ARIYA-MAGGA

Société en commandite simple


Dénomination : ARIYA-MAGGA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 806.543.122

Publication

13/12/2013
ÿþ1

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eeç eierut tpr rFriffie van de

Rechtbank van Kon et; f erpen

Op Da Griffier

Griffie

Oridernemingsnr : 0806.543.122

Benaming

(voluit) : ARIYA-MAGGA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2960-Sint-Job-in't-Goor (gemeente Brecht), Kabouterlaan 16 (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING (verhoging kapitaal - omzetting in BVBA - vaststelling statuten - benoeming zaakvoerder, vaststelling eerste jaarvergadering en eerste boekjaar)

Uit een proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 25/10/2013, met als relaas van registratie: "Geregistreerd, twee blad, geen verz. te Mechelen 1° kantoor der registratie, op 30 OKT. 2013, boek 162, blad 88, vak 04, Ontvangen: vijftig euro. De Ontvanger: Koen Decoster",

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten onder meer volgende beslissingen heeft, genomen:

1) akteneming van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van vier oktober tweeduizend dertien, tot uitkering van dividenden;

2) verhoging van het kapitaal van de vennootschap met het bedrag van zesendertigduizend euro (¬ 36.000,00), om het te brengen van drieduizend euro (¬ 3.000,00) op negenendertigduizend euro (¬ 39.000,00), door inbrengen in speciën; aanbieding van het voorkeurrecht.

A! de vennoten verklaarden onmiddellijk hun voorkeurrecht uit te oefenen, en verklaarden te verzaken aan de termijn die het hen gegund is om zich te beraden over de al dan niet uitoefening van hun voorkeurrecht.

Meer bepaald verklaarde de Heer Siemen Bastiaens, wonende te 2960-Sint-Job-in 't-Goor (gemeente Brecht), Kabouterlaan 16, onmiddellijk en volledig gebruik te willen maken van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging, in verhouding tot zijn aandelenbezit, en verklaarde deze te volstorten, door inbreng van vijfendertigduizend tweehonderd tachtig euro (¬ 35.280,00).

Meer bepaald verklaarde Mevrouw Jill Gielis, wonende te 2960-Sint-Job-in't-Goor (gemeente Brecht), Kabouterlaan 16, onmiddellijk en volledig gebruik te willen maken van haar voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging, in verhouding tot haar aandelenbezit, en verklaarde deze te volstorten, door inbreng van zevenhonderd twintig euro (¬ 720,00),

Behoud van het aandelen-in-omloop op vijftig (50); aanpassing van artikel 5 van de statuten;

3) omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met verslag van de zaakvoerder (beherend vennoot) hieromtrent en verslag van de. Bedrijfsrevisor.

Volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen gaf de enige zaakvoerder (beherend vennoot) lezing van het verslag dat door hem werd opgesteld, en waarin het voorstel tot omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, wordt toegelicht. Bij dit verslag is een staat gevoegd betreffende het actief en passief van de vennootschap op éénendertig augustus tweeduizend dertien. Tevens werd lezing gegeven van het verslag, dat op drieëntwintig oktober tweeduizend dertien door de Heer Johan De Mol, Bedrijfsrevisor, aansprakelijk vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners", kantoorhoudende te 2850-Boom, Vrijheidstraat 91, werd opgemaakt omtrent deze staat van activa en passiva, en waarin inzonderheid wordt vermeld of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk

"VI. Besluit

Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mot, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de zaakvoerder van de COMM.V ARIYA-MAGGA, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 augustus 2013, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Wij maken voorbehoud voor de rubriek "voorraden en bestellingen in uitvoering" ten bedrage van ¬ 2328,58. Gezien wij werden aangesteld na balansdatum, waren wij niet in de mogelijkheid de fysieke voorraadopname bij te wonen.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en rekening houdend met voormeld voorbehoud, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva van ¬ 70.345,14 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 3.000,00.

Nà de datum van de tussentijdse staat per 31 augustus 2013 werd een brutodividend uitgekeerd ten belope van ¬ 40.000,00 in het kader van de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen (WIB92  Aanslagjaar 2014), zoals bepaald in artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013 (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013 onder nummer 2013203870), Meer bepaald werd van de rubriek "overgedragen winst" een bedrag van ¬ 40.000,00 afgenomen, waarvan ¬ 4.000,00 is bestemd ter betaling van de roerende voorheffing en ¬ 36.000,00 za! worden aangewend om het kapitaal, voorafgaand aan de omvorming, te verhogen via inbreng in speciën. Aldus zal het kapitaal ¬ 39.000,00 bedragen, volledig volstort, waardoor voldaan zal zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Boom, 23 oktober 2013.

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mol, Bedrijfsrevisor."

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal samen met het bijzonder verslag van de zaakvoerder (beherend vennoot) en een uitgifte van dit proces-verbaal, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen neergelegd worden.

Alle vennoten erkenden dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als bepaald in de tweede alinea van artikel 779 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens besluit de vergadering om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde als deze die voorkomen op de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke vennootschap (mits aanpassing voor de zojuist doorgevoerde kapitaalverhoging), zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid mag het nummer 0806.543.122, waaronder de Gewone Commanditaire Vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, behouden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de oorspronkelijke vennootschap, vastgesteld op éénendertig augustus tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Gewone Commanditaire Vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening;

4) vaststelling van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

De vennootschap bestaat als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "Al lYA-MAGGA De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van zestien september tweeduizend en acht. De zetel van vennootschap is gevestigd te Brecht, met als huidig adres 2960-Sint-Job-in-'t-Goor (gemeente Brecht), Kabouterlaan 16.

De vennootschap heeft tot doel, voor haar eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in het binnen- als buitenland volgende daden te stellen:

Specifiek advies op het gebied van bedrijfsvorming, projectbeheer, opvolging inzake IT-management; Het verstrekken van ondersteuning en implementatie van bedrijfsoplossingen;

Studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake informatieverwerking, automatisering in het algemeen en op elke niveau;

Het ontwikkelen van alle mogelijke computertoepassingen in de meest ruime zin;

Het ontwikkelen, de productie en handel in informaticasystemen, kantoormachines, communicatie- en beveiligingssystemen, besturings-, meet- en regeltechnieken en apparatuur;

Het adviseren inzake intemettoepassingen, e-commerce en webpagina's;

Het beheer van informaticanetwerken voor bedrijven als voor particulieren;

De import en export van, de groot- en kleinhandel in softwareproducten, informatica en telecommunicatieapparatuur en alle aanverwante toestellen, producten en goederen;

Het onderhouden, herstellen en assembleren van informatica- en telecommunicatieapparatuur;

De import en export, groot- en kleinhandel evenals e-commerce in:

"Voedingswaren en dranken in de meest ruime zin;

"Schoonheide en verzorgingsproducten, juwelen, fancy bijouterie, kledingaccessoires;

" Baby-artikelen;

"Speelgoed, boeken en kantoorbenodigdheden;

"Geschenk- en huishoudartikelen evenals interieurdecoratie;

Het organiseren van en de deelname aan voordrachten, opleidingen, workshops, cursussen, seminaries,

beurzen en gespreksgroepen met betrekking tot de voornoemde doelen;





r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge













Het publiceren en verspreiden van informatie over voorgaande thema's gebruik makende van alle media, zo bestaande als toekomstige;

Het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals aile roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin;

De vennootschap kan zich eveneens bezighouden met het beheer en het management van andere vennootschappen waar zij al dan niet een deelneming in bezit en kan tevens de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt negenendertigduizend euro (¬ 39.000,00). Het is verdeeld in vijftig (50) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vijftigste (1/50-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaal de of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand april, om twintig uur (20.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien;

5) tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur:

de Heer BASTIAENS Siemen, zaakvoerder, geboren te Lier op één november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2960-Sint-Job-in-'t-Goor (gemeente Brecht), Kabouterlaan 16.

Deze aanvaardde de opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die , zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Vermits de vennootschap voorlopig geen commissaris behoeft, werd er ook geen commissaris aangesteld. De eerste jaarvergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid loopt tot éénendertig december tweeduizend dertien,

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL--

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie akte statutenwijziging dd. 25110/2013;

- ontledend uittreksel ervan;

- controleverslag bedrijfsrevisor dd. 23/10)2013, betreffende de omzetting;

- bijzonder verslag zaakvoerder dd. 03/10/2013, betreffende de omzetting, waaraan gehecht staat van activa

en passiva per 31/08/2013;

- coördinatie statuten per 25/10/2013.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenteiende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARIYA-MAGGA

Adresse
KABOUTERLAAN 16 2960 SINT-JOB-IN-'T-GOOR

Code postal : 2960
Localité : Sint-Job-In-'T-Goor
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande