000425
05/12/2016 : TUT000425

Coordonnées
ARENDONKSE ACCOUNTANTS ASSOCIATIE

Adresse
WAMPENBERG 67 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande