ARLIS INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARLIS INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.128.476

Publication

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 30.08.2012 12493-0297-017
23/02/2015
ÿþVoor-behoude aan hel Belgisci staatsbh

Modwo[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BW

*1502 159*

Rechtbamkvran k:aop'tiendel

Anlursrryen

FEB. 2015

E ~'~i.ling Antvrer:..n

 _-,...., ....... -Grjffie --

Ondernemingsnr : 0474.128.476

Benaming

(voluit) : ARLIS INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Liersesteenweg 2, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, d.d. 1210112015, blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als bestuurder, aangeboden op 12/01/2015, door de heer Roger Coppejans, en dit met ingang vanaf 12/01/2015.

Er zal kwijting verseend worden op de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Gedaan te Deume, op 1210112015.

Getekend:

De heer Han Coppens

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 17.08.2011 11405-0296-016
29/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

0474.128.476

ARLIS

geoergeisgd ter ;relie me de Rerfiifernd'

vere Uociphueld ca

~

18 n1 nn

Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Liersesteenweg 2 te 2640 Mortsel

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING  BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - OMVORMING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - AANPASSING VAN DE STATUTEN - ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER - BENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats Dendermonde op twaalf juli tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd tien bladen

" geen verzendingen te Dendermonde 1 op 14 juli 2011. Reg.5 boek 119 blad 5 vak 7. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARLIS", met zetel te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 2, opgericht bij akte verleden voor Notaris Yves Clercx te Genk op veertien februari

" tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee maart tweeduizend en één, onder nummer 20010302-75, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel te Mechelen, niet ondernemingsnummer 0474.128.476, waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING - NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering besluit niet éénparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap "ARLIS" te vervangen door "ARLIS INVESTMENTS". De naam van de vennootschap zal thans als volgt luiden: "ARLIS INVESTMENTS".

TWEEDE BESLISSING  BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van 9150 Kruibeke, Pismolenstraat 5-5A naar 2640 Mortsel, Liersesteenweg 2 zoals bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één juli tweeduizend en tien onder nummer 10096007 te bekrachtigen.

DERDE BESLISSING - DOELSWIJZIGING

BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 287 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL.

A.Verstag van de zaakvoerders

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato zes juli tweeduizend en elf overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de wijziging van het maatschappelijk doel. De aanwezige vennoten erkennen op de hoogte te zijn van de inhoud ervan. Dit verslag verwijst naar een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld en die werd afgesloten op eenendertig mei tweeduizend en elf.

Gezegd verslag van de zaakvoerders wordt aan deze gehecht.

B.Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel te wijzigen en aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het houden, reserveren en promoten en organiseren van (online) veilingen en openbare verkopingen van antiek, kunst, curiosa, siervoorwerpen, brocante, meubelen, inboedels, juwelen, tapijten, huishoudartikelen, schilderijen tweedehandsvoorwerpen, alsook van aile items die in de categorie verzamelobjecten vallen. De expertise, catalogeren inclusief van veilingen.

2. In- en uitvoer, aan- en verkoop (klein- en groothandel) handelsbemiddeling m.b.t. alle mogelijke kunstvormen en kunstenaars: antiek, kunst, curiosa, siervoorwerpen, brocante, meubels, inboedels, juwelen, tweedehandsvoorwerpen, alsook van alle items die in de categorie verzamelobjecten vallen.

3. Het in bewaring nemen en doen verkopen van allerhande goederen.

4. Bijhouden van historische archieven, samenstellen van catalogi, opzoeken en bijeenbrengen van een

... al dan niet gespecialiseerde collectie. Ondersteunende activiteiten voor scheppende- en uitvoerende kunsten. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexés du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

5. Expertise, taxatie, schatting van bovengenoemde objecten, onder meer inzake nalatenschappen schenkingen, verdelingen, brand- en diefstalverzekering, enz.

6. Controle op echtheid van bovengenoemde objecten.

7. Het organiseren en houden van tentoonstellingen, lezingen en voordrachten, het schrijven, uitgever en verspreiden van alle mogelijke boeken, tijdschriften, naslagwerken en catalogi aangaande film, video fotografie en kunst in het algemeen.

8. Het beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementhallen, overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst.

9. Alle ondersteunende activiteiten voor scheppende en uitvoerende kunsten, met inbegrip van he vertegenwoordigen, begeleiden en ondersteunen van kunstenaars, het verlenen van advies en administratievE ondersteuning, het organiseren van diverse acties en campagnes met het oog op de promoting var kunstenaars en hun naambekendheid, en inzonderheid alle activiteiten die gericht zijn op de lancering var jonge kunstenaars en hun succes op de markt;

10. Het organiseren van congressen en beurzen, feesten en evenementen van alle aard, waaronde, begrepen, doch niet beperkt tot het houden van tentoonstellingen, vernissages en andere kunstevenementen alsmede het huren- en/of verhuren van de nodige locaties en ruimtes.

11. Het verkopen en verhuren, de import en export van alle evenements- en feestmaterialen en toebehorer en aanverwanten.

12. Het verzorgen van de omkadering van deze feesten en evenementen waaronder begrepen doch nie beperkt tot de inrichting, de catering, bewaking en dergelijke.

13. Het voeren van publiciteit, verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

14. De creatie, de realisatie, de produktie, de ontwikkeling en het ontwerpen van alle mogelijke vormen var kunst.

15. Het uitoefenen van alle activiteiten van verzekerings- en kredietmakelaar/bemiddelaar, waaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen: de bemiddeling van en tussenkomsten bij kredieten, leningen financiering, geldbeleggingen en verzekeringen, agentuur van verzekeringen en het verlenen van borgstellingen ten voordele van derden, al of niet hypothecair gewaarborgd, verzekeringsbemiddeling van alle risico's en alk administratie en beheerszaken dienaangaande.

16. Het uitoefenen van activiteiten van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de wetgevinç betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en var kredietagent in naam en voor rekening van een in België gevestigde en door de Financial Services and Market: Authority (FSMA) erkende kredietinstelling.

17. Het optreden van verzekeringstussenpersoon in de zin van de wet van zevenentwintig maar negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

1$. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; allE verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, rech van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen ruilen, bouwen, verbouwen, de binnenhuisinrichting en decoratie, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maker van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederer betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks o onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

19. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die he genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

20. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtinger met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving o aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties,obligaties, kasbons, afgeleide producten of anderE roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

21. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen o particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; allE handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aar depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen er kapitalisatieondememingen.

If. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies het optreden als vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks ol onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richter rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten er technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven var octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om he

even welke goederen.

Ill. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen er manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerend( handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke var aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen o schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle koster maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aar reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze ir ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doe hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen var derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

VIERDE BESLISSING  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan verdeeld is in zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen zonde vermelding van waarde, die elk éénlzevenhonderd vierenveertigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met een bedral van drieënveertigduizend negenhonderd euro (¬ 43.900,00) door incorporatie van een deel van de beschikbarE reserves, om het aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweeënzestigduizenc vijfhonderd euro (¬ 62.500,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLISSING - OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARLIS", thans gewijzigd in ARLIS INVESTMENTS; om te zetten in een Naamloze Vennootschap "ARLIS INVESTMENTS" met ingang van heden.

De Naamloze Vennootschap "ARLIS INVESTMENTS" is de voortzetting van de Besloten Vennootschap me' Beperkte Aansprakelijkheid "ARLIS", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziginç aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal gewijzigd worden ingevolge voornoemde beslissing to. doeiswijziging.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per éénendertig me tweeduizend en elf, waarvan de staat opgenomen werd in nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheic "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C.", met zetel te 8820 Torhout. Lichterveldestraat 39A, alhier vertegenwoordigd door de Heer Geeroms André, bedrijfsrevisor de dato acht jul tweeduizend en elf. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARLIS", worden verondersteld verricht te zijn voor de Naamloze Vennootschap "ARLIS INVESTMENTS".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Naamloze Vennootschap "ARLIS INVESTMENTS".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen waardeverminderingen en vermeerderingen. De Naamloze Vennootschap zal de boekhouding en de boeken die door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid gehouden werden, voortzetten.

De Naamloze Vennootschap "ARLIS INVESTMENTS" behoudt het nummer 0474.128.476 in hei rechtspersonenregister waaronder de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARLIS' ingeschreven was.

De zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde var éénlzevenhonderd vierenveertigste van het maatschappelijk kapitaal, worden aan de vennoten toegekend ir verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARLIS".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARLIS" omgezet in een Naamloze Vennootschap: zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

ZEVENDE BESLISSING - VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS - VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder: opgemaakt op elf juli tweeduizend en elf overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen die de omvorming van de vennootschap toelicht alsook het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C.", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, alhier vertegenwoordigd door de Heer Geeroms André, bedrijfsrevisor, en de daarbij gevoegde staat van activa en passiva van de vennootschap per éénendertig mei tweeduizend en elf hetzij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van beide verslagen. De vennoten erkennen op de hoogte te zijn van de inhoud ervan.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C.", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, alhier vertegenwoordigd door de Heer Geeroms André, bedrijfsrevisor de dato acht juli tweeduizend en elf, luidt als volgt :

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.5.2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief dat volgens deze staat 211.948,91 EUR bedraagt, is niet kleiner dan het huidig maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR en van het vereiste minimumkapitaal van 61.500,00 EUR voor een naamloze vennootschap.

8 juli 2011

De Bedrijfsrevisor

(getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms."

Beide verslagen blijven aan deze akte gehecht.

ACHTSTE BESLISSING - ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDERs

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen ontslag op hun verzoek aan de heer

Coppejans Roger en de heer Coppens Han, beiden voornoemd. De algemene vergadering besluit tevens met

éénparigheid om hen kwijting te verlenen voor hun beheer tot op heden.

NEGENDE BESLISSING - STATUTEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten van de Naamloze

Vennootschap "ARLIS INVESTMENTS" goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt:

"De maatschappelijke naam van deze naamloze vennootschap luidt: "ARLIS INVESTMENTS".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 2.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits

inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het houden, reserveren en promoten en organiseren van (online) veilingen en openbare verkopingen van antiek, kunst, curiosa, siervoorwerpen, brocante, meubelen, inboedels, juwelen, tapijten, huishoudartikelen, schilderijen tweedehandsvoorwerpen, alsook van alle items die in de categorie verzamelobjecten vallen. De expertise, catalogeren inclusief van veilingen.

2. In- en uitvoer, aan- en verkoop (klein- en groothandel) handelsbemiddeling m.b.t. alle mogelijke kunstvormen en kunstenaars: antiek, kunst, curiosa, siervoorwerpen, brocante, meubels, inboedels, juwelen, tweedehandsvoorwerpen, alsook van aile items die in de categorie verzamelobjecten vallen.

3. Het in bewaring nemen en doen verkopen van allerhande goederen.

4. Bijhouden van historische archieven, samenstellen van catalogi, opzoeken en bijeenbrengen van een al dan niet gespecialiseerde collectie. Ondersteunende activiteiten voor scheppende- en uitvoerende kunsten.

5. Expertise, taxatie, schatting van bovengenoemde objecten, onder meer inzake nalatenschappen, schenkingen, verdelingen, brand- en diefstalverzekering, enz.

6. Controle op echtheid van bovengenoemde objecten.

7. Het organiseren en houden van tentoonstellingen, lezingen en voordrachten, het schrijven, uitgeven en verspreiden van alle mogelijke boeken, tijdschriften, naslagwerken en catalogi aangaande film, video, fotografie en kunst in het algemeen.

8. Het beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementhailen, overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst.

9. Alle ondersteunende activiteiten voor scheppende en uitvoerende kunsten, met inbegrip van het vertegenwoordigen, begeleiden en ondersteunen van kunstenaars, het verlenen van advies en administratieve ondersteuning, het organiseren van diverse acties en campagnes met het oog op de promoting van kunstenaars en hun naambekendheid, en inzonderheid alle activiteiten die gericht zijn op de lancering van jonge kunstenaars en hun succes op de markt;

10. Het organiseren van congressen en beurzen, feesten en evenementen van alle aard, waaronder begrepen, doch niet beperkt tot het houden van tentoonstellingen, vernissages en andere kunstevenementen, alsmede het huren- en/of verhuren van de nodige locaties en ruimtes.

11. Het verkopen en verhuren, de import en export van alle evenements- en feestmaterialen en toebehoren en aanverwanten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

12. Het verzorgen van de omkadering van deze feesten en evenementen waaronder begrepen doch nie beperkt tot de inrichting, de catering, bewaking en dergelijke.

13. Het voeren van publiciteit, verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. publir relations en communicatie.

14. De creatie, de realisatie, de produktie, de ontwikkeling en het ontwerpen van alle mogelijke vormen var kunst.

15. Het uitoefenen van alle activiteiten van verzekerings- en kredietmakelaarlbemiddelaar, waaronde onder meer maar niet uitsluitend begrepen: de bemiddeling van en tussenkomsten bij kredieten, leningen financiering, geldbeleggingen en verzekeringen, agentuur van verzekeringen en het verlenen van borgstellingen ten voordele van derden, al of niet hypothecair gewaarborgd, verzekeringsbemiddeling van alle risico's en alle administratie en beheerszaken dienaangaande.

16. Het uitoefenen van activiteiten van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de wetgevinç betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en var kredietagent in naam en voor rekening van een in België gevestigde en door de Financial Services and Market: Authority (FSMA) erkende kredietinstelling.

17. Het optreden van verzekeringstussenpersoon in de zin van de wet van zevenentwintig maar negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

18. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, rech van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen ruilen, bouwen, verbouwen, de binnenhuisinrichting en decoratie, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maker van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederer betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks o onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

19. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die he genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

20. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving o aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties,obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

21. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen o particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aar depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen er kapitalisatieondememingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten, consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks oi onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richter rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten er technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven var octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5, De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om hel even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of on rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke var aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen oi schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle koster maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aar reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze ir ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen var derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00 verdeeld in zevenhonderd vierenveertig aandelen (744) zonder nominale waarde, doch met een fractiewaard van één/zevenhonderd vierenveertigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie Ieder natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door di algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemeni vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewon algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouder zijn.

Hun machtiging kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden dil belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regel: van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt dE bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopiç in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst dE definitieve benoeming doen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor dE verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen d4 algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en al: verweerder.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet. DE raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één alléér optredende gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Zij moeten tegenove derden het bewijs van hun machten niet staven.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de afgevaardigde tot het dagelijks bestuur.

De mandaten van de vaste vertegenwoordiger, bestuurders en van de gedelegeerd bestuurders worder kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op dE regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worder aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouden onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt een vergoeding vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks-er controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan . door eer accountant.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden de derde donderdag van de maant juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht var bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artike zevenentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batige saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen er provisies, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve éénttiende van het kapitaal bereikt, maar zi moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, er om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslisser naar goeddunken.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van he gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de we

of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van :

" het Wetboek van Vennootschappen."

TITEL VIII: ALGEMENE BEPALINGEN. -

ARTIKEL VIERENDERTIG. - GEMEEN RECHT. -

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou

' zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de

gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

BIJZONDERE VERGADERINGEN

1. ALGEMENE VERGADERING. -

In aansluiting met de omzetting van de vennootschap, zijn als voomoemde aandeelhouders, .

vertegenwoordigd zoals gezegd, samengekomen in buitengewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het aantal bestuurders vast te stellen

op twee.

Tot bestuurders worden benoemd:

1. De heer Coppens Han, voornoemd en

2. De heer Coppejans Roger, voornoemd.

Het mandaat van de heer Coppens Han zal bezoldigd zijn en het mandaat van de heer Coppejans Roger

zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De mandaten gelden voor een duur van zes opeenvolgende jaren en zullen, behoudens herbenoeming,

automatisch eindigen na de gewone jaarvergadering van tweeduizend en zeventien.

2. RAAD VAN BESTUUR. - De bestuurders voornoemd, komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met éénparigheid van stemmen volgende besluiten :

Wordt benoemd

- als voorzitter en gedelegeerd bestuurder: de heer Coppens Han, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie akte

- Volmacht

- Verslag van de zaakvoerders van de BVBA Arlis

- Verslag van de zaakvoerder aan de algemene vergadering

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 26.08.2010 10455-0270-017
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 26.06.2009 09304-0175-017
20/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.07.2008, NGL 15.08.2008 08576-0202-015
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 23.08.2007 07606-0305-015
02/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.07.2006 06585-2196-013
07/10/2005 : AN343501
05/10/2005 : AN343501
12/07/2004 : AN343501
05/08/2003 : AN343501
02/09/2002 : AN343501
02/03/2001 : ANA066919

Coordonnées
ARLIS INVESTMENTS

Adresse
LIERSESTEENWEG 2 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande