ARETE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARETE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.666.860

Publication

17/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303445*

Neergelegd

13-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535666860

Benaming (voluit): ARETE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Vogelsanck 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  Benoeming  Inbreng in natura en inbreng in geld

Er blijk uit een akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer te Brecht op dertien juni tweeduizend dertien. Ter registratie neergelegd op het bevoegde registratiekantoor Brasschaat II. Dat nagemelde personen :

1/ De heer HERMANS Luc Rolande Antoine, geboren op vijfentwintig februari duizend negenhonderdzesenzestig te Aalst, wonende te 2970 Schilde, Vogelsanck 8, met als rijksregisternummer 660225-021-47

2/ Mevrouw BOGAERT Betty geboren op achttien april duizend negenhonderdnegenendertig te Aalst, wonende te 2970 Schilde, Vogelsanck 8, met als rijksregisternummer 390418-024-89

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de volgende naam: ARETE.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de datum van haar oprichting. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Vogelsanck 8.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur de verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur de verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4) het verlenen van adviezen, het ter beschikking stellen van management, van intellectuele administratieve hulp, de begeleiding en coördinatie met betrekking tot vastgoedprojecten, renovatie, herwaarderingsprojecten, vastgoedhandel en aanverwanten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijfentwintigduizend euro (225.000 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijfentwintigste (1/225ste) per aandeel.

Het kapitaal werd volstort in geld ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Inbreng in natura van onroerende goederen ter waarde van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00): De conclusies van het verslag van de bedrijsrevisor opgesteld door Guy Parmentier, kantoor houdend te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12A, op 24 april 2013 luiden als volgt:

 VII. BESLUITEN

BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in toepassing van art. 219 W.Venn. bij gelegenheid van de oprichting van de besloten vennootschap met beperket aansprakelijkheid  Arete kan ik verklaren:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. Dat de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en volledigheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. Dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding onder vorm van 200 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 24 april 2013

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor.

Tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur werd benoemd:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NIOBE, gevestigd te 2970 Schilde, Vogelsanck 8, hebbende als ondernemingsnummer 0876.407.668, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Hermans, voornoemd, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 1 mei 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juni 2013 onder het nummer 088597.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Luik B - Vervolg

De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij over een ondernemingsnummer beschikt.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen zal de vennootschap alle verbintenissen overnemen die tot op 13 juni 2013 werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting te rekenen vanaf 13 maart 2013. Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening bevatten de statuten volgende bepaling: Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders beslist.

Er werd geen commissaris benoemd.

Bijzondere volmacht:

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan BDV Accountans & Belastingsconsulanten, Brusselse Steenweg 165 te 9300 Aalst, BE 0816.016.380, teneinde alle mogelijke administratie in orde te brengen zo onder meer op het Ondernemingsloket, Kruispuntenbank der Ondernemingen, diensten van de belastingen de BTW en alle het nodige te doen voor latere wijzigingen en daartoe alle nodige documenten en stukken te tekenen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Notaris Marnix De Sadeleer

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der akte  volmacht - verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ARETE

Adresse
VOGELSANCK 8 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande