AREPAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AREPAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.656.747

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 10.06.2013 13162-0200-013
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 29.06.2012 12237-0531-018
13/10/2011
ÿþr r

t

"" -" 1

Matl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0871.656.747

Benaming

(voluit) : AREPAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : MOLSEBAAN 80 2470 RETIE

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

De zaakvoerder heeft beslist om met ingang van 17/08/2011 de zetel te verplaatsen van Molsebaan 80, 2470 Retie, naar Boudewijnstraat 18, 2960 Brecht.

GRIFFIE R. ECHTBANK K ve,r

0 3 OKT. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Delgeiéier,

in 111 11111111111

*11154703*

Vr behr aai Bel Staa

Voor éénvormig uittreksel

Arnoud Leën

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011
ÿþMptl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak

GRIFFIE FI 1

2 9 Ali6. 2011

KOOPHANDEL- TURNHOUT

De griffier,

11

*11136506

Ondernemingsnr : 0871.656.747

Benaming

(voluit) : AREPAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2470 Retie, Molsebaan 80

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Rudy Derdin te Mol op 17 augustus 2011, geregistreerd te Mol op 18 augustus 2011, register 5, deel 227, blad 21, vak 3,dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AREPAL", met zetel te 2470 Retie, Molsebaan 80, BTW BE 0871.656.747, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout opgericht bij akte verleden voor: notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 31 januari 2005, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het: Belgisch Staatsblad van 11 februari 2005, onder nummer 2005-02-11/0026128, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Paul Van Roosbroeck= te Mol op 11 december 2006, gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 2 januari 2007, onder: nummer 2007-01-02/0000758., met eenparigheid van stemmen volgende besluiten met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL - FUSIEBESLUIT VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Arepal geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMPUTEREXPERTS" door met fusie door overneming, gelijkgestelde verrichting overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "AREPAL".

TWEEDE BESLUIT - FUSIE - FUSIEBESLUIT VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AREPAL besluit over te gaan tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij zij het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMPUTEREXPERTS" overneemt.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "COMPUTEREXPERTS", met alle; rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de bestolen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AREPAL" houdster is van alle aandelen: van de overgenomen vennootschap, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juni tweeduizend en elf, worden: boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ Tengevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMPUTEREXPERTS", zoals' hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "AREPAL"

A. Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de; overnemende vennootschap

A.1. Tengevolge van de fusie door overneming zoals voorzegd, gaat het ganse vermogen van de; overgenomen vennootschap "COMPUTEREXPERTS", zoals blijkt uit de jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en tien, over op de overnemende vennootschap "AREPAL";

A.2. Algemene voorwaarden van overgang

1/ Het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "COMPUTEREXPERTS" gaat met alle rechten: en plichten over op de overnemende vennootschap "AREPAL". Alle rechten, plichten en verbintenissen; ontstaan vanaf één juni tweeduizend en elf met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende: vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast de activa en passivabestanddelen tevens haar: activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan,? het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan evenals in voorkomend geval de intellectuele eigendom van de overgenomen vennootschap en alle daaraan verbonden rechten.

4/ Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid en haar aangestelden en jegens haar eigen organen en haar aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

B. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

C. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT - EINDE MANDATEN ZAAKVOERDERS - KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de beëindiging vast van de mandaten van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening, die zal worden opgemaakt na verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders en hun vaste vertegenwoordigers van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend en elf tot en met heden.

VIERDE BESLUIT - DOELWIJZIGING

De vergadering van de overnemende vennootschap neemt kennis van het feit dat artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen stelt dat de wijziging van het doel onmiddellijk na het besluit tot de fusie dient vastgesteld te worden volgens de regels van aanwezigheid en meerderheid in dit wetboek vereist. Formaliteiten van verslaggeving en staat van activa en passiva zijn in onderhavige situatie niet vereist.

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit vervolgens tot wijziging van het huidige doel van de overnemende vennootschap ingevolge uitbreiding ervan met de activiteiten zoals vermeld in het doel van de overgenomen vennootschap, waardoor artikel drie van de statuten van de overnemende vennootschap vervangen wordt door de volgende tekst:

"ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft als tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening van derden, of door deelname van deze:

- de fabricatie en reparatie, aan- en verkoop, in- en uitvoer van kisten, paletten en verpakkingen in hout, plastiek, en alle andere natuurlijke en synthetische materialen en dit in de breedst mogelijke zin;

- kistenmakerij, zagerij en werf voor het verdelen van hout, fabricatie van timmerwerk, werkplaats voor houtnijverheid.

- het uitvoeren van alle vormen van houtbewerking, de handel in de ruimste zin van het woord in producten van de houtnijverheid zowel in houten meubelen als in de materialen, grondstoffen, toebehoren en alle aanverwanten in verband met houtbewerking;

- transport in binnen -en buitenland, van alle goederen, waaronder algemeen vervoer, pakjesvervoer en palletvervoer;

- kopen en verkopen, huren en verhuren, en beheren van onroerende goederen en optreden als promotor in vastgoedprojecten: verkopen en verhuren

- import en export, groot -en kleinhandel, huur en verhuur en leasing in producten van de informatica en de telecommunicatie, hard- en software;

- het herstellen, onderhouden, updaten van hard- en software en alle mogelijke elektrische en digitale toepassingen;

- groot- en kleinhandel in bureelbenodigdheden en kantoormachines

- studie, organisatie, raadgevend bureau inzake informatica en telecommunicatie

- alle handels- en industriële verrichtingen en alle dienstprestaties van om het even welke aard, betrekking hebbende op alle materiaal van verwerking en informatica en van alle software die er betrekking op hebben.

Deze activiteiten kunnen uitgevoerd worden voor eigen rekening als voor derden, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge :'I Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen instellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dank ook.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haar zelf als voor derden. De vennootschap mag lennigen verrichtingen aan derden en borg staan voor derden.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

VIJFDE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen besluiten, en dit als volgt:

-Vervanging van artikel vier van de statuten van de overnemende vennootschap door volgende tekst:

"Artikel vier -Doel

De vennootschap heeft als tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening van derden, of door deelname van deze:

- de fabricatie en reparatie, aan- en verkoop, in- en uitvoer van kisten, paletten en verpakkingen in hout, plastiek, en alle andere natuurlijke en synthetische materialen en dit in de breedst mogelijke zin;

kisten makerij, zagerij en werf voor het verdelen van hout, fabricatie van timmerwerk, werkplaats voor houtnijverheid.

- het uitvoeren van alle vormen van houtbewerking, de handel in de ruimste zin van het woord in producten van de houtnijverheid zowel in houten meubelen als in de materialen, grondstoffen, toebehoren en alle aanverwanten in verband met houtbewerking;

- transport in binnen -en buitenland, van alle goederen, waaronder algemeen vervoer, pakjesvervoer en palletvervoer;

- kopen en verkopen, huren en verhuren, en beheren van onroerende goederen en optreden als promotor in vastgoedprojecten: verkopen en verhuren

- import en export, groot -en kleinhandel, huur en verhuur en leasing in producten van de informatica en de telecommunicatie, hard- en software;

het herstellen, onderhouden, updaten van hard- en software en alle mogelijke elektrische en digitale toepassingen;

groot- en kleinhandel in bureelbenodigdheden en kantoormachines

- studie, organisatie, raadgevend bureau inzake informatica en telecommunicatie

- alle handels- en industriële verrichtingen en alle dienstprestaties van om het even welke aard, betrekking hebbende op aile materiaal van verwerking en informatica en van alle software die er betrekking op hebben.

Deze activiteiten kunnen uitgevoerd worden voor eigen rekening als voor derden, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen instellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn aile handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gefijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dank ook.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haar zelf als voor derden. De vennootschap mag lenigen verrichtingen aan derden en borg staan voor derden.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

ZESDE BESLUIT - OPDRACHTEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om:

-het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen met de vermelding "VERNIETIGD" op elke bladzijde;

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

' Voorbehouden aan het Be`:;yisch Staatsblad

De ve

rgadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, niet name/ de Fiduciaire Swinnen & Partners burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2400MoI, Graaf de Broquevillestraat 4.

-voor ontledend uittrekse

Tegelijk neergelegd: eensluidende uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten Notaris Rudy DERDIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011
ÿþr ~

Ondememingsnr : 0871656747

Benaming

(voluit) : AREPAL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molsebaan 80, 2470 Retie

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen wordt door de zaakvoerder van de BVBA "Arepal" het. fusievoorstel neergelegd betreffende de geruisloze fusie door de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Arepal met zetel te 2470 Retie, Molsebaan, 80, ondernemingsnummer 0871.656.747,; "overnemende vennootschap" van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Computerexperts", met zetel te 2470 Retie, Molsebaan, 80 met ondememingsnummer 0895.288.026i "overgenomen vennootschap" .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111,111,1.111,1111.111,1111111111111111

Ute

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vafl dc É1deR G E L E G D

Moti 2.0

GRIFFIE RBF1ï C VAN

0;4 JULI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

í3rtiite

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.03.2011, NGL 01.06.2011 11139-0252-017
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 31.08.2010 10533-0011-015
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 31.07.2009 09524-0130-016
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 18.06.2008 08225-0370-019
16/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.07.2007, NGL 09.08.2007 07541-0256-017
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 10.07.2006 06440-1620-016
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 08.07.2015 15286-0498-011

Coordonnées
AREPAL

Adresse
BOUDEWIJNSTRAAT 18 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande