ARISTON CONSULT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ARISTON CONSULT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 599.972.219

Publication

18/03/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behou(

aan h

Beigis

5taatsl



q





*1509 080*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2015

ardelingm,pen

0599.972.219

(voluit) : ARISTON CONSULT V.O.F.

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Bethaniëlei 38, 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting VOF

Uit de onderhandse akte opgesteld op 16/02/2015 en geregistreerd te Antwerpen 8, 3 bladen, geen verzending, deel 6219, blad 45 vak 774, dd, 20/02/2015, ontvangen 50 euro, getekend door de ontvanger A. Baekelandt blijkt dat ondergetekende, Gérard Verdonck en Clothilde Belis, wonende te 2960 Brecht, Bethaniëlei 38, verklaren hierbij over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma (V.O.F.) waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1,- Rechtsvorm en benaming : De vennootschap is een vennootschap onder firma (V.O.F.). Haar, benaming luidt : ARISTON CONSULT V.O.F.

Artikel 2.- Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Bethaniëlei 38,

Artikel 3.- Doel

-De ontwikkeling van processen, machines originele systemen, technieken, procedures en apparaten, dienstig voor het uitvoeren van een industriële of andere bedrijvigheid.

Dit in de meest ruime zin

-Het ondersteunen van de bedrijfsleiding inzake de algemene organisatie van de diverse technische diensten en afdelingen, het invoeren van nieuwe technieken, de opleiding van personeel en alle activiteiten dienstig aan de doelstelling van de betrokken ondernemingen of instellingen.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, in consignatie, als vertegenwoordiger of als tussenpersoon,

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4.- Duur : De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd, leder der vennoten heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen, mits deze opzegging geschiedt bij aangetekende brief, met inachtneming van een termijn van minstens 6 maanden voor het einde van het boekjaar.

Het overlijden van een van de vennoten stelt geen einde aan de vennootschap die door de overlevende van de vennoten kan worden verder gezet met een door hem aan te wijzen nieuwe vennoot, die het aandeel van de overleden vennoot in de vennootschap van diens erfgenamen zal overnemen, binnen de drie maanden na het overlijden.

Artikel 5.- Kapitaal en aandelen : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro, bestaande uit 10 aandelen, Hiervan werd door beide vennoten ieder 500,00 euro gestort op rekening van de vennootschap, Iedere vennoot beschikt over 5 aandelen van 100,00 euro.

Artikel 6.- Verbintenis van de vennoten : De inbreng in de vennootschap is gelijk en derhalve zijn ook hun rechten in het bedrijfsresultaat en het vereffeningresultaat gelijk, evenals de bijdrage in eventuele verliezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

De vennoten verbinden zich jegens elkaar hun rechten in de vennootschap niet aan derden over te dragen dan na voorafgaandelijk schriftelijke toestemming van de andere vennoot.

Elk der vennoten is met zijn vermogen hoofdelijk en ondeelbaar met de vennootschap verbonden. Tussen de vennoten onderling is deze verbintenis deelbaar.

Artikel 7.- Bestuur ; Tot zaakvoerder wordt benoemd de heer Gérard Verdonck wonende te 2960 Brecht, Bethaniëlei 38, Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Artikel 8.- Vertegenwoordiging ; Binnen de perken die hierna worden aangegeven is ieder der vennoten individueel handelend bevoegd om namens de vennootschap op te treden; elk van hen vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden; elk van hen kan verbintenissen aangaan jegens derden.

Artikel 9.- Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2015.

Binnen zes maanden na afloop van ieder boekjaar, worden de boeken afgesloten en wordt een balans en resultatenrekening opgesteld, welke stukken ten bewijze van hun goedkeuring en wederzijdse kwijting door beide vennoten zullen ondertekend worden.

Artikel 10.- Winstverdeling : De winst van het boekjaar wordt tussen beide vennoten gelijk of proportioneel verdeeld, tenzij ze besluiten deze winst geheel of gedeeltelijk te reserveren. Het verlies wordt gelijk of proportioneel tussen hen omgeslagen, tenzij het verlies van het boekjaar wordt overgedragen naar het volgende boekjaar.

Artikel 11.- Vereffening - Ontbinding : Indien de vennootschap wordt beëindigd door opzegging, zal deze worden vereffend door beide vennoten, tenzij één vennoot daartoe niet in staat is. In alle andere gevallen zal de vennootschap worden vereffend door de vennoot bij wie niet de oorzaak van het einde van de vennootschap gelegen is. De vereffening gebeurt volgens de bepalingen van de Vennootschappenwet.

Artikel 12.-

leder geschil betreffende de statuten, hun uitvoering, hun interpretatie, de

in uitvoering genomen beslissingen, het bestuur van en het toezicht over de

vennootschap (of de vereniging), de handelingen over het algemeen van de

organen en haar naar aanleiding van de uitoefening van hun ambt

aangestelde leden, iedere kwestie aangaande de ontbinding van de

vennootschap (of de vereniging), ieder geschil dat de vennoten tegen één of

meer onder hen stelt, worden beslecht door de Kamer van Arbitrage en Bemiddeling

(www.arbitrage-mediation.be), in overeenstemming met haar reglement.

Slotverklaring : Bijzondere volmacht wordt verleend aan KT&G BVBA,

BE 0816.625.479 te 2240 Zandhoven, Hallebaan 48, om de inschrijving en latere wijzigingen in de KBO

door te voeren, alsook te zorgen voor de aanvraag van het BTW nummer en mogelijke latere wijzigingen.

Opgemaakt te Brecht, dd. 16 februari 2015

Gérard Verdonck

Zaakvoerder

Samen hiermee neergelegd. Afschrift akte

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naar en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARISTON CONSULT

Adresse
BETHANIELEI 38 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande