ARKI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARKI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.698.458

Publication

26/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-06-2014

Griffie

*14305731*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0554698458

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Arki

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor Peter Dehandschutter, geassocieerde notaris te Aartselaar op 19 juni 2014, nog te registreren.

VENNOTEN-OPRICHTERS

De heer MERTENS Benny Louis Maria, geboren te Reet op zeventien augustus negentienhonderdzevenenzestig, [Rijksregister nummer : 67.08.17-429.39] echtgenoot van Mevrouw VAN DE CRAEN Leen Marcelline Jozef, wonend te 2627 Schelle, Kapelstraat 97.Hij verklaart gehuwd te zijn te Niel op negenentwintig mei negentienhonderdtweeënnegentig onder het regime van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract. Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Peter Dehandschutter te Aartselaar op 6 augustus 2013, gehomologeerd door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen, heeft hij aan zijn huwelijksvermogensstelsel wijzigingen aangebracht, zodat hij thans gehuwd is onder het stelsel van scheiding van goederen met een toegevoegd intern gemeenschappelijk vermogen, ongewijzigd sedertdien.

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM: ARKI

ZETEL: De zetel is gevestigd te 2850 Boom, Industrieweg 15. Bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, overgebracht worden. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelhuizen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

HOLDING

a. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

b. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

c. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

MANAGEMENT

d. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,

Onderwerp akte :

Industrieweg 15 2850 Boom

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (E-BVBA)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

e. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

f. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

g. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

h. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

i. het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

j. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

k. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even

welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

II. Voor eigen rekening:

a. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

b. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

DUUR: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt ZEVENHONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 723.750,00), verdeeld in vijfhonderd negenenzeventig gelijke aandelen met een nominale waarde van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00)

1. Inbreng in natura van aandelen

De heer Benny Mertens, voornoemd, verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van vijftig (50) aandelen van de naamloze vennootschap Confisserie-Chocolaterie Roma, met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijke zetel te 2850 Boom, Industrieweg 15, BTW BE0416.411.694,

rechtspersonenregister Antwerpen met een waarde van zevenhonderd dertienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 713.750,00). Voormelde inbreng in natura is nader omschreven in het verslag van Foqué & Partners, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer L. Foqué, bedrijfsrevisor. Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap. Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor, alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichter zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

2. Inbreng in geld

De comparant heeft op acht ingetekende aandelen de som van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00) gestort, hetzij de volledige fractiewaarde. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE43 3631 3587 3701 bij ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 juni 2014 afgeleverd bankattest.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00). JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december te twintig uur, op de zetel van de vennootschap, tenzij anders vermeld in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbeperkte duur.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Benny Mertens voornoemd. de heer Benny Mertens voornoemd, verklaart zijn benoeming tot niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

Verklaring zaakvoerder

De heer Benny Mertens, voornoemd, bevestigt, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, geen beroepsverbod te hebben opgelopen. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De duur van hun opdracht is

onbeperkt. ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon, die zij bekwaam zouden achten. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. RECHTSPERSOON ALS ZAAKVOERDER

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur. In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekening-uittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. De handtekening van ieder van hen volstaat om de vennootschap te vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden zoals ondermeer spoorwezen, post, telefoon, elektriciteit, water, e.a. DAGELIJKS BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur. In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekening-uittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. De handtekening van ieder van hen volstaat om de vennootschap te vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden zoals ondermeer spoorwezen, post, telefoon, elektriciteit, water, e.a. CONTROLE

Van zodra wettelijk vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van onderhavig uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in overeenstemming met het wetboek van vennootschappen en loopt tot 30 juni 2015.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering en voornoemde zaakvoerder aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Symbiorix, met zetel te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1 bus 3, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de R.S.Z.

Voor ontledend uittreksel

de geassocieerd notaris

Peter Dehandschutter

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte.

Coordonnées
ARKI

Adresse
INDUSTRIEWEG 15 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande