ARKEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARKEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.143.224

Publication

20/08/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen, op

Griffie 4 B A!!G. 2012

s *iasc3eaa* 1111

Onderrter>3ingsnr : Benaming (voluit) : 0431.143.224

ARKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Nieuwstraat 4

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 juli 2012, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de Fusie van de Ovememende Vennootschap, de naamloze vennootschap "GOVERDI", rechtspersonenregister Antwerpen 0473.013.966, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, met alle Overgenomen Vennootschappen die participeren aan deze Fusie(operatie):

1° de naamloze vennootschap "IMMO V,D.V.", rechtspersonenregister Antwerpen 0435.486.349, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4;

2° de naamloze vennootschap "ARKEL", rechtspersonenregister Antwerpen 0431.143.224, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4,

door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschappen naar de Overnemende Vennootschap, als gevolg waarvan de onderhavige Overgenomen Vennootschap wordt ontbonden zonder vereffening.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt (en vanuit het oogpunt van de directe belastingen), worden alle handelingen van de Overgenomen Vennootschappen gesteld vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur, derhalve met l oekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschappen naar de Overnemende Vennootschap, zullen in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (de "Nieuwe Aandelen") worden uitgegeven die allemaal zullen worden uitgereikt aan de Enige Aandeelhoudster, die ook enige aandeelhoudster is in alle andere vennootschappen betrokken bij de Fusie, in ruil voor haar respectievelijke bestaande aandelen(participaties) in de twee (2) Overgenomen Vennootschappen; de Nieuwe Aandelen zullen aandelen op naam zijn en zullen vanaf 1 januari 2012 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap, delen in de winst van de Ovememende Vennootschap,

In ruil voor één (1) bestaand aandeel in de onderhavige Overgenomen Vennootschap zullen telkens één komma negen twee vier vijf (1,9245) Nieuwe Aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven, zonder het betalen van een opleg in geld.

In ruil voor de in totaal negenduizend negenhonderd (9.900) bestaande aandelen in de onderhavige Overgenomen Vennootschap zullen in de Ovememende Vennootschap in totaal (afgerond) negentienduizend tweeënvijftig (19.052) Nieuwe Aandelen worden uitgegeven ten voordele van de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST", rechtspersonenregister Antwerpen 0890.591.543, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

2. Het gehele vermogen van elk van de Overgenomen Vennootschappen, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. Ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de vennootschap is er een einde gekomen aan het mandaat van de bestuurders in de onderhavige Overgenomen Vennootschap, te weten de volgende twee', (2) bestuurders:

- de naamloze vennootschap "ANTIGOON INVEST", met als vaste vertegenwoordiger de heer BOGAERTS Erik;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handienening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luc.

4. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DnF Belgium", rechtspersonenregister Antwerpen 0832.260.889, met zetel te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28, en aan al haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers en in het bijzonder aan haar medewerkster mevrouw JANSSENS Godelieve Mathilde, geboren te Mechelen op 22 mei 1952, wonende te 1981 Hofstade (Zemst), Buntgrasstraat 15, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte,

mod 11.1

de naamloze vennootschap "SchoonBeke", met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN WEERT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeda nfigtieiti van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nEen) bevoegd de rccw aspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers " Naam en hanoLel ening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Balgist., Staatsblad

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 19.07.2012 12308-0576-015
15/06/2012
ÿþmod 11.1

,iI:s. { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de R Min ,a van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie O G JUN1 2012

11

*12106398*

«o.

Ondernemingsnr : 0431.143.224

Benaming (voluit) : ARKEL

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Nieuwstraat 4

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 1 juni 2012 overeenkomstig artikel; 693 W.Venn., betreffende de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "GOVERDI", RPR Antwerpen 0473.013.966, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4 (de "Overnemende; Vennootschap"), van 1) de naamloze vennootschap "IMMO V.D.V.", RPR Antwerpen 0435.486.349, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4, en 2) de naamloze vennootschap "ARKEL", RPR Antwerpen 0431.143.224, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4 (de "Overgenomen Vennootschap(pen)" ).

Bekendmaking bij uittreksel van het Fusievoorstel.

Hierna volgt de volledige inhoud van het Fusievoorstel:

1. Voorafgaande uiteenzetting

Goverdi NV, immo V.D.V NV en Arkel NV hebben de intentie om een fusie door overneming dcor te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Immo V.D.V. NV en Arkel NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Goverdi NV overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Er wordt, overeenkomstig artikel 693 W. Venn., door de bestuursorganen van Goverdi NV en Immo V.D.V. NV en Arkel NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het i fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóár de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693, laatste lid W. Venn.).

Wenselijkheid van de fusie (zakelijke overwegingen)

De bestuursorganen zijn van oordeel dat de vooropgestelde fusie gebeurt op basis van zakelijke overwegingen.

De geplande herstructurering kadert in een vereenvoudiging van de groepsstructuur die zal leiden tot een:

- efficiënter beheer in het algemeen

- grotere uniformiteit op de markt (voornamelijk naar vastgoedmakelaars en kredietverstrekkers toe)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

moa 11.1

- betere kostenbeheersing en vermindering van de vaste kosten

- vereenvoudigde besluitvormingsstructuren

- vereenvoudigde administratie en slechts één boekhouding

De bestuursorganen zijn dan ook van oordeel dat de geplande fusie plaatsvindt op basis van zakelijke overwegingen. Bovendien is de fusie niet gebaseerd op grond van fiscale overwegingen,

Er werd geopteerd om de beoogde herstructurering via de voor deze doeleinden geëigende techniek van "fusie door overneming" te verwezenlijken, in het bijzonder omdat op die manier een rechtsovergang ten algemene titel wordt verzekerd.

2. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 693,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. De Overnemende Vennootschap :

Goverdi Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register (Antwerpen) onder het nummer 0473.013.966

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Het beheer, de uitbreiding en de valorisatie van haar roerend en onroerend vermogen. Het voorgaande omvat onder meer zonder dat deze opsomming exhaustief zal zijn de aan- en verkoop, het in huur nemen en in verhuring geven, Het onderhuren en onderverhuren, de valorisatie, de bouw en de verbouwing, het onderhoud en de herstelling van onroerende en roerende goederen, het optreden als promotor en dergelijke meer. De vennootschap zal alle mogelijke handelingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen mogen verrichten, zonder enige uitzondering.

De vennootschap zal aan derden advies mogen verstrekken, zowel vcor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen,

De raad van bestuur van deze vennootschap is ais volgt samengesteld:

" Antigoon Invest NV gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Erik Bogaerts

" Cobus NV bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert

Zij wordt hierna `Goverdi', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2. De Over te Nemen Vennootschappen:

Immo V.D.V. Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register (Antwerpen) onder het nummer 0435,486.349 Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader daarvan kan de vennootschap roerende en onroerende goederen verwerven of vervreemden, zakelijke rechten toestaan of verkrijgen.

De uitvoering van aile bestuurs-, management-, organisatie- en consultancyopdrachten in om het even welke onderneming, organisatie, vereniging, openbare en parastatale instelling.

Het beheren, verwerven, vervreemden, valoriseren, rentabiliseren van alle vermogens, kapitalen, portefeuilles, activa- en passiva-elementen van vennootschappen.

De managementactiviteiten van holdings, namelijk het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan biet

Belgisch

staatsblad

mod 11.1

M1



Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken,

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

" Antigoon Invest NV gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Erik Bogaerts

" Nationale BVBA bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert

Zij wordt hierna `Immo V.D.V.' of 'Overgenomen Vennootschap' of Over te Nemen Vennootschap(pen)' genoemd.

EN

Arkel Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Korte Nieuwstraat 4.

' De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0431,143.224

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

De vennootschap heeft als doel het beleggen in vastgoed.

Onder vastgoed wordt begrepen;

" onroerende goederen zoals gedefinieerd in de artikelen 517 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en de zakelijke rechten op onroerende goederen;

" aandelen met stemrecht uitgegeven door vastgoedvennootschappen;

" optierechten op onroerende goederen;

" rechten van deelneming in vastgoedbeleggingsinstellingen die zijn ingeschreven op de lijst als bedoeld in artikel 120, §1, tweede lid of artikel 137 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig met betrekking tot de Financiële Transacties en Financiële Markten;

" vastgoedcertificaten zoals omschreven in artikel 106 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig met betrekking tot de Financiële Transacties en Financiële Markten;

" rechten voortvloeiend uit contracten waarbij aan de vennootschap één of meer goederen in onroerende

leasing worden gegeven.

Verder mag de vennootschap zich inlaten met:

" de aankoop, de verbouwing, de inrichting, de verhuur, de onderverhuring, het beheer, de ruil, de verkoop, de verkaveling, het onderbrengen onder het stelsel van mede-eigendom van vastgoed zoals hierboven beschreven;

" onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing nemen en;

" ten bijkomende titel, onroerende goederen, met of zonder koopoptie, in leasing geven. De vennootschap mag tevens:

" ten bijkomende of tijdelijke titel, beleggen in effecten, andere dan vaste goederen en liquiditeiten aanhouden, De liquiditeiten kunnen in alle munten gehouden worden onder de vorm van deposito's op zicht, of op termijn of door elk instrument van de geldmarkt, vatbaar voor gemakkelijke mobilisatie;

" hypotheken of andere zekerheden of waarborgen verlenen in het kader van de financiering van vastgoed;

" kredieten verstrekken en zich borg stellen ten gunste van een dochteronderneming van de vennootschap. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en de uitbating van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan fret

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 11.4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

" Antigoon Invest NV gedelegeerd bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Erik Bogaerts

" Schoonbeke NV bestuurder met vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Weert

Zij wordt hierna 'Arkel' of'Overgenomen Vennootschap(pen)' of `Over te Nemen Vennootschap(pen)' genoemd.

Goverdi zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Immo V.D.V. en Arkel, de Over te Nemen Vennootschappen..

3. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval het bedrag van de opleg (artikel 693, 2° W.Venn,1

3.1. Algemeen

Gelet op het feit dat de bij de fusie betrokken vennootschappen voor 100% gehouden worden door dezelfde aandeelhouders, wordt er voor geopteerd om de waardering van de bij de fusie betrokken vennootschappen te baseren op het bedrag van de eigen vermogenswaarde van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen per 31 december 2011.

De eigen vermogenswaarde van Goverdi bedraagt EUR 7.117.265,64 en wordt vertegenwoordigd door 25.200 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De eigen vermogenswaarde van Immo V.D.V. bedraagt EUR 1.727.991,74 en wordt vertegenwoordigd door 16.410 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De eigen vermogenswaarde van Arkel, bedraagt EUR 5.381,020,89 en wordt vertegenwoordigd door 9.900 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

3.2. Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de hierboven vermelde waarderingsmethode is als volgt:

Overnemende Vennootschap (Goverdi)

Eigen vermogen per 31/12/2011 7.117.265,64 EUR

Aantal aandelen 25.200

Waarde per aandeel 282,43 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Immo V.D.V.)

Eigen Vermogen per 31/12/2011 1.727.991,74 EUR

Aantal aandelen 16.410

Waarde per aandeel 105,30 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Arkel.)

Eigen Vermogen per 31/12/2011 5.381,020,89 EUR

Aantal aandelen 9.900

Waarde per aandeel 543,54 EUR

Ruilverhouding

105.30/282.43, of afgerond voor elk aandeel Immo V.D.V. 0,3728 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap. 543.54/282.43, of afgerond voor elk aandeel Arkel 1,9245 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap.

Op basis van het bovenstaande, zullen overeenkomstig artikel 703 W. veen. aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap Immo V.D.V, 6118 nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

aan aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap Arkel, 19.052 nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt, te weten 25,170 nieuwe aandelen aan Antigoon Invest NV

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

4. De wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W. Venn.)

Naar aanleiding van de fusie zullen er 25,170 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschappen op naam luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Overgenomen Vennootschappen:

" de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen

" het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschappen dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit

" de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de Raad van Bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door aandeelhouders of hun gevolmachtigde namens de Overgenomen Vennootschappen worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschappen zal, na goedkeuring van de fusie, worden vernietigd.

5. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 693,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari

2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6. De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693,5° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

7. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschappen geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

8. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (artikel 693, 7° W. Venn.)

Niet van toepassing zie punt 10

9. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10. Bijzondere verslagen (afstand)

De bestuurders van de vennootschappen Goverdi NV, Immo V.D.V. en Arkel kunnen bevestigen dat de respectievelijke aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, overeenkomstig artikel 694 en 695 Wetboek vennootschappen, aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen hun voornemen te kennen hebben gegeven om afstand te doen van de toepassing van de artikelen 694 en 695 van het Wetboek Vennootschappen, voor wat betreft de verslagen.

De respectievelijke aandeelhouders hebben de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen

ervan--geïnformeerd - dat--zij--zich- -er--toe -engageert-" om- op--de--buitengewone-algemene--vergadering--van-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

fi

aandeelhouders die over de fusie moet beslissen de agendapunten met betrekking tot de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de raad van bestuur en de afstand van het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

11 Statutenwijzigingen (artikel 701 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 701 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde haar doel uit te breiden met alle activiteiten van de Over te Nemen Vennootschappen aangezien de doelen quasi identiek zijn

Bovendien dient artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast.

Tevens wordt beslist de naam van de Overnemende vennootschap te wijzigen in Antigoon SD. 12. Bodemsanering

Het vermogen van de over te nemen vennootschap Arkel NV bevat volgende onroerende goederen in volle eigendom dat aanleiding geeft tot toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet:

1. Mechelen, eerste afdeling

Een appartementsgebouw, genaamd "Huize De Dyle", op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Mechelen, Lange Schipstraat 32, volgens titel en thans ten kadaster bekend sectie D, nummer 330/H, voor een oppervlakte van driehonderd veertien vierkante meter (314m2).

2. Mechelen, eerste afdeling

Een eigendom op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Mechelen, Hanswijkstraat 74, volgens titel en thans ten kadaster bekend sectie C, nummer 7011E, voor een opperviakte van negenenzeventig vierkante meter (79m2).

3. Mechelen, eerste afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Mechelen, Borzestraat

26/28, volgens titel en thans ten kadaster bekend sectie D, nummer 1791F, voor een oppervlakte van honderd

zesenveertig vierkante meter (146m2):

- Twee winkelpanden, bestaande uit:

Links vanop de straat bekeken; een winkelpand gelegen Borzestraat 26

Rechts vanop de straat bekeken: een winkelpand gelegen Borzestraat 28

- Het appartement gelegen op de eerste verdieping, aan de voorzijde links, genummerd "1"

- Het appartement gelegen op de eerste verdieping, aan de voorzijde rechts, genummerd "2"

- Het appartement gelegen op de tweede verdieping, aan de voorzijde links, genummerd "3" - Het appartement gelegen op de tweede verdieping, aan de voorzijde rechts, genummerd "4"

4. Mechelen, eerste afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Mechelen, Bruul 72

(volgens vorige titel gekend onder Bruul 72 en Korte Schipstraat 2), volgens titel en thans ten kadaster bekend

sectie D, nummer 257/D, voor een oppervlakte van honderd zesenzeventig vierkante meter (176m2):

1. Het geliikvloers

- Het appartement gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde, genummerd "1"

- Het appartement gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde, genummerd "2" en de kelder nummer 2;

- Het appartement gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde, genummerd "3" en de kelder nummer 1

- Het appartement gelegen op de tweede verdieping aan de achterzijde, genummerd "4"

- Vier kamers op de derde verdieping, toebehorende aan elk van de vier appartementen, alsmede een terras voor gemeenschappelijk gebruik van de appartementen "1" en "3" en een tweede terras voor het gemeenschappelijk gebruik van de appartementen "2" en "4".

5. Antwerpen, vierde afdeling

1. De constructies opgericht uit hoofde van nagemeld erfpachtrecht op het eigendom gelegen te Antwerpen, Steenhouwersvest 44, 46 en 48, volgens titel en thans kadaster gekend sectie D, onder de nummers 721/F, 723/H en 724/F, voor een totale oppervlakte van honderd éénennegentig vierkante meter (191m2).

2. Het erfpachtrecht op voorschreven eigendom voor een termijn van zevenentwintig (27) jaar, ingegaan op 11 januari 2007 om van rechtswege en zonder recht op vernieuwing te eindigen op 10 januari 2034.

Het vermogen van de over te nemen vennootschap Immo V.D.V. NV bevat volgende onroerende goederen in volle eigendom dat aanleiding geeft tot toepassing van het Vlaamse Bodemdecreet:

1. Antwerpen, derde afdeling

Een handelshuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden gelegen te Antwerpen, Korte Nieuwstraat 8, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie C, nummer 2373, voor een oppervlakte van honderd zevenenvijftig vierkante meter (157m2).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan liet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

mod 11,1

Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2. Antwerpen, elfde afdeling

2.t _ De constructies opgericht uit hoofde van het erfpachtrecht voor een termijn van zevenentwintig (27) jaar ingegaan op 5 december 2011 om van rechtswege te eindigen op 4 december 2038, van een eigendom gelegen te Antwerpen, Museumstraat 2, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie L, nummer 36681X, voor een oppervlakte van achtenzeventig vierkante meter (78m2).

2.2. Het erfpachtrecht op voorschreven eigendom voor een termijn van zevenentwintig (27) jaar ingegaan op 5 december 2011 om van rechtswege te eindigen op 4 december 2038,

Er werden door OVAM bodemattesten afgeleverd op 20 april 2012 niet betrekking tot hoger vermelde

onroerende goederen waarvan de inhoud telkens luidt als volgt:

' "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend

bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

13. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 juli 2012,

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

14. Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve raden van bestuur aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande fusieakte.

15. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 1 juni 2012 te Antwerpen in 7 exemplaren. Elke raad van bestuur erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van elke bij de fusie betrokken vennootschap en het 7de exemplaar bestemd is voor de notaris,

Getekend,

Bestuurder NV Antigoon Invest Vertegenwoordigd door vaste Vertegenwoordiger

Erik Bogaerts

Bestuurder NV Schoonbeke

Vertegenwoordigd door vaste

Vertegenwoordiger

Luc Van Weert

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 28.07.2011 11340-0141-016
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 29.07.2010 10367-0405-016
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 17.05.2009 09150-0109-016
14/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.04.2008, NGL 06.05.2008 08132-0352-016
25/05/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.04.2007, NGL 21.05.2007 07150-0116-011
30/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.04.2007, NGL 24.04.2007 07124-0084-011
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 27.07.2006 06552-5317-014
23/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.07.2005, NGL 18.08.2005 05646-4917-015
16/11/2004 : ME062896
30/04/2004 : ME062896
13/05/2003 : ME062896
16/05/2000 : ME062896
06/05/2000 : ME062896
14/08/1991 : ME62896
01/01/1988 : ME62896
03/06/1987 : ME62896

Coordonnées
ARKEL

Adresse
KORTE NIEUWSTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande