ARFAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARFAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.895.619

Publication

19/08/2014
ÿþMod Word 11.1

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de a

NEER G EL E``~~~`~^

3 0 '07- 10111

MONITEUR BELGE

08 -0e- 2014 BELGISCH STAATSBLAD

ANWf lévan ~~, rcooP~;r ~ 4DEt,

EN, afd. MECHELEN

11111i1Rifititle11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0447.895.649

Benaming (voluit) : ARFAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Heitomme 4 - 2820 Bonheiden

Onderwerp(en) akte: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen op negentien juni tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARFAL, met zetel te 2820 Bonheiden, Heitomme 4. Ondernemingsnummer 0447.895.619

De algemene vergadering heeft als volgt beslist

Eerste agendapunt: principieel besluit tot ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder is opgemaakt op datum van twaalf mei tweeduizend veertien.

Dit verslag is gevoegd aan een staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Over deze staat werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor ABAC  JEF DILLEN bvba, met zetel te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 76, vertegenwoordigd door de heer DILLEN Jef, externe accountant, een verslag uitgebracht op datum van twee juni tweeduizend veertien. Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt: "11. Besluit

De staat van activa en passiva van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Arfa?" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2820 Bonheiden, Heitomme 4 dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 30 april 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van driehonderd eenentachtigduizend honderdachtenveertig euro en vijfendertig eurocent (381.148,35 EUR) en gecorrigeerd (tussentijds) resultaat van driehonderd vierentwintigduizend zevenhonderd en één euro en drieëndertig eurocent (324.701,33 EUR).

Aldus gevende een totaal overgedragen winst van 391.920,19 EUR.

Het netto-actief/ eigen vermogen bedraagt vijfhonderd tweeëndertigduizend honderd zeventig euro en negentien eurocent. (532.170,19 EUR)

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Te Nijlen op 2 juni 2014.

ABAC - Jef Dillen Burg. Venn. Ow. Bvba 

IAB nr; 21,705 4N98

Jef Dillen  Accountant

(getekend)"

Een afschrift van de verslagen en van de staat is samen met de oproeping van deze algemene vergadering gezonden aan de houders van aandelen op naam.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffening stelling.

De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Tweede agendapunt: ontslag zaakvoerder - benoeming vereffenaar

Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder, met name: de heer LAGAST Frank Aloïs Geert, geboren te Wilrijk op vijf december negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer 66.12.05311.39, wonende te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Lange Dreef 2411,

Hem wordt daarenboven kwijting verleend voor zijn beheer.

Op de laatste lalz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam cri handtekening

" x

Luik B - Vrcrvnln

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar met individuele bevoegdheid: de heer LAGAST Frank, voornoemd, hier aanwezig en verklarend zijn opdracht te aanvaarden.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat zij hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Derde agendapunt: bevoegdheden vereffenaar

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, elk jaar de vereffenaar een inventaris moet op maken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens de artikelen 67 en volgende Wetboek van Vennootschappen samen niet de ambtsbeëindiging van de vereffenaar,

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 Wetboek van Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan DUOFISK BVBA, met zetel te 2800 Mechelen, Korenmarkt 30, vertegenwoordigd door mevrouw DOCKX Maria, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of Directe belastingen en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-beschikking aanstelling vereffenaar

wt Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bcvocgd do reehtspersoon ten aari7leri van derdcn to vcrtegonwoordigcn

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 04.02.2014 14029-0599-017
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.06.2014, NGL 31.12.2014 14714-0130-013
17/01/2013
ÿþliii i

*13010673*

Mod Word 15.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ib

~~

0.7 JAN. 2013

HTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELE V

NEERGELEGD

G E(rhEC

Ondernemingsnr : 0447.895.619

Benaming

(voluit) : ARFAL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2820 Bonheiden (Rijmenam), Heitomme, 4, (volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen,-op 19 december 2012', geregistreerd één blad en één verzending op 21 december 2012 te Mechelen t, boek 51978 blad 59 vak 06, dat; de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Arfal", met `maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Heitomme, 4, met eenparigheid van stemmen de vàlgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit: Verlenging boekjaar,

De vergadering besluit het huidig boekjaar van de vennootschap te verlengen tot dertig juni tweeduizend dertien. De volgende boekjaren zullen telkens lopen van één juli van ieder jaar tot dertig juni van ieder jaar.

De vergadering besluit daarop de tekst van de eerste zin van artikel 17 van de statuten te vervangen door; volgende tekst

" "Het boekjaar gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni daaropvolgend.".

Tweede besluit : Wijziging datum gewone algemene vergadering.

Ingevolge voormeld besluit en om te voldoen aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen; beslist de vergadering de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen door de eerste zin van artikel; 14 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar bijeenkomen op de derde maandag van de maand december om achttien uur, ",

Derde besluit: Machtiging

De vergadering gelast de zaakvoerders met de uitwerking van de genomen besluiten en de neerlegging ter griffie van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Machtiging wordt tevens verleend aan mevrouw Maria Dockx, kantoorhoudende te Mechelen, Korenmarkt 30, met recht van indeplaatsstelling, om voorgaande beslissingen uit te voeren en om voor rekening van de; vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij: de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede alle andere: formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte: - uittreksel; - gecoördineerde statuten Notaris Marc De Backer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz_ van Luik- B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 31.08.2012 12549-0150-017
06/02/2015
ÿþ Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

UR BELG

1-2015

2 9 -0

3ELGISCH STAATSB

E~

16 -01- 205

~LGi ITBA~C+iFiff~~ rCUi~N: r~" N:DEL LQ~`ÎVTWERPE^+, Gfd. iti1,=Cl-:E¬ LEN ~

111111111111.11] 1111M (1111111

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0447.895.619

Benaming

(voluit) : AREAL (in vereffening )

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heitomme 4 - 2820 Rijmenam

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van vereffening

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de vennootschap dd 09 januari 2015 is gebleken dat :

1) Het verslag van de vereffenaar met eenparigheid van stemmen werd goedgekeurd.

2) Bij afzonderlijke stemming werden de toebedeling van de activa en passiva goedgekeurd

3) Bij afzonderlijke stemming er gehele en volledige kwijting verleend werd zonder,voorbehoud noch reserve aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

4) Bij afzonderlijke stemming de vergadering tot de sluiting van de vereffening beslist en dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Artel" definitief opgehouden heeft te bestaan.

5) Er wordt beslist de boeken en bescheiden gedurende de volgende 5 jaar te bewaren bij Dhr. Lagast Frank, wonende te 2820 Rijmenam, Lange Dreef 24/1

6) De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de heer Lagast Frank, vereffenaar met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen voor de schrapping van de inschrijving in het KBO, de BTW administratie en aile andere diensten. De heer Lagast Frank wordt eveneens aangesteld om in naam en voor rekening van de vennootschap de nog niet betaalde vorderingen te innen en de vereffeningskosten en de mogelijke schulden te betalen na het sluiten van de vereffening.

7) De kosten inzake de sluiting van de vereffening en de kosten die nog dienen gemaakt te worden na de vereffening werden geprovisioneerd en zullen, zoals hierboven vermeld, door de gevolmachtigde worden betaald.

8) Er wordt beslist tot stopzetting van het mandaat van de vereffenaar de heer Lagast Frank NN 66.12.05-

311.39

Alle voorgaande beslissingen werden achtereenvolgens genomen met éénparigheld van stemmen.

Lagast Frank

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 29.08.2011 11513-0572-016
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 22.07.2010 10340-0560-016
01/09/2009 : AN072325
04/09/2008 : AN072325
05/09/2007 : AN072325
23/08/2006 : AN072325
03/09/2005 : ME072325
03/08/2005 : ME072325
30/05/2005 : ME072325
16/08/2004 : ME072325
12/08/2003 : ME072325
03/10/2002 : ME072325
21/12/2001 : ME072325
20/08/1992 : ME72325

Coordonnées
ARFAL

Adresse
HEITOMME 4 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande