ARFILCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARFILCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 818.310.311

Publication

23/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

kïit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,1(M)111)11111101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1 MN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0818.310.311

Benaming

(voluit) ARFILCO

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: 2610 ANTWERPEN, TERBEKEHOFDREEF 66-59

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING OMZETTING IN NV

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 2 juni 2014, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met vierhonderdduizend Euro (400.000,00 EUR) door inbreng in geld om het te brengen van twintigduizend Euro (20.000,00 EUR) naar vierhonderdtwintigduizend Euro (420.000,00 EUR) en uitgifte van vierduizend (4.000) nieuwe aandelen tegen pariwaarde, van dezelfde soort en met dezelfde rechten als de thans be-'staande, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

TWEEDE RESOLUTlE:

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen zodat het voortaan aanvat op 1 januari en afsluit op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

De vergadering besluit om de datum van de algemene vergadering ongewijzigd te laten.

De vergadering besluit bij wijze van overgangsbepaling om het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2014 te verlengen tot 31 december 2015. Aldus zal de eerstvolgende algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2015 worden gehouden op de laatste werkdag van de maand juni 2016 om 17u00,

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nage-imeIde verslagen de vennootschap om te zetten in een naam-'loze vennootschap.

Verslagen:

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLYBOUW Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer André CLYBOUW, bedrijfsrevisor, betreffende de vermo-.genstoe-'stand van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014 vermits elke vennoot erkent er een afschrift van te hebben ontvan-'gen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passive bestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 maart 2014 van de BVBA Arfilco aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Flet netto-actief volgens de staat van 23.036,64 EUR is 38.463,36 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.".

Voorwaarden van de omzetting:

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap, met behoud van de rechtspersoonlijk-lheld, zonder dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : IQ:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden. Zo ook blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de naamloze vennootschap de boekhouding die door de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden zal voortzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het RPR nummer en dit van de BTW.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2014 worden aile verrichtingen sedertdien door de besloten vennootschap met beperkte aar.rsprakelie,heid gesteld, geacht te zijn gedaan namens de naamloze vennoot-schap, die ze voor zoveel als nodig be-rkrachtigt en ze voor haar rekening neemt

Statuten:

De vergadering keurt artikelsgewijs de tekst goed van de statuten van de naamloze vennootschap zoals hierna weerge-igeven:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De naamloze vennootschap met de naam ARFILCO, met zetel te 2610 Antwerpen Terbekehofdreef

55-59, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdtwintigduizend Euro (420.000,00 EUR). Het is

volledig geplaatst en verdeeld in 4.100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

3. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

4. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

De Algemene Vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van de winst, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling van de divhdenden.

Bij winstuitkering wordt rekening gehouden met de rechten van de houders van kapitaalaandelen indien bewijzen van deelgerechntigdheid werden uitgegeven, met de houders van winstaandelen en de houders van aandelen zonder stemrecht.

Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend, met inachtname van de wettelijke voorschriften, interim-dividenden uit te keren.

Bij de vereffening wordt rekening gehouden met de rechten van de eventuele houders van bewijzen van deelgerech-itigd-iheid, winstaandelen en aandelen zonder stemrecht.

5. Bestuur

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de ven-mootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

6. Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, tot doel:

1.0e bouw en de realisatie, geheel of gedeeltelijk, van de fabricatie-installaties van metalen, kunststoffen, vasthechtingsproducten en -systemen of aanverwante producten, in de meeste ruime zin van deze begrippen, en de hieraan verbonden intellectuele eigendomsrechten, waaronder octrooien, en de handel in deze producten.

2.De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de huur en onderhuur, de financieringshuur, de concessie en de uitbating, onder welke vorm ook, van alle roerende en onroerende rechten en van alle handelsfondsen, goederen en roerende rechten die betrekking hebben op de bedrijvigheid van de vennootschap, met inbegrip van de verkoop en in licentie geven of op een andere wijze een gebruiksrecht verlenen op intellectuele eigendomsrechten, waaronder octrooien;

3.De aankoop en het beheer van deelnemingen of aandelen in vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of samenhangend is met de doelstelling van de vennootschap of van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, en in financiële vennootschappen; de financiering van zulke vennootschappen of ondernemingen door leningen, borgstellingen of onder eender welke vorm; de deelneming als raad van bestuur of van ieder ander gelijkwaardig orgaan aan het bestuur van hoger genoemde vennootschappen;

4.0e uitvoering van alle werken en studies van administratieve, technische, commerciële en financiële aard, voor rekening van ondernemingen waarvan zij aandeelhouder is of voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, elle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, voorschotten en kredieten toestaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden, zaakvoerders en vennoten borg stellen door goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, de vennootschap kan aile handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen,

7, Jaarvergadering

lehouden e aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste werkdag van de maand juni om 17u00.

Minstens zeven (7) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijge-isteld van deze formaliteit.

Ontslag zaakvoerders Benoeming raad van bestuur

oDe algemene vergadering aanvaardt het ontslag van alle zaakvoerders, te weten:

1/ De heer GASTMANS Karel lvo Marie, geboren te Antwerpen op 28 januari 1960, wonende te 2170 Antwerpen, Laarbekestraat 3 Bus 2;

2/ De heer LOMBAERTS Yves Jozef Marcel, geboren te Duffel op 2 mei 1965, wonende te 2812 Mechelen, Berklaan 16;

3/ De heer DE WINTER Roland Francis, geboren te Vilvoorde op 27 februari 1958, wonende te 1982 Zemst, Zijpstraat 6;

4/ De heer DEKEYSER Ives Gustave Joseph Cornelius, geboren te leper op 17 december 1944, wonende te 8000 Brugge, Guido Gezellelaan 32;

5/ De heer REUL Arthur Marie Hyacinthe, geboren te Hemiksem op 26 december 1953, wonende te 2630 Aartselaar, Frits Van den Berghelaan 76;

o De vennoten beslissen met eenparigheid van stemmen voor de eerste maal vijf bestuurders aan te stellen en benoemen tot die functie:

1/De heer GASTMANS Karel, voornoemd;

2/ De heer LOMI3AERTS Yves Jozef Marcel, voornoemd;

3/ De heer DE WINTER Roland Francis, voornoemd;

4/ De heer MAEYENS Jan, geboren te Kortrijk op 8 april 1965, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Kleine Puttingbaan 21 B;

5/ De heer DELBAERE Bernard Charles Elisabeth Marie Jozef, geboren te Oostende op 20 april 1955, wonende 8421 De Haan (Vlissegem), Rafaëllaan 23;

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vermootschap op te treden in rechte en jegens derden. De mandaten gelden voor de duur van zes jaar. De toegekende functies worden door de aanwezige mandatarissen aanvaard zo in eigen naam als in naam van de anderen voor wie zij zich sterk maken. De toegekende opdracht is onbezoldigd.

Volmachten

De vergadering machtigt voornoemde heer Karel Gastmans en zijn aangestelden en ge-volmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-,stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, historiek;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.07.2013, NGL 06.08.2013 13404-0276-008
10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 04.10.2012 12604-0103-008
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.08.2010, NGL 31.08.2010 10505-0015-009
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.09.2016 16642-0545-011

Coordonnées
ARFILCO

Adresse
TERBEKEHOFDREEF 55-59 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande