ARIEL INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARIEL INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.932.902

Publication

30/04/2013
ÿþ mod t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

Ilu Plu, HlU llI

*13067247*

ui

N

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

19 APR 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 5 02 C 03~ 00 2,

Benaming (voluit):ARIEL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 195

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker, te Antwerpen op 17 april 2013 dat een beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1) De heer ZIV Yossef, geboren te HAIFA (Israël) op 19 juni 1978, wonende te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 1951197 en 2) Mevrouw MELIKHOV: Cathérine, geboren te Wilrijk op 11 augustus 1981, wonende te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 1951197,i vertegenwoordigd bij onderhandse volmacht de dato 17 april 2013 door de heer ZIV Yossef, voomoemd aangehecht aan de akte oprichting, met volgende standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: Ariel Invest.

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 195, eerste verdieping.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,: als vertegenwoordiger, cdmmissionair of tussenpersoon, tot doel: - de aan- en verkoop van residentieel en niet-residentieel onroerend goed voor eigen rekening,

- de aan- en verkoop van terreinen voor eigen rekening,

- de verhuur en de exploitatie van eigen residentieel of niet-residentieel onroerend goed,

- de verhuur en de exploitatie van eigen terreinen,

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen,

- het beheer, de renovatie of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde ofj onbebouwde onroerende eigendommen,

ce - het verwerven en aanhouden, zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, van participaties; in vennootschappen en ondernemingen,

- het verlenen van technische, commerciële of financiële bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen,

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen, desgevallend ten behoeve van: eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden, zoals alle soorten materieel,: gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware,

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke,

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen: die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en: toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als; vertegenwoordiger.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de; meest uitgebreide zin,

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) gesplitst in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. :1 Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1) De heer ZIV Yossef, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen.

2) Mevrouw MELIKHOV Cathërine, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen, e

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bedraagt; minimum een derde van het kapitaal en staat geboekt op een speciale rekening nummer BE15 7370 3893 4530; ten name van de vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders

worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd:

1) de heer ZIV Yossef, voornoemd.

2) Mevrouw tVIIELIK1-lOV Cathérine, voornoemd,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste maandag van de maand juni van elk jaar te tien uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2015.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verwerven vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van huidige akte op de griffie van de handelsrechtbank van het arrondissement Antwerpen.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hieruit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze vanaf 1 maart 2013, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld door de heer ZIV Yossef, voornoemd en door Mevrouw MELIKHOV Cathérine, voornoemd, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben,

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire F. Piselé, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bredabaan 1026, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringenlwijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 d }

 %

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 03.12.2015 15680-0397-008

Coordonnées
ARIEL INVEST

Adresse
MECHELSESTEENWEG 195 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande