ARGENTA BANK-EN VERZEKERINGSGROEP, AFGEKORT : ARGENTA BVG - ARGENTA GROEP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARGENTA BANK-EN VERZEKERINGSGROEP, AFGEKORT : ARGENTA BVG - ARGENTA GROEP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.525.276

Publication

12/05/2014
ÿþ 2141595 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lul IIUI flIU I1 II 11 H

*14097366*

lul 11



Rechtbank van koophandel

" Antwerpen

29 APR. 21314

afdelitafflerpen

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort): Rechtsvorm:

Zetel :

(volledig adres) 0475.525.276

Argenta Bank- en Verzekeringsgroep

"ARGENTA BVG" of "ARGENTA GROEP"

naamloze vennootschap

Beigifflei 49-53

2018 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte: NIEUWE MACHTIGING INZAKE TOEGESTAAN KAPITAAL AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING DIVERSE OVERIGE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd vetár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 25 april 2014, blijkt onder andere het volgende:

1. De vergadering besloot vooreerst om de bestaande machtiging van de raad van bestuur inzake toegestaan kapitaal in te trekken met ingang van het in voege gaan van de nieuwe machtiging hierna.

lezing, bespreking en goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur besloot de vergadering om aan de raad van bestuur een nieuwe bevoegdheid te verlenen om gedurende vijf (5) jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van deze bevoegdheid in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het kapitaal van de vennootschap in één of meerdere malen te verhogen met maximum tweehonderd miljoen euro (¬ 200.000.000,00) door middel van inbrengen in geld of in natura.

De raad van bestuur zal van deze machtiging ook gebruik kunnen maken om het kapitaal te verhogen door omzetting van de reserves.

De raad van bestuur zal onder dezelfde voorwaarden ook kunnen overgaan tot uitgifte van converteerbare obligaties en/of warrants.

Artikel Obis werd integraal uit de statuten geschrapt.

Op het einde van de statuten werd een nieuw hoofdstuk VIII betreffende tijdelijke bepalingen met een nieuw artikel 27 over toegevoegd, dat luidt als volgt:

"Hoofdstuk VIII: Tiideliike bepalingen

Artikel 27: toegestaan kagitaal

De raad van bestuur kan in de gevallen zoals voorzien in het desbetreffende verslag, het kapitaal van de vennootschap gedurende vijf (5) jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de statutenwijziging de dato 25 april 2014 in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, verhogen in één of meerdere malen met tweehonderd miljoen euro (¬ 200.000.000,00).

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om in het kader van het toegestane kapitaal converteerbare obligaties en warrants uit te geven.

De raad van bestuur kan van deze bevoegdheid gebruik maken om over te gaan tot:

1° kapitaalverhogingen of uitgiften van converteerbare obligaties of van warrants waarbij het voorkeurrecht van de aandeelhouders wordt beperkt of uitgesloten;

2' kapitaalverhogingen of uitgiften van converteerbare obligaties waarbij het voorkeurrecht van de aandeelhouders wordt beperkt of uitgesloten ten gunste van één of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen;

3° kapitaalverhogingen die geschieden door omzetting van reserves."

2. De eerste alinea van artikel 12, houdende de regeling inzake bevoegdheidsdelegatie aan directiecomité, werd integraal vervangen ais volgt:

"Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen is net de raad van bestuur toegestaan aile of een deel van de in artikel 522, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen en artikel 11 van deze statuten bedoelde bevoegdheden, waaronder het dagelijks bestuur, over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van het Wetboek van vennootschappen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden."

Op de laatste blz van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notane. hetzij van de persofoinien)

hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verre. Nnarn en t-indtekerung

mod 11.1

3. De eerste alinea van artikel 18 inzake toelatingsvoorwaarden voor algemene vergaderingen werd

integraal vervangen als volgt:

"Om de algemene vergaderingen bij te wonen, dienen cle houders van effecten, indien zulks in de

oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de vergadering, hun voornemen om de vergadering bij ,

te wonen schriftelijk ter kennis te brengen van de raad van bestuur op de maatschappelijke zetel of op iedere

andere daartoe in de oproeping vermelde plaats."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste Or var Luik B vermeiden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}nlen}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verre, Naam en handieLening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

yeor-

-'behâ`~uden

aan het

BIgisch

Staatsblad

27/05/2014
ÿþ , ?Md Wed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 MEI 20%

afdeling Antwerpen

reiffip

I III 1H 11 III! I II HI II II

*14107534*

Voorbehouden aan het Belgisch Staateblad

I II

1

Ondememingsnr : 0475.525,276

Benaming

(voluit) Argenta Bank- en Verzekeringsgroep

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Beigiëlei 49-53, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Einde mandaat en benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap van 26 april 2014:

De algemene vergadering neemt kennis van het einde van het mandaat van de heer Jean Paul Van Keirsbilck met ingang van 25 april 2014 en benoemt de heer Rafaël Vanderstichele, Frans Degreefstraat 8, 1652 Alsemberg, als bestuurder voor een periode van vier jaar tot en met de gewone algemene vergadering van 2018 die de jaarrekening voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2017 goedkeurt.

Geert Ameloot Gert Wauters

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2014 : AN346812
09/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142079 na neerlegging ter griffie van de akte

1119113 111

Neergelegd ter greffe van de Rechtbank van kocphandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 30 MI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0475.525.276

Benaming (voluit) : ARGENTA BANK- EN VERZEKERINGSGROEP

(verkort) : "ARGENTA BVG" of "ARGENTA GROEP"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Belg iëlei 49-53

(volledig adres) 20'18 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 25 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negentien miljoen drieënvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 19.053.200,00), tegen uitgifte van in totaal honderdnegentigduizend vijfhonderdtweeëndertig (190.532) nieuwe aandelen van dezelfde soort ais de bestaande aandelen, die worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 25 juni 2014 en deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar dat Is aangevangen op 1 januari 2014, en mits boeking van het verschil tussen het bedrag van de kapitaalverhoging en de nominale waarde van de hierna beschreven schuldvordering, waartegen de schuldvordering zal worden ingebracht, als

" uitgiftepremie ten bedrage van dertig miljoen tweeënvijftigduizend zeshonderdentwaalf euro zesendertig cent (¬ 30.052.612,36).

Het besluit van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap met handelsvomt onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren Reviseurs d'Entreprises", rechtspersonenregister Brussel 0429.053.863, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8/B, in deze functie vertegenwoordigd door de heer VLAMINCKX Dirk, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt:

'S. BESLUIT

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap ARGENTA BANK- EN VERZEKERINGSGROEP NV (Argenta BVG) betreft een totale dividendvordering van 49.105.812,36 EUR, '

" bestaande uit een dividendvordering ten belope van 7.830.156,36 EUR ingevolge de beslissing van de gewone ' algemene vergadering van 25 april 2014 en een toekomstige dividendvordering ten belope van 41,275.656,00 EUR ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 25 juni 2014 (onder voorbehoud van goedkeuring van de door de raad van bestuur voorgestelde uitkering van een tussentijds dividend door de bijzondere algemene vergadering). Deze inbreng in nature gebeurt aldus onder de opschortende voorwaarde waarbij de totale schuldvordering van Investeringsmaatschappij Argenta NV pas definitief zal ontstaan na de goedkeuring van het tussentijds dividendvoorstel door de bijzondere algemene vergadering van Argenta BVG die zal doorgaan op 25 juni 2014.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedresrevisoren inzake inbreng in nature. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 190.532 aandelen van de vennootschap Argenta BVG, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de loatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(ert)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beriouclen

an het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van

Sedriffsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid

billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 23 mei 2014

De Commissaris

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

o.v.v.e. C.V.B.A.

Vertegenwoordigd door Dirk Vlamincice

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op zeshonderdtwintig miljoen

honderidéénennegentigduizend honderd euro (¬ 620.191.100,00).

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met

betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en dat het kapitaal van de

vennootschap volledig volgestort is,

2. Artikel 5 van de statuten werd dienovereenkomstig gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

'Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdtwintig miljoen

honderdéénennegentigduizend honderd euro (¬ 620191.100,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door zes miljoen tweehonclerdeneenduizend negenhonderdenelf (6.201.911)

gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde:

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag raad van bestuur, verslag

commissaris.

de en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nten1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2014
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 Rechtbar-----MTeTrisfur"Rese Antwerpen

0 8 SEP. 30111 ,

diçifiiie Antwerpen

IVI[U 12111ij 11 ll

UI

---



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge " Ondernerningsnr : 0475.525.276

Benaming

(voluit) : Argenta Bank- en Verzekeringsgroep

" (verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Einde mandaat en benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap van 28 augustus 2014:

De aandeelhouders beslissen het mandaat als bestuurder van MC Pletinckx bvba, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Marie Claire Pletinckx, te beëindigen met ingang van 31 augustus 2014 en mevrouw Marie Claire Pletinckx, wonende te 1380 Lasne, Avenue de Pélerins 19, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap voor een periode die ingaat op 1 september 2014, en zal eindigen op de gewone algemene vergadering van 2016, die de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015, goedkeurt.



Geert Ameloot Gert Wauters

bestuurder bestuurder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

03/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iluggymon

Neergelegd tor griffie van do t ~ ~es~tbnn&

vat>! ~~~~~~rKoophandel~v:~

to ~arpg ( P gn g

6 ~+ bEG. 4üÎ3

Griffie

Voor-

behoudei aan het BelgiscI

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0475.525.276

Benaming

(voluit) : Argenta Bank- en Verzekeringsgroep

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder en ontslag en benoeming lid en voorzitter audit, risk en compliance comité

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap van 19 november 2013:

1) De aandeelhouders beslissen de heer Emiel Walkiers, wonende te 2000 Antwerpen, Maarschalk Gérardstraat 11, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap voor een periode die ingaat op heden, en zat eindigen op de gewone algemene vergadering van 2016, die de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 goedkeurt.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap van 19 november 2013:

De raad akteert het ontslag van Parus Beheer bvba als lid en voorzitter van het audit, risk en compliance comité en beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Jean Paul Van Keirsbilck  voor de duurtijd van zijn mandaat als bestuurder, zijnde tot en met de gewone algemene vergadering van 2014, die de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013 goedkeurt en met ingang van heden  te benoemen tot voorzitter van het audit, risk en compliance comité.

Geert Ameloot Gert Wauters

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/12/2013 : AN346812
25/06/2013 : AN346812
17/06/2013 : AN346812
07/06/2013 : AN346812
29/05/2013 : AN346812
29/05/2013 : AN346812
14/05/2013 : AN346812
03/02/2015
ÿþr '~e

fa s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 2 JAN. 2015

afdeliurerpen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

i

5 18213*

Ondernemingsnr : 0475.525.276

Benaming

(voluit) : Argenta Bank- en Verzekeringsgroep (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat en benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van de vennootschap van 11 december 2014:

Eerste besluit:

"De aandeelhouders beslissen het mandaat als bestuurder van Ter Lande Invest nv, met als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Van Pottelberge, te beëindigen met ingang van 30 november 2014 en de heer Walter Van Pottelberge, wonende te 2930 Brasschaat, Frilingleï 74, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap voor een periode die ingaat op 1 december 2014, en zal eindigen op de gewone algemene vergadering van 2016, die de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 goedkeurt."

Tweede besluit:

"De aandeelhouders beslissen de heer Carlo Henriksen, wonende te 2930 Brasschaat, Sionkloosterlaan 15, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap voor een periode die ingaat op 1 december 2014, en zal eindigen op de gewone algemene vergadering van 2020, die de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019 goedkeurt."

Derde besluit:

"De aandeelhouders beslissen het mandaat ais bestuurder van mevrouw Marie Claire Pletinckx, wonende te 1380 Lasne, Avenue des Pèlerins 19, te beëindigen met ingang van 31 december 2014."

Jan Cerfontaine Johan Heller

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2012 : AN346812
23/05/2012 : AN346812
14/05/2012 : AN346812
20/01/2012 : AN346812
29/07/2011 : AN346812
05/07/2011 : AN346812
01/06/2011 : AN346812
31/05/2011 : AN346812
08/04/2011 : AN346812
17/03/2011 : AN346812
27/12/2010 : AN346812
26/10/2010 : AN346812
09/08/2010 : AN346812
18/05/2010 : AN346812
14/05/2010 : AN346812
27/05/2009 : AN346812
27/05/2009 : AN346812
06/04/2009 : AN346812
07/01/2009 : AN346812
29/12/2008 : AN346812
19/11/2008 : AN346812
16/10/2008 : AN346812
29/05/2008 : AN346812
29/05/2008 : AN346812
07/06/2007 : AN346812
05/06/2007 : AN346812
24/05/2007 : AN346812
08/06/2015
ÿþbel

at

Bi Sta

2151758

P11111111E111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mcd 11.1

Hechtbank van koophandel Antwerpen

2 8 14E1 2û3

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : BE0475.525.276

Benaming (voluit) : ARGENTA BANK- EN VERZEKERINGSGROEP

(verkort) : ARGENTA BVG

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Belgiëlei 49-53

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerpen) akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse,; notaris te Antwerpen, op 20 mei 2015, blijkt het volgende:

1. De vergadering heeft kennis genomen van de verslagen van de raad van bestuur en de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de;; kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de;

rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte; i Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d'Entrepri-ses", rechtspersonenregister Brussel 0429.053.863, met zetel te 1831;

Diegem, Berkenlaan 818, in deze functie vertegenwoordigd door de heer VLAM1NCIUC Dirk, bedrijfsrevisor, ;; opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1, van het Wetboek van Vennootschappen, luidt ais volgt:

"8. BESLUIT

De inbreng In natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap ARGENTA BANK- EN: VERZEKERINGSGROEP NV (Argenta BVG) betreft een dividendvordering van 31.278.090,84 EUR ingevolge: ;; de beslissing van de gewone algemene vergadering van 24 april 2015.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor, de Waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit: te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrjfseconomisch: verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 112.787 aandelen van de vennootschap Argenta BVG zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 30 april 2015

De commissaris

(getekend)

Deloitte Bedrijfsrevisoren

B.V. o. v. v. e. C.V.B.A.

Vertegenwoordigd door Dirk Vlaminck("

2. Na kennisname en goedkeuring van de verslagen ais hoger gezegd besliste de vergadering om het;

maatschappelijk kapitaal te verhogen met elfmi joep tweehonderdachteozeventigduizend zevenhonderd euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor--

'ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 114

11.278.700,00), tegen uitgifte van in totaal honderdentwaalfduizend zevenhonderdzevenentachtig (112.787)' nieuwe aandelen van dezelfde soort ais de bestaande aandelen, die werden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de fractiewaarde van de bestaande aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 20 mei 2015 en zullen deelnemen in de resultaten van de Vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar dat is aangevangen op 1 januari 2015, en mits boeking van het verschil tussen het bedrag van de kapitaalverhoging en de nominale waarde van de hierna beschreven schuldvordering, waartegen de schuldvordering zal worden ingebracht, als uitgiftepremie ten bedrage van negentien miljoen negenhonderdnegenennegentigduizend driehonderdnegentig euro vierentachtig cent (¬ 19.999.390,84).

De kapitaalverhoging werd volledig volstort.

Ter valstorting van de gezegde kapitaalverhoging door inbreng in natura werd door de naamloze vennootschap INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ ARGENTA", in het kort "INVESTAR", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0404.453.475, met zetel te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 49-53, een schuldvordering voor een totaal bedrag van eenendertig miljoen tweehonderdachtenzeventigduizend negentig euro vierentachtig cent (¬ 31.278.090,84) die zij heeft op de Vennootschap ingevolge de beslissing van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 24 april 2015 waarop een keuzedividend aan de aandeelhouders van de Vennootschap werd geboden, ingebracht, en die zij ten belope van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalverhoging vermeerderd met het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij eenendertig miljoen tweehonderdachtenzeventigduizend negentig euro veertien cent (¬ 31.278.090,14) inbracht, zoals bleek uit de verslagen van de raad van bestuur en de commissaris.

3. Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd overeenkomstig het hoger genomen besluit tot kapitaalverhoging en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdeenendertig miljoen vierhonderdnegenenzestigduizend achthonderd euro (¬ 631.469.800,00).

Het is volledig volgestort,

Het is vertegenwoordigd door zes miljoen driehonderdveertienduizend zeshonderdachtennegentig (6.314.698) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

verslag raad van bestuur

verslag commissaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2007 : AN346812
04/01/2007 : AN346812
23/08/2005 : AN346812
11/08/2005 : AN346812
15/06/2005 : AN346812
10/05/2005 : AN346812
10/05/2005 : AN346812
22/11/2004 : AN346812
24/05/2004 : AN346812
24/05/2004 : AN346812
24/06/2003 : AN346812
26/05/2003 : AN346812
22/05/2003 : AN346812

Coordonnées
ARGENTA BANK-EN VERZEKERINGSGROEP, AFGEKOR…

Adresse
BELGIELEI 49-53 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande