ARIE RIEGER GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARIE RIEGER GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.880.148

Publication

03/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie yen de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

I II Il Mil III 1111

*14 03013*

I

Ondememingsnr : 0461.880.148

E3enaming

(voluit) : ARIE RIEGER GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Charlottalei 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ARIE RIEGER GROUP", met zetel te 2018 Antwerpen, Charlottalei 38, BTW BE 0461.880.148 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 19 december 2013, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1.Besluit tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ARIE RIEGER GROUP", voormeld; van de naamloze vennootschap "L.A.R.-DIAMONDS", met zetel te 2018 Antwerpen, Charlottalei 38, BTW BE 0438.572.236 RPR Antwerpen, opge-richt blijkens akte verleden vor notaris André Vaemewyck te Antwerpen op 5 oktober 1989, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 november daarna onder nummer 891101-16; overeenkomstig het fusievoorstel en onder voorbehoud van de beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap, door overdracht van "L.A.R, DIAMONDS", voormeld, tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd, noch voorbehouden, op basis van de vermogenstoestand afgesloten op 30 september 2013, waarbij alle verrichtingen gedaan door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig zullen worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2013,

2.Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en van de ontbinding van de overgenomen vennootschap.

3.Goedkeuring van de jaarrekeningen en kwijting aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap.

De vergadering beslist de jaarrekening van de overgenomen vennootschap goed te keuren, voor het tijdvak dat bestaat tussen de datum van de laatste jaarrekening, zijnde 31 december 2012 en de datum vanaf dewelke alle verrichtingen gedaan door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde 1 oktober 2013.

Verder verleent de vergadering kwijting aan alle bestuurders en de gedelegeerd bestuurder van de overgenomen vennootschap overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen, te weten:

-De heer RIEGER Steve [tan, geboren te Etterbeek op 31 augustus 1967, wonende te 46641 Herziiya (Israël), rehov Havatzelet Hasharon 55, bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

-RIEGER Arie, geboren te Cracovie (Polen) op 21 april 1939, wonende teAloni Nissim street no. 1, App 86 , Tel Aviv 62919 (Israël), bestuurder.

4.Machtiging van de raad van bestuur om de verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MOPPES", met zetel te Antwerpen, Lange Herentalsestraat 101, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondememingsioketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2013
ÿþº%tod word 11 I

In de bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gri=fiû van de Rechtbad van Koophandel te AntWerpen, op

'061Q1s 2013

Griffie

Ondernarningsnr . 0461.880,148

Benaming

¬ volu t} : ARIE RIEGER GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Charlottalel 38, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL DOOR OVERNEMING: ARIE RIEGER GROUP NV- L.A.R.-DIAMONDS NV

Uittreksel uit het fusievoorstel:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap "ARIE RiEGER GROUP", met zetel te 2018 Antwerpen, Charlottalei 38, 0461.880.148 RPR Antwerpen (overnemende vennootschap).

Deze vennootschap is opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hélène Casman te Antwerpen op 5 november 1997, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 november daarna onder nummer 971120-303

Zij wordt hierna steeds genoemd " de overnemende vennootschap".

2, De naamloze vennootschap "L.A.R DIAMONDS", met zetel te 2018 Antwerpen, Charlottalei 38, BTW BE 0438.572.236 RPR Antwerpen (over te nemen vennootschap),

De vennootschap werd opge-+richt blijkens akte ver-'le-'den voor notaris André Vaernewyck te Antwerpen op 5 oktober 1989, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 november daarna onder nummer 891101-16.

Zij wordt hierna steeds genoemd "de over te nemen vennootschap".

Fusievoorstel

Onderhavig voorstel strekt ertoe een fusie door te voeren, waarbij het gehele actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap L.A.R: DIAMONDS (de over te nemen vennootschap) overgaat naar de naamloze vennootschap ARiE RIEGER GROUP (de overnemende vennootschap) op basis van de balansen afgesloten op 30 SEPTEMBER 2013.

Alle verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap vanaf 1 oktober 2013 zullen geacht worden te zijn verricht voor naam en voor rekening van de overnemende vennootschap onder gehoudenis voor laatstgenoemde om het volledig passief van de over te nemen vennootschap te dragen, al haar verbintenissen

na te leven en uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke spruiten uit of verband houden met de fusie.

A.Rechtsvorm  naam  zetel - doel

1. Overnemende vennootschap

Rechtsvorm:Naamloze vennootschap

Naam: ARIE RIEGER GROUP

Zetel: 2018 Antwerpen, Charlottalel 38.

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

-de groot- en kleinhandel in diamant, de in- en uitvoer van ruwe en geslepen diamant, edelstenen en

halfedelstenen en van alle voorwerpen en van alle koopwaren, grondstoffen en al dan niet zelf vervaardigde voorwerpen;

-de fabricatie, het slijpen, zagen en klieven en de montage van diamanten, het geven van adviezen en het

doen van expertises met betrekking tot edelstenen en het af dan niet afleveren van expertiseverslagen en/of getuigschriften;

-de studie en het onderzoek van edelstenen, de ontwikkeling van expertise en technieken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanicJlield van de instrumenterende fr,,ï2.t hctc " r, t eer- r" ;," r,(ra,r l,"

bevoegd de rechtspersoon ten Fian?inn van dûra^ :e ve o!r Verso Naam en handtekeF ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111

*13172987*

i

I

' ~.

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

$taatsbtad

7~L

Op de laatste

-het hoùden van colleges, seminaries en conferenties met betrekking tot edelstenen;

-de ontwikkeling, bewerking, het vervaardigen, invoer, uitvoer, verspreiding, commercialisering en levering van instrumenten en materialen bestemd voor de bewerking van edelstenen, alsmede het verstrekken van informatie in verband met voorgaande activiteiten;

-de studie en de engineering met betrekking tot gemmologische inplantingen.

Dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsmede de vertegenwoordiging van alle firma's of vennootschappen, zo Belgische als buitenlandse,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor het doel van, de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

2, Over te nemen vennootschap

Rechtsvorm:Naamloze vennootschap

Naam: L.A.R: DiAMONDS

Zetel; 2018 Antwerpen, Charlottalei 38.

Doel: De vennootschap heeft tot doel;

Betreffende diamant en aile soorten edelsteen, zowel ruw ais afgewerkt; de handel, de in- en uitvoer, aile bewerkingen van deze stenen zoals klieven, zagen, slijpen en dergelijke; aile bijkomende activiteiten welke daarmede verband houden of van dergelijke aard zijn dat zij de verwezenlijking of de uitbreiding van het doel behelpen.

Dit alles ook onder de vorm van transito, op kommissie en/of in vertegenwoordiging; zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming niet derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, In België of in het buitenland.

Bovenstaande opsomming dient niet beperkenderwijze maar verhalenderwijze uitgelegd te worden.

De vennootschap mag zich ook verenigen met partikuiïere en andere ondernemingen, vennootschappen en verenigingen die gelijkaardig doel hebben, met deze samensmelten en inbrengen of afstand doen van het geheel of een deel van haar aktiva, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag  zowel in België als in het buitenland- alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen, die recht- of onrechtstreeks verband houden met het doel of de verwezenlijking ervan bevorderen.

Elke wijziging van het maatschappelijk doel moet geschieden in de vorm en onder de voorwaarden als bepaald door de samengeschakelde wetten op de handelsvennootschappen.

B. Retroactiviteit

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 OKTOBER 2013.

C.Toegekende rechten aan aandeelhouders van de over te nemen vennootschap

Er zijn noch aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen. Het kapitaal van de vennootschap "L.A.R.-DIAMONDS" NV is volledig volgestort, zodat op de aandeelhouders geen verbintenis rust tot volstorting van het kapitaal.

D.Voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

E.Statutenwijzïging

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap acht het niet noodzakelijk over te gaan tot uitbreiding van het doel naar aanleiding van de fusie. De activiteiten van de over te nemen vennootschap zijn. in andere bewoordingen, reeds opgenomen in het doel van de overnemende vennootschap.

F. Bodemdecreet

De over te nemen vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed.

G. Procedure

De vennootschapsrechtelijke procedure die dient nageleefd te worden ter verwezenlijking van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is uiteengezet in de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van vennootschappen. Overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag gemaakt te worden door het bestuursorgaan, noch door een bedrijfsrevisor of commissaris. Na ondertekening van het fusievoorstel en publicatie ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal de algemene vergadering beslissen over de goedkeuring van de fusie,

H.Pro frsco verklaringen

De bestuursorganen van beide betrokken vennootschappen verklaren dat hun inziens de vereenvoudigde fusie beantwoordt aan de vereisten gesteld door artikel 117 en 120 van het Wetboek registratierechten en artikel 211 en 212 van het Wetboek van inkomstenbelasting, evenals artikel 18 §3 van het BTW-Wetboek.

Opgesteld te Antwerpen op 24 oktober 2013

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De gedelegeerd bestuurder

Steve REGER

blz. van Lurk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de iristiurnenterencdF ra'Jtaris, tr.,tzi ,:)r bevoegd de recnts{Yersoon ten aanzien van derden le verteo.-n mr,r,lii e'" Verso " Naam en ¬ andtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 30.07.2013 13361-0187-016
01/03/2013 : AN326132
24/07/2012 : AN326132
16/02/2012 : AN326132
08/08/2011 : AN326132
02/09/2010 : AN326132
18/08/2009 : AN326132
28/07/2008 : AN326132
01/10/2007 : AN326132
03/08/2007 : AN326132
08/08/2005 : AN326132
02/08/2005 : AN326132
23/07/2004 : AN326132
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 30.07.2015 15367-0399-013
05/02/2004 : AN326132
13/08/2015
ÿþAntwerpen

31 JULI 2015

afdeling Antwerpen Griffie

me PDF 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de zkto

Rechtbank van koophandel

111%1,40

II

I

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : 0461.880.148

Arie Rieger Group

Naamloze vennootschap

Bijlagenbij het Belgisch Staatsblad t3/68/2flt5 Annexis dü Moniteur belge

Zetel : Charlottalei 38, 2018 Antwerpen 1, België

(volledig adios)

OnderwerR(.en) akte :Verlenging mandaten bestuurders

Tekst

Uit het proces-verbaal van de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 11 juni 2015 om 15 uur ten maatschappelijke zetel blijkt dat de mandaten van de bestuurders verlengd worden voor een periode van 6 jaar.

- Rieger Steve Ilan, Habatselet Hasharon Street 55, 46641 Herzliya Pitach, Israël, gedelegeerd bestuurder

- Rieger Arie, Aloni Nissim Street 1, 62919 Tel Aviv, Israël, bestuurder

De mandaten zullen geldig lopen tot nà de algemene vergadering te houden in 2021.

STEVE RIEGER

Gedelegeerd bestuurder

op de. Iaat$te blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam ert hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de per,ocotn(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien von derden te ver1egernvoordrgen

Verso : Naam en handtekening,

31/07/2003 : AN326132
20/06/2003 : AN326132
23/07/2002 : AN326132
20/07/2001 : AN326132
07/07/2000 : AN326132
01/07/2000 : AN326132
29/07/1999 : ANA054538

Coordonnées
ARIE RIEGER GROUP

Adresse
CHARLOTTALEI 38 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande