ARIADNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARIADNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.581.150

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 02.07.2014 14248-0070-010
31/01/2013
ÿþ

ctt j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

var, 6;Ûo,.a,,' rûef te Anivdprpen, op

 .% le. ?.n13

0502.581. 150

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr :

Benaming

Voluit : ARIADNE

Verkort

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Melkweg 8, 2980 Zoersel

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op zestien januari tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm -- Naam -:besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid ARIADNE

Zetel -: 2980 Zoersel, Melkweg 8

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters -: de heer VANDER EYKEN Dirk Jan Georaetta, geboren te Antwerpen

op zestien juli negentienhonderd zestig, en zijn echtgenote mevrouw

VANTILBORGH Ilse Rita Francisca, geboren te Antwerpen op negentien oktober negentienhonderd drieënzestig, beiden wonende te 2980 Zoersel, Melkweg 8.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedrapen van de nop niet volstorte inbreng  voornoemde heer Vander Eyken Dirk zevenduizend vierhonderd veertig euro (7.440,00 EUR) en voornoemde mevrouw Vantilborgh lise vierduizend negenhonderd zestig (4.960,00 EUR)

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE45 7310 2943 1589 bij de KBC BANK te Westmalle, Antwerpsesteenweg 329, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARIADNE in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op vier januari tweeduizend dertien dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wet.

Begin en einde boekjaar - van een januari tot eenendertig december. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewoon zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur de heer Dirk Vander Eyken voornoemd. Het mandaat is bezoldigd.

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel de dienstverlening, zowel in het binnenland als in het buitenland aan bedrijven, verenigingen, openbare besturen en particuliere natuurlijke personen in verschillende sectoren in de volgende domeinen:

Het leveren van diensten zoals: het begeleiden van individuen, verenigingen en bedrijven, adviesverlening en/of opleiding, het managen van projecten en andere activiteiten waarbij de klant wenst beroep te doen op de expertise van Ariadne De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, en dit in de ruimste zin van het woord, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap, onderneming of vereniging, en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland.

Zij mag tevens het mandaat uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

De vennootschap handelt in eigen naam, voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan investeren in alle vormen van onroerende beleggingen, inclusief het bouwen, verbouwen, kopen en verkopen, huren, verhuren van onroerende goederen, evenals zakelijke rechten op onroerende goederen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Plaats, dag en uur laarvergaderinq - de derde zaterdag van de maand juni om zeventien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend veertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Katelijne Geerts, p/a Smalleweg 9 te Boechout.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

4,

Coordonnées
ARIADNE

Adresse
MELKWEG 8 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande